prezakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Ίσως να μην υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου χωρίς την προμήθεια κάρτας γραφικών αλλά θα κάνω μία προσπάθεια. Πριν κανένα εξάμηνο αγόρασα pc με i5 2500K επεξεργαστή και θεώρησα περιττό να του βάλω επιπλέον κάρτα γραφικών αφού, από το review που είχα διαβάσει στο forum, περίμενα ότι για τη χρήση που το ήθελα ήταν αρκετή η ενσωματωμένη που έχει ο Sandybridge. Δυστυχώς, όμως, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα γραφικά. Αν δείτε και την εικόνα sample που επισύναψα η απεικόνιση που έχει η οθόνη είναι άθλια. Τα γράμματα σαν να είναι θολά, οι εικόνες ξεθωριασμένες και άλλες ατέλειες. Πιθανολογώ ότι κάποια ρύθμιση μου διαφεύγει γι'αυτό και απευθύνομαι σε εσάς, μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Ίσως κάποιο update σε drivers....ξέρω κι εγώ... Επισυνάπτω και τα system properties. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια ειναι πως απο τις φωτογραφίες δεν μπορώ να διακρίνω κατι για τις θολούρες κτλπ που λες. Έχεις βάλει νεώτερους drivers για την κάρτα γραφικών σου , επίσης μήπως δεν ειναι ρυθμισμένη σωστά η οθόνη με τα χρώματα κτλπ για αυτο και δεν σου δείχνει καλα ? Δοκίμασε αν εχεις και κανεναν αλλο Monitor να δεις αν συνεχίζει αυτη η θολούρα που λες
prezakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Λίγο πριν μου απαντήσεις δοκίμαζα αυτό ακριβώς. Το αποτέλεσμα, κράσαρε! Δεν μπούταρε μετά και πριν δοκιμάσω system restore, έβαλα το RGB αντί για το HDMI καλώδιο και σύνδεσα την οθόνη και έπαιζε κανονικά. Παρέλειψα πριν να αναφέρω ότι με RGB λειτουργεί normal.Γραφικά κανονικά για το επίπεδο RGB. Άρα κάτι τρέχει με το HDMI.
prezakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Συνεχίζω και το δουλεύω με RGB, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα.... ευπρόσδεκτη.
billst21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 πρίν βάλω την κάρτα γραφικών τα δοκίμασα και δουλεύουν όλα άψογα (vga, hdmi, dvi)
Palp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η οθόνη έχει συνδεθεί με το δικό της καλώδιο στον υπολογιστή ή έχει αγοράσεις εσύ ξεχωριστό; Μερικά καλώδια που είναι φθηνά δεν έχουν φίλτρα και δημιουργούν προβλήματα με αποτέλεσμα πχ να βλέπεις σκιές/διπλά τα γράμματα/παράθυρα κτλ. Τα screenshots δεν δείχνουν κάτι οπότε μπορεί να είναι πρόβλημα της οθόνης/σήματος και όχι της κάρτας γραφικών.
dbzakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 λοιπον πολλες φορες εχει θεμα το καλωδιο hdmi δλδ καποιες φορες εχω θεμα με ενα καλωδιο των 15€ ενω δουλευει αψογα το καλωδιο των 3€ και καποιες φορες το αντιθετο
prezakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα ποτέ διαφορετικό HDMI καλώδιο. Θα δοκιμάσω ένα άλλο μήπως και λυθεί το πρόβλημα!
prezakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον πολλες φορες εχει θεμα το καλωδιο hdmi δλδ καποιες φορες εχω θεμα με ενα καλωδιο των 15€ ενω δουλευει αψογα το καλωδιο των 3€ και καποιες φορες το αντιθετο Καλησπέρα, Πήρα ένα ακόμα καλώδιο HDMI αλλά τώρα πάλι κρασάρει και πάει καιρός από την τελευταία φορά που το δούλεψα με HDMI, οπότε δεν γνωρίζω σε ποιο σημείο να κάνω restore. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι θέμα driver(όπως φαίνεται και στις οθόνες BSOD που έχω επισυνάψει είναι *.sys η αιτία του προβλήματος), γι'αυτό και δεν μπουτάρει τώρα που έχει κάνει update μετά από τόσο καιρό. Επομένως, να ρωτήσω...για τον Sandybridge i2500K ξέρεις κανείς τι drivers πρέπει να βρω και από που; Σε Win 7 δουλεύω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Επομένως, να ρωτήσω...για τον Sandybridge i2500K ξέρεις κανείς τι drivers πρέπει να βρω και από που; Σε Win 7 δουλεύω. http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000&ProdId=3319&LineId=3310&FamilyId=39
ati8assos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γνωστό πρόβλημα των drivers της Intel (έκδοσης .2361 και παλαιότερων ) που αφορά πρόβλημα λειτουργίας αν συνδεθεί η οθόνη στη θύρα HDMI. Κατέβασε τον .50.64 .2509 driver που το λύνει, για 64bit win 7 OS ή τον .50 .2509 για 32bit, από to link που σου έδωσε ο pano .
prezakis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ και τους δύο σας. Μπήκα και κατεβάζω τους drivers με την ελπίδα να διορθώσει το πρόβλημα. Θα ενημερώσω μόλις δοκιμάσω. Ευχαριστώ και πάλι.
prezakis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το κατέβασα, ξεκίνησα την εγκατάσταση αλλά ,όπως φαίνεται και στις εικόνες που επισύναψα, βγάζει error εγκατάστασης. Καμιά ιδέα;
ati8assos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Απεγκατέστησες τον παλιό ? Εκανες μετά επανεκκίνηση, να χρησιμοποιήσουν τα win τον generic vga driver ώστε να ξεκινήσεις την εγκατάσταση του νέου οδηγού ?
ten-ten Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα και εδώ. Φαίνεται ότι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα .... με μοναδική λύση τα drivers από την asus website (8.15.10.2219) Και εδώ (από πιο επίσημο site , της intel) σου προτείνουν να βάλεις τους 8.15.10.2219 μέχρι να λυθεί το πρόβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.