neco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Φίλοι, προσοχή όταν διαλέγετε έκπτωση παγίου, έναντι επιδότησης συσκευής, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ. Σας παραθέτω την επιστολή που έστειλα στην Cosmote, την ΕΕΤΤ και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: "Κύριοι, Σας γράφω για να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έχω αντιμετωπίσει από την εταιρία Cosmote. Είμαι συνδρομητής Cosmote. Η σύνδεσή μου ενεργοποιήθηκε την 24/5/2011 μετά από μετατροπή της Cosmokarta σε Συμβόλαιο (Cosmote Απεριόριστα 25). Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπήρχε προσφορά της εταιρίας για έκπτωση 25% στα μηνιαία πάγια αντί για την επιδότηση συσκευής, προσφορά και την οποία επέλεξα. Την 8/6/2011 εκδίδεται ο πρώτος λογαριασμός αξίας 41,71 ευρώ. Την 8/7/2011 εκδίδεται ο δεύτερος λογαριασμός αξίας 28,44 ευρώ, τον οποίο και παραλαμβάνω με ταχυδρομείο την 15/7/2011. Την 16/7/2011 και ώρα 10:10 περίπου τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση πελατών cosmote στο νούμερο 13838 (νούμερο με χρέωση) για να ρωτήσω γιατί το πάγιο εμφανίζεται 25 ευρώ με το ΦΠΑ (20,3252 χωρίς το ΦΠΑ) έναντι του 18,75 ευρώ με το ΦΠΑ που αντιστοιχούσε στην προσφορά που είχα επιλέξει. Η κα Θωμά με ενημερώνει ότι η υπηρεσία του 13838 δεν είναι αρμόδια, καθόσον η σύνδεση είχε πραγματοποιηθεί μέσω του eshop της Cosmote, και ότι θα έπρεπε να καλέσω το 2102505800, το οποίο δεν απαντάει. Ξανακαλώ το 13838 (νούμερο με χρέωση) και μου αναφέρουν ότι η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη το Σάββατο. Την 18/7/2011 και ώρα 9:24 περίπου καλώ το 2102505800, μιλάω με την κα Πουλή, αναφέρω την λάθος χρέωση, σημειώνει το αίτημά μου, παρά το γεγονός ότι μου αναφέρει ότι υπεύθυνο είναι το 13838 (νούμερο με χρέωση). Καλώ το 13838 (νούμερο με χρέωση), μιλάω με την κα Αηδονοπούλου, η οποία σημειώνει επίσης το αίτημά μου. Στις 19/7/2011 στις 10:20 μου τηλεφωνεί η κα Πουλή να με ενημερώσει ότι από τεχνικό πρόβλημα δεν είχε περαστεί η έκπτωση στον λογαριασμό μου και έχει μεταφέρει το αίτημά μου. Την ίδια μέρα στις 14:50 μου τηλεφωνεί η κα Αηδονοπούλου και μου αναφέρει τα ίδια. Την 8/8/2011 εκδίδεται ο τρίτος λογαριασμός αξίας 20,10 ευρώ. Στον εν λόγω λογαριασμό υπάρχει έκπτωση της τάξης των 7,070 ευρώ (προ ΦΠΑ). Επειδή δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει αυτή η έκπτωση, τηλεφωνώ στο 13838 (νούμερο με χρέωση) για να ζητήσω περαιτέρω πληροφορίες. Συγκεκριμένα στις 14:58 συνομιλώ με την κα Μίχα, η οποία μου λέει ότι αυτή είναι η έκπτωση που έχει υπολογιστεί. Της αναφέρω ότι δεν προκύπτει το νούμερο και με ενημερώνει ότι θα προωθήσει το αίτημά μου και ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου η κα Πουλή. Πράγματι την 10/8/2011 και ώρα 12:05 η κα Πουλή επικοινωνεί μαζί μου και μου αναφέρει ότι το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε και ότι πλέον υπολογίζεται η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο και ότι το οφειλόμενο από την Cosmote ποσό που προκύπτει από τους προηγούμενους λογαριασμούς θα μου πιστωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Της αναφέρω ότι είναι απαράδεκτο, εφόσον εγώ πληρώνω εμπρόθεσμα (με πιστωτική κάρτα) τον λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων μου να πραγματοποιηθεί μέσα σε 4 μήνες και όχι άμεσα. Με βάση τους υπολογισμούς μου οι λογαριασμοί που θα έπρεπε να πληρώσω είναι οι εξής: 8/6/2011: 31,2828 8/7/2011: 21,43752151 8/8/2011: 22,84267349 Προκύπτει μια διαφορά της τάξης των 17,43 ευρώ περίπου. Στο ανωτέρω ποσό δεν υπολογίζεται η χρέωση που επιβαρύνθηκα καλώντας το 13838 προκειμένου να επιλύσω το πρόβλημά μου. Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ όπως μου πιστώσετε ΑΜΕΣΑ τον λογαριασμό μου με το οφειλόμενο ποσό και το αργότερο με τον λογαριασμό που θα εκδοθεί την 8/9/2011. Επιπλέον, παρακαλώ τις αρμόδιες αρχές να ζητήσουν αναλυτικά στοιχεία από την εταιρία Cosmote για το αν εφαρμόσθηκε στο σύνολο των αιτήσεων, η έκπτωση στα μηνιαία πάγια. Με εκτίμηση," Αποτέλεσμα όλων αυτών? Την επόμενη μέρα μου τηλεφωνήσανε από την Cosmote ότι θα μου κάνουν δώρο ένα πάγιο...... Το θέμα δεν είναι τα λεφτά... το θέμα είναι η κοροϊδία και το γεγονός ότι θα έπρεπε να κάνω γραπτή καταγγελία για να μου λύσουν άμεσα το πρόβλημά μου!
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κατσε γιατι θα τρελαθω.. Ειχα κανει περσυ 13/5/2010 συνδεση απο cu σε cosmote απεριοριστα 25 με εποχιακη προσφορα -5euro για 1 χρονο συν -5euro εκπτωση παγιου = 17euro μαζι με Φ.Π.Α Ο πρωτος λογαριασμος ερχεται με περιοδο χρησης 13/05/2010 - 26/05/2010 συνολο ΜΟΝΟ τα παγια τελη 29,99+6,29 Φ.Π.Α = 36.29 euro !!! Εγινε η αφαιρεση των 10euro αλλα και παλι. Οι επομενοι ηρθαν σωστα. Και απορω γιατι δεν το προσεξα μιας και τα βλεπω αυτα.. Καλα εκανες και εκανες καταγγελια, αλλα εχω απορια: κανενας δεν σου εδωσε καποια απαντηση γιατι εγινε τετοια χρεωση στον πρωτο λογαριασμο? Τελος, θα σου προτεινα να το ποσταρεις και στο myphone.gr που ειναι ειδικοι σ'αυτα! Edit: Την 16/7/2011 και ώρα 10:10 περίπου τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση πελατών cosmote στο νούμερο 13838 (νούμερο με χρέωση) για να ρωτήσω γιατί το πάγιο εμφανίζεται 25 ευρώ με το ΦΠΑ (20,3252 χωρίς το ΦΠΑ) έναντι του 18,75 ευρώ με το ΦΠΑ που αντιστοιχούσε στην προσφορά που είχα επιλέξει. Το παγιο εμφανιζεται 25euro αλλα πιο κατω σου αφαιρει τα 5euro στις Πιστωσεις/Εκπτωσεις προσφορά της εταιρίας για έκπτωση 25% στα μηνιαία πάγια αντί για την επιδότηση συσκευής δεν ειναι προσφορα, ειναι στανταρ επιλογη
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Σε αυτό το χώρα που λέγεται Ελλάδα και με εμάς όλο και περισσότερο να κοιτάζουμε την πάρτη μας και όχι το σύνολο η ακόμα και τον γείτονα που φωνάζει βοήθεια,που μας ποτίζουν κάθε μέρα με φόβο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,τα πράγματα θα γίνονται ολοενα και χειρότερα,η Ατιμία και η Ατιμωρησία θα χτυπήσει κόκκινο ακόμα και απο/σε πολυεθνικές και εμείς τα πρόβατα απλά θα κάνουμε mpeeeeee (το greekenglish δεν είναι τυχαία) και θα περιμένουμε την σφαγή μας,αντί να μαζευτούμε 50 και να ζητήσουμε αποζημιώσεις Αμερικάνικου Τύπου. Το ίδιο έργο και σε εγγυήσεις,και σε servis,και σε Dsl's,και,και,και,
neco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το έχω postarei και στο myphone. Η απάντηση ήταν "τεχνικό λάθος". Επίσης αυτό ήταν το πρόβλημα.. δεν μου εμφανιζόταν η πίστωση/έκπτωση....
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 2/2 τα τεχνικα λαθη... Ομορφααα! Καλα εσενα το παρακαναν, ουτε καν την εκπτωση δεν βαλανε στον λογαριασμο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.