Προς το περιεχόμενο

Θελω να βαψω το μηχανακι μου

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,πρόσφατα μου έδωσαν ένα μηχανάκι honda 50 c αλλά απογοητεύκητα από το χρώμα του.Αποφάσισα λοιπόν να το βάψω αλλά επειδή το κόστος σε συνεργείο ίσως να είναι πολύ θα το βάψω μόνος μου.Θέλω να μου πει κάποιος τι υλικά θα χρειαστώ γιατί κάτι μου έχουν πει αλλά δεν ξέρω που να τα βρω.

Δημοσ.

ρωτα σε χρωματοπωλειο ρε συ! και θα το βαψεις το ιδιο χρωμα με αυτο που ειναι αλλιως θα πρεπει να αλλαξεις την αδεια (αν εχει αδεια το μουσειο βεβαια)

Δημοσ.

ειναι προτιμοτερο να βρεις εναν φτηνο φανοποιο παρα να κατσεις να ασχοληθεις εσυ.θελει πιστολι.

αν φανταστεις οτι πλεον βαφουν με ακρυλικο χρωμα ολοκληρα αυτοκινητα με 500ε ε σιγουρα θα βρεις καποιον φτηνο

Δημοσ.

Καλυτερα πιστολι (πουλανε στα lidl κατι τετοιο αυτη την περιοδο) ή εστω σπρει. Αλλα σιγουρα θα χρειαστει να ξηλώσεις μηχανη και διαφορα πραγματα για να φτασεις στον σκελετο. Δοκιμασε να τα βγαλεις μονος σου ρωτώντας τι και πως απο καταλληλο φορουμ και ρωτα και σε διαφορα φανοποιεια ποσο θελουν μονο για βαψιμο σκελετου και τιποτε αλλο (τριψτο μονος σου, δεν ειναι δυσκολο).

Αντε και καλες βολτες!

Δημοσ.

παντως επειδη τετοια μηχανακια τα κλεβουν , μη τους ενα εξτρα κινητρο με το να ειναι προσεγμενο , καλυτερα αστο ετσι οπως ειναι ή με τπτ μπαλωματα και παρε μια καλη κλειδαρια να το κλειδωνεις καπου...

Δημοσ.

παντως επειδη τετοια μηχανακια τα κλεβουν , μη τους ενα εξτρα κινητρο με το να ειναι προσεγμενο , καλυτερα αστο ετσι οπως ειναι ή με τπτ μπαλωματα και παρε μια καλη κλειδαρια να το κλειδωνεις καπου...

γι αυτο να το βαψει κανα περιεργο χρωμα να το εντοπιζει ευκολα!

Δημοσ.

μπα, πιστευω πως μηχανακια οπως το στρογγυλοφαναρο ( C 50 C 70 C90) τα glx και κανα δυο μοντελα ακομη , τα κλεβουν για ανταλλακτικα κυριως .... Αυτο χρησιμευει που λες να μη στο παρει κανας <<γειτονας>> γιατι πχ αν εχεις κατι το ασυνηθιστο θα καταλαβεις οτι ειναι δικο σου και δε θα το χει κανας αλλος τουλαχιστον στη γειτονια. Οπως μερικοι στις μηχανες βαζουν κατι σαν αυτοκολλητα που δεν βγαινουν ... Παντως μη κανει καμια χαζομαρα οπως ενας γνωστος μου το χε βαζει ροζ και μετα το βαψε μωβ.... καλυτερα κανας αλλος συνδυασμος πχ ειχει ενας γειτονας μου , στο παρακατω παραλληλο στενο, εχει ενα C70 χρωματος γαλαζιο και κιτρινο ...αλλα μονο αυτο, μαμα εξατμιση (αλλα οχι τρυπια να κανει θορυβο) η σελα φθαρμενη αλλα οχι τρυπια , ουτε καν νικελωμα κλπ ,και τα χρωματα ειναι εντελως απλα πιστευω δλδ ξερω γω δε ειναι το "μεταλλικο" που λεμε η κατι τετοιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...