Προς το περιεχόμενο

Ασυρματη Καρτα Δικτυου

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. ψαχνω μια ασυρματη καρτα δικτυου διοτι θελω ναμετακινησω τον υπολογιστη απο το δωματιο μ να τον παω στο σαλονι λογω διαβασματων(Β' Λυκειου!) και θελω να πιανει ιντερνετ κανονικα για αυτο σκεφτηκα αυτη την λυση! θελω να μ προτεινετε μια καρτα που να μην περιοριζει την ταχυτητα καθολου(εχω συνδεση Forthnet 24 Mbps με το ασυρματο router που δινουν Τhomson TG585 v7) εχω σκεφτει το ενδεχομενο να τραβηξω καλωδιο απο το διπλανο δωματιο για να εχω κανονικα ενσυρματα συνδεμενο τον υπολογιστη αλλα αυτο θα κοστισει περισσοτερο! το θεμα ειναι θα περιοριστει πολυ η ταχυτητα του ιντερνετ με το ασυρματο η θα ειναι το ιδιο? Ειμαι σε διλλημα πειτε μου τις γνωμεσ σας.Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Πες μας λίγο την μητρική σου πρώτα .

Μήπως θέλεις usb Wireless Adapter ;

Γενικά δεν θα δεις και διαφορές εάν είναι μόνο για να μπαίνεις στο internet .Στο download κτλ θα έχεις λίγο μικρότερη ταχύτητα

Δημοσ.

η μητρικη μου ειναι η ASRock G41M-GS και το μονο που θελω να κανω ειναι να εχω ειτε καρτα ειτε usb που να πιανει ασυρματο internet νομιζω κατι τετοιο:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Belkin-Wireless-USB-Adapter-Surf-N150-F7D1101NT.htm

Δημοσ.

Το δωμάτιο σου απο το σαλόνι που βρίσκεται το router ειναι μακριά υπάρχουν αρκετοί τοίχοι μεταξύ τους ?

Πιστεύω και εγώ θα κάνεις την δουλειά σου με αυτο το usb stick που πρότεινε ο rafail +1 αλλα απάντησε μας πρώτα στην παραπάνω ερώτηση γιατι για πιο δύσκολες καταστάσεις πάμε σε καρτούλα της alfa φυσικά πιο ακριβή και ποιοτική αλλα οχι απαραίτητη αν μας καλύπτει το usb stick :)

Δημοσ.

Μηπως εχεις να προτεινεις κατι αντιστοιχο απο E-Shop γιατι με βολευει πολυ καλυτερα και μια ερωτηση ποσο λειπει θα μειωθει η ταχυτητα τωρα κατεβαζω με 450 Kbps average ποσο λες να φτασει? δυο ειναι αλλα ουσιαστικα μονο ενας μπαινει στο 'δρομο' του σηματος δεν νομιζω ομως να υπαρχει προβλημα αφου πιανει και το laptop και το κινητο απο εκεινο το σημειο με καλο σημα.

Δημοσ.

Καλησπερα. ψαχνω μια ασυρματη καρτα δικτυου διοτι θελω ναμετακινησω τον υπολογιστη απο το δωματιο μ να τον παω στο σαλονι λογω διαβασματων(Β' Λυκειου!) και θελω να πιανει ιντερνετ κανονικα για αυτο σκεφτηκα αυτη την λυση! θελω να μ προτεινετε μια καρτα που να μην περιοριζει την ταχυτητα καθολου(εχω συνδεση Forthnet 24 Mbps με το ασυρματο router που δινουν Τhomson TG585 v7) εχω σκεφτει το ενδεχομενο να τραβηξω καλωδιο απο το διπλανο δωματιο για να εχω κανονικα ενσυρματα συνδεμενο τον υπολογιστη αλλα αυτο θα κοστισει περισσοτερο! το θεμα ειναι θα περιοριστει πολυ η ταχυτητα του ιντερνετ με το ασυρματο η θα ειναι το ιδιο? Ειμαι σε διλλημα πειτε μου τις γνωμεσ σας.Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γιατι θα κοστισει περισσοτερο ???

Για τι αποσταση μιλαμε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...