Προς το περιεχόμενο

Tαραχές στο Λονδίνο, 6-8/8/2011

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί, ποιος πάει Λονδίνο καλοκαιριάτικα?

Αμ το άλλο, για τις σκηνές ντροπής που κάνουν το γύρο του κόσμου μπλα, μπλα, μπλα και εκεί δεν έχει ανοίξει ούτε ρουθούνι?

Η χώρα αυτή μαστίζεται από ρουφιάνους και φούστηδες (στην ψυχή, με το σώμα του κάνει ότι γουστάρει ο καθείς)

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί, ποιος πάει Λονδίνο καλοκαιριάτικα?

Αμ το άλλο, για τις σκηνές ντροπής που κάνουν το γύρο του κόσμου μπλα, μπλα, μπλα και εκεί δεν έχει ανοίξει ούτε ρουθούνι?

Η χώρα αυτή μαστίζεται από ρουφιάνους και φούστηδες (στην ψυχή, με το σώμα του κάνει ότι γουστάρει ο καθείς)

ναι συγνωμη εννοουσα γενικοτερα το image που εχουν ως οι υπεργαματοι(βαλε και τους φοιτητες που πηγαινουν εκει για σπουδες)

Δημοσ.

Ρε συ Mirlogria, στην Ολλανδία πήγες, που θεωρούνται οι Έλληνες χειρότεροι από τους Αλβανούς στην Ελλάδα, τι περίμενες? Να λες και ευχαριστώ που το γάντι δεν το χρησιμοποίησε για να σου κάνει δακτυλοσκόπηση.

ΚΑλα αυτο ειναι καλο για να μπαινουν καποιοι στη θεση του αδυναμου , μπας και αποκτησουν λιγο ενσυναισθηση ακα empathy

Δημοσ.

1)Η ιστορία στην Ολλανδία (=η δική μου) δεν τους εξισώνει,απλώς είναι ένα ακόμη απ'τα πολλά παραδείγματα που φανερώνουν ότι ανά πάσα στιγμή,ένα άτομο που "διαφέρει" από τα υπόλοιπα και που θεωρητικά έχει τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες,στην πράξη αντιμετωπίζεται με άνισο και προκλητικό τρόπο...κάπως έτσι (αργά αλλά σταθερά) αγανακτεί ο κόσμος!

2)Είναι "κάπως" κατά την άποψή σου...θεωρητικά την "άποψη" του ο κάθε ACABίτης πρέπει να την κρατάει για τον εαυτό του και να κάνει τη δουλειά του σωστά,με σεβασμό στον πολίτη...έτσι στην περίπτωση τη δική μου π.χ. έπρεπε ή να τους ψάξει ΟΛΟΥΣ έναν προς έναν ή κανέναν!Επίσης,έπρεπε να είναι ευγενικός κι όχι να παριστάνει τον καμπόσο ελέω εξουσίας...

3)Σε τίποτα!Φταίνε οι τεμπέληδες trendy gangsters για τα έκτρωπα,το κλείσαμε το θέμα!

Σου ξαναλεω, 10 χρονια ειμαι εδω, 2 φορες ειχα συναλλαγες με αστυνομια, η μια ηταν για ελεγχο και ηταν πολυ ευγενικοι και τις 2.

Ετυχες απλα στην περιπτωση. Στην ελλαδα η διαφορα ειναι οτι ειναι ο κανονας να ειναι ζωα οι αστυνομικοι στην πλειοψηφια τους.

Σου ξαναλεω, για τα ατομα που κλεβανε ρουχα και τηλεορασεις δεν το κανανε για να τα πουλησουν. Αν ηταν να πανε να βαλουν φωτια σε μια τραπεζα αφου ειναι εκει το προβλημα, αδειες ειναι την νυχτα. Αλλα απο την τραπεζα ουτε nike παιρνεις, ουτε 42" hdtv. Και παλι σου λεω, οτι δεν δουλευουνε επειδη δεν θελουν. Οχι επειδη δεν εχει δουλεια.

Ρε τουφα απο τη μια εισαι κατα των νομων για ουσιων κλπ κ απο την αλλη δικαιολογεις το ψαξιμο, ποσο μαλλον μεσα σε λεωφορειο κλπ?

Οχι φυσικα και δεν μου αρεσει το ψαξιμο, χωρις κανενα λογο/δικαιολογια. Στην ελλαδα δεν με ειχανε ψαξει ποτε μεχρι και τωρα, και περιμενα να εχω σοβαρη αντιμετωπιση, οχι σαν τον χειροτερο εγκληματια. Μας ειπαν και στο τελος "α καλα παιδια φαίνεστε" και φυγανε. Στην αγγλια το πρωτο πραγμα που μου ειπανε ηταν το ονομα τους και τον αριθμο του σηματος. Α και δεν ψαξανε τιποτα στο αμαξι, και ο φιλος μου καπνιζε και μαυρο ενω οδηγουσε. Μονο για το σημα του ειπανε επειδη για αυτο μας σταματησανε. Δεν νομιζω οτι το αμαξι ειχε μυρωδια παντως.

Δημοσ.

Σου ξαναλεω, 10 χρονια ειμαι εδω, 2 φορες ειχα συναλλαγες με αστυνομια, η μια ηταν για ελεγχο και ηταν πολυ ευγενικοι και τις 2.

Ετυχες απλα στην περιπτωση. Στην ελλαδα η διαφορα ειναι οτι ειναι ο κανονας να ειναι ζωα οι αστυνομικοι στην πλειοψηφια τους.

Σου ξαναλεω, για τα ατομα που κλεβανε ρουχα και τηλεορασεις δεν το κανανε για να τα πουλησουν. Αν ηταν να πανε να βαλουν φωτια σε μια τραπεζα αφου ειναι εκει το προβλημα, αδειες ειναι την νυχτα. Αλλα απο την τραπεζα ουτε nike παιρνεις, ουτε 42" hdtv. Και παλι σου λεω, οτι δεν δουλευουνε επειδη δεν θελουν. Οχι επειδη δεν εχει δουλεια.

Οχι φυσικα και δεν μου αρεσει το ψαξιμο, χωρις κανενα λογο/δικαιολογια. Στην ελλαδα δεν με ειχανε ψαξει ποτε μεχρι και τωρα, και περιμενα να εχω σοβαρη αντιμετωπιση, οχι σαν τον χειροτερο εγκληματια. Μας ειπαν και στο τελος "α καλα παιδια φαίνεστε" και φυγανε. Στην αγγλια το πρωτο πραγμα που μου ειπανε ηταν το ονομα τους και τον αριθμο του σηματος. Α και δεν ψαξανε τιποτα στο αμαξι, και ο φιλος μου καπνιζε και μαυρο ενω οδηγουσε. Μονο για το σημα του ειπανε επειδη για αυτο μας σταματησανε. Δεν νομιζω οτι το αμαξι ειχε μυρωδια παντως.

Eνταξει ,προφανως ουτε εσυ μοιαζεις απειλητικος η μελος γκετο ,συμμοριας η κατι τετοιο.Αν ψαχναν και οσους μοιαζουν τελειως ασχετοι με αυτο που ψαχνουν ολη την ωρα με 50 εκ κοσμο θα ειχαν πολυ δουλεια.. :-D :-D

Δημοσ.

Αν ψαχναν και οσους μοιαζουν τελειως ασχετοι με αυτο που ψαχνουν ολη την ωρα με 50 εκ κοσμο θα ειχαν πολυ δουλεια.. :-D :-D

600 τρισεκατομμύρια

Δημοσ.

Εντάξει ρε τούφα,εσένα σε ψάχνουν δύο φορές με ευγενικό τρόπο και τον άλλο που φοράει κουκούλα τον ψάχνουν 2 φορές τη μέρα με άσχημο τρόπο!Το ίδιο είστε! :rolleyes:

Δεν μπορείς να καταλάβεις...άσ'το...

Δημοσ.

Πάντως και εμένα με έναν φίλο μας έψαξαν δύο μέρες συνεχόμενα στο Download Festival. Ήταν όλοι ντυμένοι zombie τριγύρω μας

και προφανώς τους φανήκαμε ύποπτα "φυσιολογικοί". Ευγενέστατοι πάντως και όπως ειπώθηκε παραπάνω μας είπαν όνομα και αριθμό στην αρχή.

Είπαν βέβαια την παπαριά τους ότι σαν ελέγχουμε για το καλό σας γιατί είναι κάτι Βαλκάνιοι που έχουν άσχημο ιστορικό για κλοπές...

Δημοσ.

Πόσο ανόητος πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις να περάσεις με μηχανάκι μέσα από αυτή την κατάσταση?

Από εκεί και πέρα τα καθίκια που τον πέταξαν κάτω πρέπει να φάνε Τσο και Λο άγριο.

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα τα καθίκια που τον πέταξαν κάτω πρέπει να φάνε Τσο και Λο άγριο.

Απέλαση πρέπει να φάνε.....:mad:

Να πάνε πίσω στις τρικοσμικές πατρίδες τους όπου τους αξίζει να ζουν!!!!

Δημοσ.

Απέλαση πρέπει να φάνε.....:mad:

Να πάνε πίσω στις τρικοσμικές πατρίδες τους όπου τους αξίζει να ζουν!!!!

Κρυφοφασίστας κι εσύ ε? :P

Δημοσ.

Κρυφοφασίστας κι εσύ ε? :P

Spot on.

Αυτοι φταινει που ειναι 'τριτοκοσμικοι' οχι ο δυτικος κοσμος που απομυζει τον πλουτο τους απο αποικιοκρατια κιολας , ή κανει πολεμους για να τους ισοπεδωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...