_^ThEo^_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εχω ενα macbook pro και θελω να γραψω καποια αρχεια μπαινοντας απο windows στο δισκο του mac αλλα μου λεει πως πρεπει να εχω τα απαραιτητα δικαιώματα.Γνωριζει κανεις πως τα αποκτώ?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εχω ενα macbook pro και θελω να γραψω καποια αρχεια μπαινοντας απο windows στο δισκο του mac αλλα μου λεει πως πρεπει να εχω τα απαραιτητα δικαιώματα.Γνωριζει κανεις πως τα αποκτώ?Ευχαριστω Macdrive Θέλουν και τα windows πρόγραμμα για να δουν το hfs+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εχω ενα macbook pro και θελω να γραψω καποια αρχεια μπαινοντας απο windows στο δισκο του mac αλλα μου λεει πως πρεπει να εχω τα απαραιτητα δικαιώματα.Γνωριζει κανεις πως τα αποκτώ?Ευχαριστω Hackint0sh προσπαθείς να φτιάξεις ? κ μάλιστα lion ? αν είναι αυτό που φαντάζομαι δεν θα τα καταφέρεις γιατί τα δικαιώματα διαχειριστή στο lion δεν αλλάζουν καθόλου εύκολα ακόμα και μέσα απο αυτό,και αν τα καταφέρεις πιθανόν να δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα.. *Συμβουλή μου μην ανακατεύεις τις τράπουλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όταν λες πως θέλεις να μπεις στο δίσκο του Mac από Windows, εννοείς μέσω δικτύου; Αν ναι, δε χρειάζεσαι το MacDrive. Συνεχίζω υποθέτοντας πως θέλεις να μπεις μέσω δικτύου. Στο Mac, στο System Preferences, πήγαινε στο Sharing, ενεργοποίησε το File Sharing και πες του ποιούς φακέλους θέλεις να μοιράζει και με τι δικαίωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_^ThEo^_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εννοω πως μεσω bootcamp να μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον σκληρο των windows στον σκληρο που ειναι τα mac.Τελικα δεν χρειαστηκε να το κάνω αλλα οπως είπε και ενας φίλος παραπάνω to macdrive θα έκανε δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εννοω πως μεσω bootcamp να μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον σκληρο των windows στον σκληρο που ειναι τα mac.Τελικα δεν χρειαστηκε να το κάνω αλλα οπως είπε και ενας φίλος παραπάνω to macdrive θα έκανε δουλεια. Αυτό μπορείς εύκολα να το κάνεις σε SL (με Lion δεν έχω δοκιμάσει). Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει να μεταφέρω από το Windows στο MAC, ενώ βρίσκομαι σε Windows, αλλά έχω δοκιμάσει όλους τους άλλους συνδυασμούς (από MAC σε Windows μέσω του MAC και μέσω του Windows, από Windows σε MAC ενώ βρίσκομαι στο MAC) και δουλεύουν. Συν ότι με ένα hypervisor S/W μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από το ένα στο άλλο χωρίς να κάνεις reboot (π.χ. με το VMWare ή το Parallels, το πρώτο το έχω δουλέψει και σου εγγυώμαι 100% ότι γίνεται ενώ για το δεύτερο δεν ξέρω σίγουρα αλλά υποθέτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_^ThEo^_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση.Σε περιβάλλον mac τον δίσκο των windows καθώς και εξωτερικούς σκληρούς τους βγάζει ως read only.Οπότε δεν μπορώ να γράψω αρχεία σε αυτούς αλλα μόνο να πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση.Σε περιβάλλον mac τον δίσκο των windows καθώς και εξωτερικούς σκληρούς τους βγάζει ως read only.Οπότε δεν μπορώ να γράψω αρχεία σε αυτούς αλλα μόνο να πάρω Paragon ntfs αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση.Σε περιβάλλον mac τον δίσκο των windows καθώς και εξωτερικούς σκληρούς τους βγάζει ως read only.Οπότε δεν μπορώ να γράψω αρχεία σε αυτούς αλλα μόνο να πάρω Εάν είσαι σε MAC περιβάλλον και θες να γράψεις σε NTFS σκληρούς θες το paragon όπως σου είπε και ο από πάνω μου. Θα πρότεινα να κάνεις τους εξωτερικούς σου σε HFS+, εάν το MAC είναι το βασικό σου OS. Από την άλλη, εάν εγκαταστήσεις το VMWare (για MAC), θα μπορείς να γράφεις και να σβήνεις στο άλλο λειτουργικό χωρίς να σε απασχολούν οι drivers για το NTFS (και κυρίως, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το "bootcamp" χωρίς να κάνεις reboot). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.