Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες με ψύκτρα Thermaltake ISGC-300

DominatorXL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω την ψύκτρα Thermaltake ISGC-300, για τον i7 920, την οποία είχα πάρει από το e-shop μαζί με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή πρίν δύο χρόνια περίπου και κουτί το Apevia X-cruiser black με 2x80mm ανεμηστήρες μπροστά, τον δικό του ογδοντάρη επάνω και ένα 120mm πίσω, αλλά οι θερομκρασίες του επεξεργαστή είναι αρκετά υψηλές, σε χαλαρή χρήση γύρω στους 50 βαθμούς ανά πυρήνα με το turbo μόνο ανοιχτό και με ρεύμα 1.17 Volts. Όταν η χρήση ανεβαίνει τότε φτάνει πάνω απο τους 70 βαθμούς, ενώ τον έχω καθαρίσει και αλλάξει πάστα πρόσφατα. Καμία συμβουλή??

Δημοσ.

Welcome to the world of socket 1366!!

Κοιτα ολοι οι επεξεργαστές 1366 φημίζονται για τις ανεβασμένες τους θερμοκρασιες, ακόμη και top ψυκτρες ειδικά σε δυνατά κλοκια δυσκολεύονται αρκετά.

Οποτε αν κρινουμε απο το γεγονός ότι ουτε η ψυκτρα σου αλλά ουτε το κουτί σου είναι κατι το ιδιετερο... τοτε καλα εισαι!!

Σκεψου ετι εγώ με την Η50 (δεν φημιζεται για της επιδόσεις της σε s1366 αλλα είναι σαφως καλύτερη απο την ISGC-300) με 1,26 ρευμα σε θερμοκρασίες δωματιου 23 - 24 δυσκολα βλέπω κατω απο 80 σε full load με LinX!!

Καλως ήλθες στο forum btw!!

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα! Βασικά σκέφτομαι να αντικαταστήσω κουτί και ψύκτρα, την οποία αγόρασα όχι για τις επιδόσεις της απλά γιατί πήρα όλα τα κομμάτια από e-shop, και δεν είχε άλλες... ήθελα να πάρω κάτι καλύτερο αλλά δυστηχώς βγήκαν μετά καλύτερες όπως η Megahalems... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως φαίνεται γελείο άλλα ποιές εφαρμογές εκτός απο Photoshop, Premiere, Handbrake κ.α. υλοποιούνται πολυνηματικά έτσι ώστε να αξοιοποιείται το καλύτερο δυνατόν ο επεξεργαστής μου??

Δημοσ.

H εφαρμογές είναι πολλες .. και δεν νομιζω ότι υπαρχει λόγος να κατσουμε να τις απαριθμήσουμε όλες!!

Πες μας συγκεκριμένα για τι είδους δουλειά ενδιαφέρεσαι και σιγουρα θα σου προταθούν καποιες εφαρμογες!!

Δημοσ.

Γενικά επεξεργασία ήχου, βίντεο, μετατροπή αρχείων ήχου και βίντεο από ένα format σε άλλο, δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...