Προς το περιεχόμενο

οξειδωμένη πλακέτα σε samsung omnia

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν 2 μήνες είχα πάει το κινητό για service γιατί δεν φόρτιζε η μπαταρία (άλλη μπαταρία δεν είχα για να δοκιμάσω). Το κινητό άλλο πρόβλημα δεν είχε.

Σήμερα μετά από δύο μήνες με πήραν τηλέφωνο για να μου πούν ότι έχει οξειδωθεί η πλακέτα και η αντικατάσταση κάνει περίπου 250€.

Από το κατάστημα με πήραν τηλέφωνο το απόγευμα και στα κεντρικά που πείρα μου είπαν ότι είχε κλείσει το service οπότε θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άν είχε οξειδωθεί η πλακέτα μπορεί να εμπόδιζε την φόρτιση χωρίς να εμφανίσει κανένα άλλο πρόβλημα?

Πως μπορώ να μάθω αν για τους δύο μήνες που το είχαν στο service δεν το είχαν πετάξει σε καμιά αποθήκη γεμάτη υγρασία?

Ξέρετε άν το IMEI είναι γραμμένο και κάπου πάνω στην πλακέτα ώστε όταν το πάρω και το ανοίξω να επιβεβαιώσω ότι είναι η ίδια πλακέτα και δεν την έχουν αλλάξει?

Ρωτάω για να ξέρω τι να τους πώ αύριο που θα τους πάρω τηλέφωνο.

Ήδη έχω αρχίση να γράφω κείμενο για να το στείλω σε όλα τα περιοδικά που ξέρω, γιατί από ότι είδα από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet η υγρασία είναι η μόνιμη δικαιολογία για να σου βγάλουν το κινητό εκτός εγγύησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...