Finalizator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Έχω στο Excel 2003 ένα αρχείο με 17000 ονοματεπώνυμα αλλα σε διαφορετικές στήλες (στην στήλη Α είναι το επίθετο, στην Β το όνομα και στην C το πατρώνυμο). Πως μπορώ να κάνω αναζήτηση για ένα επίθετο και όνομα ταυτόχρονα; π.χ. έχω 1000 Παπαδόπουλους αλλά εγώ θέλω να ψάξω για τον Παπαδόπουλο Ιωάννη. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
in2dark Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ευκολα μπορεις να φτιαξεις στηλη d που θα κανεις merge τις α και β. Αν δεν σε φωτησα πες μου να αναφερθω πιο αναλυτικα
abc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ευκολα μπορεις να φτιαξεις στηλη d που θα κανεις merge τις α και β. Αν δεν σε φωτησα πες μου να αναφερθω πιο αναλυτικα Ενδιαφέρον προβληματάκι! Αν θες για πες να μάθουμε και εμείς! Θα με ενδιέφερε και εμένα η απαντησούλα!
in2dark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εστω πως αρχιζουν τα δεδομενα σου στο α2 και κατω. Στο δ2 γραφεις =α2&'' ''&β2 Ετσι εχεις στο δ2 ονομα κενο επιθετο Ελπιζω να βοηθεισα
nickmanak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πατησε με το ποντικι και επελεξε συροντας το, ολες τις επικεφαλιδες των στηλων που θελεις (A,B,C κλπ). Αυτο θα μαρκαρει αυτοματα ολα τα κελια των στηλων. Στη συνεχεια κανε αναζητηση πατωντας CTRL + F.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.