johnny21a Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αφού είχα αρκετό χρόνο στην διάθεση μου αυτό τον καιρό είπα να ασχοληθώ λίγο παραπέρα με το αγαπημένο μου hobby. Έφτιαξα λοιπόν το www.webdesigncorner.gr με σκοπό να παρουσιάζω άρθρα και tutorials σχετικά με το web design. Τώρα απλά θέλει περιεχόμενο φυσικά Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες, πείτε μου πως σας φαίνεται www.webdesigncorner.gr Και φυσικά ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να μοιραστεί τα δικά του tutorials, άρθρα, συμβουλές, κλπ.
giorgos147 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν σου πω ότι μου άρεσε πολύ;! Συγχαρητήρια! Edit: Ίσως το γκρι στο header, να το άλλαζες σε κάτι άλλο. Ίσως ένα μαύρο; Αλλά γενικά, προσωπικά μου άρεσε. Δικό σου το design, υποθέτω. Ε;
johnny21a Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι δικο μου εξ'ολοκληρου. Ήταν και το πρώτο ολοκληρωμένο theme που εφτιαξα για wordpress απο το μηδεν
bullet2D Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όμορφο αρκετά, μπράβο. Μερικές παρατηρήσεις: -τo logo θέλει βελτίωση ειδικά τα μικρά γράμματα με το description δεν κολλάνε -το tag cloud όπως είναι, είναι αρκετά άσχημο και κάνει μπάμ με το υπόλοιπο όμορφο αποτέλεσμα -άλλαξε το recent-posts-4 a και το hover του στο css σου άμεσα, ειδικά το hover δεν κολλάει καθόλου -το share div θέλει μάζεμα, θα ήτα καλύτερο να εμφανίζονται στη σειρά
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όμορφο αρκετά, μπράβο. Μερικές παρατηρήσεις: -το tag cloud όπως είναι, είναι αρκετά άσχημο και κάνει μπάμ με το υπόλοιπο όμορφο αποτέλεσμα Για αυτό σίγουρα θα συμφωνήσω και γω. Όπως και του Facebook. Επίσης, άσε κάποιο διάστημα μεταξύ Facebook και tag cloud με το WebDesignCorner. Μη τα κολλάς.
johnny21a Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όμορφο αρκετά, μπράβο. Μερικές παρατηρήσεις: -τo logo θέλει βελτίωση ειδικά τα μικρά γράμματα με το description δεν κολλάνε -το tag cloud όπως είναι, είναι αρκετά άσχημο και κάνει μπάμ με το υπόλοιπο όμορφο αποτέλεσμα -άλλαξε το recent-posts-4 a και το hover του στο css σου άμεσα, ειδικά το hover δεν κολλάει καθόλου -το share div θέλει μάζεμα, θα ήτα καλύτερο να εμφανίζονται στη σειρά Ευχαριστω για τις παρατηρησεις. Οταν λες το share εννοεις κάτω απο κάθε post ? Οσο για το recent που λες το ηθελα έτσι το hover για να κανει αντιθεση, σιγουρα σε καποιους δε θα αρεσει, αλλα καποια πραγματα ειναι θεμα υποκειμενικο καθαρα
bullet2D Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Nαι για το share, για παράδεγμα το tweet button είναι τέρμα δεξία ενώ θα ήταν πιο όμορφο να είναι όλα σε μια σειρά με το ίδιο height. To hover background color είναι λιγάκι άκυρο και η θέση του επίσης δεν είναι σωστή, αν κάλυπτε το width του τα γράμματα και δεν ήταν underline στο hover πιστεύω το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο, εμφανισιακά. Το hover effect στα "Πρόσφατα Σχόλια" είναι πιο σωστό.
johnny21a Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το αλλαξα λιγο. Για το width που λες θα διαφωνησω γιατι καλυπτει ολο το νοητο width του widget, εξαλλου φαινεται και οτι πιανει ολο το width του border. Ειπαμε ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα...
bullet2D Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Με Firefox δεν το βλέπω να καλύπτει όλο το div, αλλά ξεκινάει με κάποιο mergin-left και καταλήγει στο τέλος του div δεξιά, δοκίμασε να το βάλεις στο κέντρο ή να καλύπτει ολόκληρο το div. Η αλλαγή στο hover που έκανες όντως είναι πολύ καλή. Επίσης καλύτερα να βάλεις όλα τα share buttons μέσα στο post και όχι στην frontpage, πρώτα πρέπει να το διαβάσει κάποιος πρίν σκεφτεί να το κάνει share. Για compact λύση για share κοίτα και το share this! Eπίσης η θέση του google like button πάνω πάνω δεν είναι καλή, μην φορτώνεις την κεντρική με social σφυρίχτρες. Θα ήταν καλύτερο να το βάλεις σε μια πιο διακριτική θέση όπως στο footer. Άλλαξε το χρώμα black στα πρόσφατα άρθρα σε #2B262A όπως το έχεις και στο διπλανό div. Consistency. Πάντως βλέπω οτί βελτιώνεται αρκετά, keep up the good work και να θυμάσαι να το αναβαθμίζεις τακτικά με υλικό που αξίζει. Ξέχασα, κάνε το logo clickable -> index.php.
johnny21a Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Thanks για τις επισημάνσεις, αυτά παθαίνεις αν καίγεσαι
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Φίλε η δουλεία σου είναι καταπληκτική και μακάρι να μείνει στο χρόνο και να γίνει κάτι σαν το ελληνικό w3schools αλλά και καλύτερο! Για αρχή θα μπορούσες να προσθέσεις μία ενότητα όπου θα μπορείς να γίνει ο οποιοσδήποτε μέλος και να φτιάχνει δικά του tutorial τα οποία θα περνάνε πρώτα από τα χέρια σου! Με αυτό πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την σελίδα σου, αλλιώς πληρώνεις συντάκτες και το κρατάτε συνεχώς υπο ανανέωση (και με πολλά άρθρα στο blog!) ΥΓ. Να σου κλέψω τα πανέμορφα σχεδιακια με το facebook και το twitter?
johnny21a Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Φιλε μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια. To guest blogging που λες φυσικα και ειναι κατι που το θελουμε και δεν αποκλειεται, οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει και αν γραψει οτι θελει. Εχεις δικιο ομως ίσως πρέπει να φαίνεται καπου στην αρχικη σελιδα. Τα σχεδιακια φυσικα να τα κλεψεις και αν θελεις στα στελνω και σε αρχεια photoshop
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Φιλε μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια. To guest blogging που λες φυσικα και ειναι κατι που το θελουμε και δεν αποκλειεται, οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει και αν γραψει οτι θελει. Εχεις δικιο ομως ίσως πρέπει να φαίνεται καπου στην αρχικη σελιδα. Τα σχεδιακια φυσικα να τα κλεψεις και αν θελεις στα στελνω και σε αρχεια photoshop Σου στέλνω πμ με το μαιλ μου να τα στείλεις! Επίσης τσέκαρε για το μέλλον να φτιάξεις μία καρτέλα για manuals σε γλώσσες όπως w3schools!
johnny21a Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για τις γλωσσες θελει πολυ δουλεια ακομα, βασικα θελει χρονο που δεν ξερω αν διαθετω και πιθανοτατα να πρεπει να γινει και full time κατι τετοιο. Αλλα σιγουρα είναι καλη ιδεα. Για τώρα συνεχίζουμε με απλά tutorials και βλεπουμε To επόμενο θα είναι έτοιμο για ανέβασμα απόψε. Καθε ιδεα ευπροσδεκτη φυσικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.