Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για 2500k

Aprosarmostos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την corsair A70..βαζοντας την ομως διαπιστωσα οτι 1ον χανω to dual channel και 2ον για να κλεισει το κουτι πρεπει να αφαιρεσω τον 1 απο τα 2 πλαινα fan.

κουτι εχω το raidmax smilodon μητρικη gigabyte z68A-d3-b3 kai μνημες τις corsair vengeance...

λυσεις: 1η αλλαζω κουτι και μνημες..(με τιποτα) 2η βγαζω το ενα φαν απο την Α70 για να μη χασω το dual channel και αφαιρω 1 fanaki ακομα απο το κουτι (οτι νανε) 3η παιρνω καινουργια ψυκτρα (πιο μικρη)

περιμενω προτασεις..

Δημοσ.

Εάν βάλεις της μνήμες στα δυο άσπρα slot έχεις πρόβλημα ;

Όσο για το κουτί τον επάνω επάνω ανεμιστήρα που σε ενοχλεί βγαλτον

Δημοσ.

Αν τις βάλεις στα άσπρα σλοτς όπως είπε και ο ραφ δεν θα έχεις θέμα...

Αλλος τρόπος είναι να σηκώσεις πιο ψηλά τον ανεμιστήρα που ακουμπάει την μία μνήμη...

Αλλος τρόπος να κόψεις την ψύχτρα από τη μία μνήμη... :mrgreen:

Και πιο extreme να κόψεις μερικές φέτες από την Α70... :devil:

Στο πολύ σοβαρό αφού έχεις 2 μνήμες και 4 θέσεις βάλε τις στα άσπρα σλοτς... Και για τον ανεμιστήρα βγάλε τον ήταν για να σπρώχνει αέρα πάνω στο μαμά ανεμιστηράκι...

Δημοσ.

Αν τις βάλεις στα άσπρα σλοτς όπως είπε και ο ραφ δεν θα έχεις θέμα...

Αλλος τρόπος είναι να σηκώσεις πιο ψηλά τον ανεμιστήρα που ακουμπάει την μία μνήμη...

Αλλος τρόπος να κόψεις την ψύχτρα από τη μία μνήμη... :mrgreen:

Και πιο extreme να κόψεις μερικές φέτες από την Α70... :devil:

Στο πολύ σοβαρό αφού έχεις 2 μνήμες και 4 θέσεις βάλε τις στα άσπρα σλοτς... Και για τον ανεμιστήρα βγάλε τον ήταν για να σπρώχνει αέρα πάνω στο μαμά ανεμιστηράκι...

μου τρωει 1 θυρα και κατι παραπανω και οι Vengeance einai megales οποτε δεν πιανει...το πανω πλαινο fan βγαζει αερα απο το κουτι...απελπιστηκα!!!

Δημοσ.

μου τρωει 1 θυρα και κατι παραπανω και οι Vengeance einai megales οποτε δεν πιανει...το πανω πλαινο fan βγαζει αερα απο το κουτι...απελπιστηκα!!!

Σήκωσε λίγο τον ανεμιστήρα τότε ;)

Δημοσ.

Σήκωσε λίγο τον ανεμιστήρα τότε ;)

τιποτα...σηκωσα και τον ανεμιστηρα να μη χασω to dual channel αλλα χανω τα 2 πλαινα του κουτιου...:S

θα παω σε αγορα καινουργιας ψυκτρας...εχεις να προτεινεις καμια ?

Δημοσ.

Αν έχεις μπροστά και πίσω ανεμιστήρια να βάζει το μπροστά και να βγάζει το πίσω βγάλε τα πλαινά και κράτα την ψύχτρα...

Δημοσ.

για κατι τετοια εγω θα παω να παρω ενα haf x να ησυχασω μια για παντα

βεβαια αμα εχεις ψηλες μνημες με γομαροψυκτρα και βλακωδη θεση στις μνημες πρεπει να αυτοσχεδιαζεις, αλλα τι να κανουμε.. :rolleyes:

DSC00135.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...