Προς το περιεχόμενο

ξεκλειδωμα avi αρχειων

Ntonalnd_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω ena strip poker game,το οποιο εχει βιντακια σε avi.οσα προγραματα ετρεξα,μου ελεγαν οτι δεν βρισκουν τον codec.

υπαρε τροπος να τα δω?

Ευχαριστω πολυ

το game λεγετε " All Star Strip Poker Girls at Work "

Δημοσ.

Δεν είναι κλειδωμένο. Κατεστραμμένο είναι κατα πάσα πιθανότητα. Δοκίμασες με vlc, ή με mpc-hc;

Κατέβασε το mediainfo και γράψε εδώ τα στοιχεία του βίντεο, ή στα προγράμματα που προσπάθησες να το τρέξεις, πες τι μήνυμα σου βγάζουν, την αναφορά τους δηλαδή για το αρχείο.

Αν και νομίζω είναι corrupted.

Δημοσ.

Δες με το media info ¨οπως σου είπε ο flik αλλά δεν νομίζω να είναι κατεστραμμένο, ίσως κάποιο ιδιαίτερο codec να χρησιμοποιούν που δεν κυκλοφορεί ευρέως.

Πάντως έχει δίκιο ο κόσμος που λέει.. "αν δεν ιδρώσεις ..... δεν βλέπεις" (συμπλήρωσε την λέξη) B)

Δημοσ.

τα βιντεο,δεν ειναι χαλασμενα.ειναι στο σιντι.πχ οταν παιζω ποκερ και κερδιζω,μου πεζει και το αναλογο βιντεακι.αυτα τα βινεακια θελω να δω,χωρις να χρειαζετε να παιξω.

σαν αρχειο μου το εχει ως " ονομα ( e82.avi ) - μεγεθος ( 102 mb ) - τυπος ( bsplayer ) - ρυθμος μεταδοσης bit ( 0kbps ) "

οσο για mediainfo το κατεβασα,αλλα δεν μπορω να το καταλαβω.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε τέτοια περίπτωση, όντως το πιθανότερο είναι να είναι ένας ιδιαίτερος και συγκεκριμένος codec μόνο για το πρόγραμμα αυτό.

Άνοιξε το media info, πήγαινε file->open->file ή αλλιώς Alt+O, φόρτωσε το αρχείο.

Μετά πήγαινε στη προβολή (view) και επίλεξε "Κείμενο"-"Text" και κάντο copy paste εδώ.

Αν έχεις ενεργοποιήσει και την αντίστοιχη επιλογή στο πρόγραμμα, μπορείς με δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και μετά στην επιλογή "MediaInfo" να φορτώσει αμέσως τις πληροφορίες.

Δημοσ.

τα βιντεο,δεν ειναι χαλασμενα.ειναι στο σιντι.πχ οταν παιζω ποκερ και κερδιζω,μου πεζει και το αναλογο βιντεακι.αυτα τα βινεακια θελω να δω,χωρις να χρειαζετε να παιξω.

σαν αρχειο μου το εχει ως " ονομα ( e82.avi ) - μεγεθος ( 102 mb ) - τυπος ( bsplayer ) - ρυθμος μεταδοσης bit ( 0kbps ) "

οσο για mediainfo το κατεβασα,αλλα δεν μπορω να το καταλαβω.

ευχαριστω.

Αυτό το avi μάλλον είναι dummy αφού σε 100ΜΒ δεν μπορείς να δείξεις και τίποτα :mrgreen: δηλαδή θα δεις μέσα στο DVD κάπου θα έχει μεγάλα αρχεία ίσως για κάθε κοπέλα και ένα ξεχωριστό με αρκετά MB αναλόγως πόσα λεπτά βίντεο έχει για την κάθε μία αυτά τα αρχεία θα έχουν άσχετη κατάληξη αλλά αν τα «ρίξεις» σε κάποιο έξυπνο player π.χ.smplayer θα τα παίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...