Tablet Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επειδη δεν εχω cd snow leopard μπορω να αγορασω μεταχεισμενο απο καποιον;;; Μπορω να το εγκαταστησω κανονικα και να ειμαι νομιμος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όχι φίλε μου.Για να είσαι καθόλα νόμιμος μπορείς ν'αγορασεις το retail dvd των Snow leopard (όσο κ αν υπάρχει ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το Mac OS X δεν κάνει κανένα έλεγχο νομιμότητας (serial number, product activation κλπ όπως κάνουν τα windows). Οπότε, ακόμα κι αν δανειστείς το DVD από φίλο ή το κατεβάσεις (παράνομα) από το internet δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του. Αλλά αν θέλεις να είσαι σωστός από νομική (και ηθική άποψη) θα πρέπει να αγοράσεις το DVD. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βιαστείς γιατί τώρα που κυκλοφόρησε η επόμενη έκδοση του Mac OS X (lion), τα DVD με το Snow Leopard δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμα για πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θελω να πω οτι εαν αγορασω used και μιλησω με εταιρια και χρειαστει να δουν την αυθεντικοτητα του λογισμικου θα υπαρχει προβλημα αν ειναι χρησιμοποιημενα σε αλλο laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θελω να πω οτι εαν αγορασω used και μιλησω με εταιρια και χρειαστει να δουν την αυθεντικοτητα του λογισμικου θα υπαρχει προβλημα αν ειναι χρησιμοποιημενα σε αλλο laptop; Δεν έχει product key για να το εξακριβώσουν.Αν έχεις απόδειξη ότι το snow leopard είναι δικό σου δεν νομίζω να σε ενοχλήσει κανένας.Αν έχει εγκατασταθεί το ίδιο DVD σε άλλα μηχανήματα,δεν υπάρχει πρόβλημα εντοπισμού όπως στο windows..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εαν βαλω τα 10.6.0 build 10A432 μετα θα μου δωσει update μεχρι τα 10.6.8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εαν βαλω τα 10.6.0 build 10A432 μετα θα μου δωσει update μεχρι τα 10.6.8; Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο build αλλα αν δεν είναι corrupted λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις update ακόμα και να βάλεις lion.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.