ati8assos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 @ ten-ten Το πρόβλημα το λύνουν οριστικά (εύχομαι να) οι 2509 από την μαμα Intel. (από τα release notes των 2509) - Resolved intermittent crashing when an HDMI monitor Is connected.
ten-ten Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να έχεις δίκιο ati8assos , δεν το είχα παρατηρήσει αυτό . Τώρα αυτό που μας μένει είναι να μας πει ο φίλτατος prezakis τα αποτελέσματα , αν και απότι βλέπω έχει κολλήσει στην εγκατάσταση
prezakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι κόλλησα αρκετά στην εγκατάσταση γιατί δεν ολοκληρώνεται.(Βλέπε pics) Δεν θέλω χωρίς να το προσπαθήσω να ζητάω βοήθεια γι'αυτό περίμενα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από δουλειές και υποχρεώσεις για να το ψάξω. Κατέβασα και παλιότερες εκδόσεις από drivers που κάποιος μου πρότεινε,αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω,έχω λίγο απελπιστεί. Όταν αγόραζα τον SandyBridge δεν περίμενα να έχω τέτοια προβλήματα εν έτη 2011!
ati8assos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν αγόραζα τον SandyBridge δεν περίμενα να έχω τέτοια προβλήματα εν έτη 2011! Δεν νομίζω να είναι θέμα Sandy Bridge, κάτι θα συμβαίνει με την όλη διαδικασία απεγκατάστασης/ εγκατάστασης , ή πιθανόν με τα windows (δικαιώματα χρήστη σε φακέλους,κάποια εγγραφή στην registry, corrupted files κλπ) Δοκίμασε με κάποιο driver cleaner μέσα από safe mode να καθαρίσεις τα win από τους παλιούς drivers μήπως και το καταφέρεις έτσι και δουλέψει.
ten-ten Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν δουλέψει αυτό που είπε ο ati8assos , uninstall τους οδηγούς της intel (γραφικών και αυτό που βλέπω στην εικόνα "intel display audio") από το device manager , restart και δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση .... και πες μας να ξέρουμε τι έγινε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.