aghahowa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πολυ ομορφο το design σου. To concept ειναι πολυ δημοφιλες στο εξωτερικό και πιστευω θα σε βοηθησει αρκετα οταν θελησεις να βρεις δουλεια (αν δεν δουλευεις ηδη καπου). Αληθεια ποσο χρονο χρειάστηκε για να δημιουργήσεις το θεμα στο wordpress και με τι αλλα cms εχεις δουλεψει;
johnny21a Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Για να το δημιουργησω μου πηρε μερικες μερες μαζι με τον χρονο που μου πηρε για να εμπνευστω το design. Ειδικα τα πρωτα design αν τα εβλεπες θα επεφτε πολυ γελιο CMS ειχα ασχοληθει στο παρελθον με Joomla, Drupal, τα κλασσικα δηλαδη αλλα κανενα δε με τραβηξε οπως το Wordpress! Νεο tutorial, επειδή πολύ το ζητησαν... Δημιουργια wordpress theme - Part 1 Θα έχει και πολλές συνέχειες φυσικά καθώς είναι το αγαπημένο μου αντικείμενο και επειδη έχει και ζήτηση απο πολλά παιδιά οπως ειδα και ελπιζω να βοηθησω οσο περισσοτερο μπορω!
johnny21a Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καινούργιο tutorial CSS για όμορφα κουμπιά χωρίς εικόνες
dark_banishing Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Είναι λίγο sluggish το site σου με τον τελευταίο chrome που μπαίνω. Επίσης το βρίσκω λίγο "υπερβολικό" στα εφέ. Μπράβο για την προσπάθεια.
NiKoS WSN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είναι λίγο sluggish το site σου με τον τελευταίο chrome που μπαίνω. Επίσης το βρίσκω λίγο "υπερβολικό" στα εφέ. Μπράβο για την προσπάθεια. τι σημαίνει sluggish;
dark_banishing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 τι σημαίνει sluggish; Κολλάει λιγάκι στην απόκριση. Το scrolling συγκεκριμένα θα το ήθελα πιο smooth. Καινούργιο tutorial CSS για όμορφα κουμπιά χωρίς εικόνες Πολύ καλό.Έχω δει πολλά παρόμοια αλλά το δικό σου είναι το πιο πλήρες. Keep going.
impel123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Είναι λίγο sluggish το site σου με τον τελευταίο chrome που μπαίνω. +1 Επισης οταν ειμαι σε καποιο αρθο και παταω το logo πανω πανω, καλο θα ηταν να σε πηγαινει στην αρχικη (τωρα κανει relfresh το ιδιο αρθο) Μπραβο για την προσπαθεια.
johnny21a Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Νέο άρθρο για δημιουργια Wordpress themes -- > Wordpress Themes tutorial No 2 (Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις παιδιά, με βοηθάτε να βελτιώνομαι!)
NiKoS WSN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Νέο άρθρο για δημιουργια Wordpress themes -- > Wordpress Themes tutorial No 2 (Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις παιδιά, με βοηθάτε να βελτιώνομαι!) επιτέλους! το περίμενα πως και πως! θα το διαβάσω και θα σου πω! ΥΓ. βρήκα το rss !!! (βάλ' το κάπου να το βλέπουν όλοι!) http://www.webdesigncorner.gr/feed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.