enas_bibikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μετα απο περιπου 3 χρονια συμβιωσης με το λευκο macbook αποφασισα να παω σε κατι αλλο.Το θεμα ειναι Ipad 2 ή Macbook Air ????? Η χρηση που κανω ειναι : internet,ταινιες,μουσικη ... Να πω επισης οτι σχεδον καθε βδομαδα ταξιδευω οποτε το παιρνω και μαζι μου για 2 μερουλες.Θα "ζησω" καλυτερα με το 11" air ή με το 64αρι Ipad ???
GMod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν δεν πρόκειται να δουλέψεις με αυτό πάρε ipad, αλλιώς το Air 13".
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μετα απο περιπου 3 χρονια συμβιωσης με το λευκο macbook αποφασισα να παω σε κατι αλλο.Το θεμα ειναι Ipad 2 ή Macbook Air ????? Η χρηση που κανω ειναι : internet,ταινιες,μουσικη ... Να πω επισης οτι σχεδον καθε βδομαδα ταξιδευω οποτε το παιρνω και μαζι μου για 2 μερουλες.Θα "ζησω" καλυτερα με το 11" air ή με το 64αρι Ipad ??? Τα Air τα καινούρια δεν παλεύονται,είναι Super ! flash δεν θέλεις να έχεις ? Καλο gagetaki το iPad αλλά μέχρι εκεί.δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο.
Pooky(1) Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πληροφοριακά και μόνο. Το Macbook τα τρία χρόνια που το είχες έβγαλε κανένα πρόβλημα; Στη θέση σου θα έπαιρνα το Air μια και το iPad 2 είναι άλλη κατηγορία προϊόντος. Σαν να συγκρίνεις Harley με γρήγορο sport αυτοκίνητο. Το καθένα έχει διαφορετική χρήση, κοινό και απόδοση.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Με τη σειρά μου κ εγώ πιστεύω ότι για τον απλό χρήστη του macbook white το καινούργιο air 13 είναι η τέλεια αντικατάσταση... Το user experience συνεχίζει από εκεί που το άφησες..
enas_bibikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Προς τον φιλο που ρωτησε.. Στα 3 περιπου χρονια που το εχω δεν εβγαλε το παραμικρο.Μονο ο φορτιστης χαλασε πριν 1 χρονο και αντικατασταθηκε. Ο προβληματισμος ειναι ο εξης - παω σε Macbook Air 11,6" (1049 euro) - Ipad 64gb (839 euro) ή Macbook Pro 13" (περιπου 1000 euro - απο Amazon) Δεν κανω φοβερη χρηση - ασχολουμαι χρονια με υπολογιστες (Στα 10 πηρα zx spectrum+) για οσους θυμουνται Internet,ταινιες,word,excel αυτα..Οτι δηλαδη κανει ενας τυπικος χρηστης. Κατι αλλο - στο Ipad ποσο ευκολο ειναι η ενσωματωση ελληνικων υποτιτλων - γιατι με το Apple TV 2 παιδευτηκα λιγακι να το βρω.... Καθε προταση - καλοδεχουμενη
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μυαλωμένος άνθρωπος δηλαδή,τι σ'επιασε με το iPad ?! USB δεν έχει,Flash δεν έχει,αν θέλεις να διαβάζεις εφημερίδες γιατί δεν τις αγοράζεις ? Αν σ'αρεσουν τα Rally's πάω πάσο μόνο γέρνοντας μην πέσεις από την καρεκλά (συνομήλικε)(περίπου)!
kirileman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πράγματι, είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές, από υπολογιστή δε μπορείς να περάσεις σε ταμπλέτα (με τη μορφή που έχουν σήμερα) και να περιμένεις να κάνεις τα ίδια πράγματα που έκανες πριν γιατί κάτι τέτοιο είναι στην παρούσα φάση αδύνατο. Άρα macbook air. Αυτό δε σημαίνει ότι το iPad δεν έχει χρησιμότητα ούτε το "αγόρασε εφημερίδα από το περίπτερο είναι απάντηση", άλλωστε είναι ζήτημα χρόνου όλες οι εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία να αγοράζονται και να διαβάζονται σε ταμπλέτες και όποιος ήδη έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία ξέρει ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε maps, emails, ημερολόγιο, φωτογραφίες, επαφές και δυο-τρία ακόμα απλά πραγματάκια (δε μιλάω καν για μουσική, παιχνίδια κλπ), το iPad είναι σαφώς καλύτερη λύση από ένα pc. Στα πιο σοβαρά και πολύπλοκα προγράμματα που χρειάζεσαι πληκτρολόγηση, πλήρη συμβατότητα, συχνή αλλαγή ρυθμίσεων και βάθος επιλογών, θα σε εξυπηρετήσει αλλά με περιορισμούς και στην πράξη, θα σε δυσκολέψει.
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Internet,ταινιες,word,excel αυτα..Οτι δηλαδη κανει ενας τυπικος χρηστης. σε ολα τα παραπανω εισαι πολυ πιο ανετος με το MB Air
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.