Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά λόγω πραγμάτων που έχουν τύχει τελευταία, είπα να δοκιμάσω και εγω μια φορά τις υπηρεσίες του ΙΚΑ. συμπέρασμα (για να μη μακριγορώ):

1) καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση απο άλλους δημοσίου φορείς.

2) παρέχει τα πάντα

3) αφιερωνεις τον ίδιο χρόνο συγκριτια με τα ιδιωτικά

4) ο ελεγκτής ιατρός ( που τόσα αρνητικά Είχα ακούσει) έτρεξε 2 ορόφους για να σκίσει μια νοσοκόμα που ζήτησε άσκοπα την υπογραφή του και με καθυστέρησε 5 λεπτά

5) τα αποτελέσματα αργούν πιο πολυ απο τα ιδιωτικά

6) είναι δωρεάν

7) όταν βλέπουν νέο/μορφωμένο άτομο που ξέρει να μιλά, ακόμα και τα στραβοξυλα ισιωνουν και για κάποιο λόγο εξυπηρετούν. Ίσως επειδή λόγω των ημερών, όσοι κοπροσκυλιαζαν φοβούνται για τις θέσεις τους.

Επομένως ήταν μια ευχάριστη εμπειρια για εμένα. Επομένως πιστεύω πως πρέπει να το υποστηρίξουμε και να μην αφήσουμε να απαξιωθεί ως θεσμός αφού και τα ιδιωτικά ΓΤΠ είναι σην τελική. Μόνο για σοβαρές εγχειρήσεις δεν έχω άποψη. Τι λέτε εσείς;

Δημοσ.

και ότι είναι Αύγουστος και δεν είναι πηγμένα παππούδες :P

μιας και προτιμώ το ΙΚΑ, εκεί έμαθα να μισώ την τρίτη ηλικία...

το τι κουτοπονηριές κάνουν κάθε φορά για να περάσουν έστω και ένα άτομο μπροστά...

εκεί φυσικά πήρα και το θάρρος να τους την λέω αγνοώντας την ηλικία τους :P

Δημοσ.

και ότι είναι Αύγουστος και δεν είναι πηγμένα παππούδες :P

Η εμπειρία μου ήταν απο Ιούλιο. Επίσης όπου πήγα είχε ραντεβού και όσοι έσπαγαν δίχως ραντεβού, εκτός λίστας, απλά οι γιατροί ους αγνοούσαν.

Δημοσ.

τυχερός ήσουν. στα πιο πολλά οι γιατροί δεν κοιτάνε καν τη λίστα που έχουν απέξω και αφήνουν τον όχλο να βγάλει το φίδι από τη τρύπα φωνάζοντας "ΕΠΟΜΕΝΟΟΟΟΣ "

αφού ρε γκιόζι έχεις τη λίστα... φώναξε όνομα να έχουμε την ησυχία μας...

Δημοσ.

Θα σου πω κι εγω καποια πραγματα απο τις πολλες επισκεψεις που ειχα στο ΙΚΑ τον τελευταιο καιρο.

-Γιατρος αλητης, για γαντια ποδιες κτλ δεν το συζηταμε, το μονο που εκανε ηταν να μου δωσει την καρτα του ιατρειου του.

-2ος γιατρος αλητης, για μικροτραυματισμο μου λεει "ααα αυτο θελει εγχειρηση".

-Για μια αποζημιωση για ατυχημα που ειχα και ελειψα απο την δουλεια μου, τους πηρε 14 ολοκληρους μηνες να μου την δωσουν αφου περασα 4 επιτροπες. Μιλαμε για 100 ευρω.

-9/10 φορες ερχεται η κυρια Ταδε μαζι με την κυρια Δεινα (η κα Δεινα ειναι γνωστη του ατομου που εξυπηρετει τον κοσμο) και λεει "ρε συ Λακη, η φιλη μου απο δω θελει το και το" και η κυρια Ταδε κανει την δουλεια της παρακαμπτοντας ολη την σειρα, μεχρι να τα παρω εγω ως εκ των νεοτερων εκει και αρχισω και χωνω. Το καλο ειναι οτι ολες τις φορες που εχωσα, τελικα καταφερα να εχω αποτελεσμα. Μηνυμα:καντε φασαρια με θρασος και τσαμπουκα, αν δεν ειστε αγενεις θα βρειτε το δικιο σας.

Δημοσιο ειναι, μην περιμενεις και πολλα.

Δημοσ.

Επομένως ήταν μια ευχάριστη εμπειρια για εμένα. Επομένως πιστεύω πως πρέπει να το υποστηρίξουμε και να μην αφήσουμε να απαξιωθεί ως θεσμός αφού και τα ιδιωτικά ΓΤΠ είναι σην τελική. Μόνο για σοβαρές εγχειρήσεις δεν έχω άποψη. Τι λέτε εσείς;

Tι εννοεις να το υποστηριξουμε ? Να εχουμε κατι σοβαρο και να καθομαστε να υποστουμε ολη την ταλαιπωρια , την ουρα (με το οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται ..), τις συγκεκριμενες ωρες , για να μην απαξιωθει σαν θεσμος ? :P

Δημοσ.

Tι εννοεις να το υποστηριξουμε ? Να εχουμε κατι σοβαρο και να καθομαστε να υποστουμε ολη την ταλαιπωρια , την ουρα (με το οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται ..), τις συγκεκριμενες ωρες , για να μην απαξιωθει σαν θεσμος ? :P

Όχι, απλά λόγω των αλλαγών και επειδή όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι, συγνώμη τα κοππροσκυλα εννοούσα, φοβούνται , με λίγη επιβλητική ευγένεια μπορείς να κανείς τη δουλειά σου. Δεν είναι λίγο να γλιτωνεις 500€. Σε ιδιωτικές κλινικές πολλές φορές έχω ταλαιπωρηθεί με γραφειοκρατία και απαράδεκτη συμπεριφορά. Τελικά συμπερανα ότι το ΙΚΑ απαξιωθηκε επίτηδες και πως Σήμερα είναι ευκαιρία να υποστηρίξουμε τη χρήση του με τη δική μας επιβλητική παρουσία. Είναι ευκαιρία διότι οι ΔΥ έχασαν τον αέρα του Βεζιρη και τρέχουν. Πηξτε λοιπόν τα νιαμου και ας κρατήσουμε ζωντανό κατι που δείχνει ότι έχει καλές βάσεις. Πληρώνουμε που πληρώνουμε, ταυτόχρονα οι ιδιωτικές πληρώνουν μονο αν πεθάνεις, οπότε είναι good chance.

Δημοσ.

Όχι, απλά λόγω των αλλαγών και επειδή όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι, συγνώμη τα κοππροσκυλα εννοούσα, φοβούνται , με λίγη επιβλητική ευγένεια μπορείς να κανείς τη δουλειά σου. Δεν είναι λίγο να γλιτωνεις 500€.

Τι φοβουνται?

Σήμερα είναι ευκαιρία να υποστηρίξουμε τη χρήση του με τη δική μας επιβλητική παρουσία. Είναι ευκαιρία διότι οι ΔΥ έχασαν τον αέρα του Βεζιρη και τρέχουν. Πηξτε λοιπόν τα νιαμου και ας κρατήσουμε ζωντανό κατι που δείχνει ότι έχει καλές βάσεις.

Ειλικρινα και φιλικα, δεν βλεπω καμια σχεση με την πραγματικοτητα σε αυτο που γραφεις. Ουτε 1%.

Δημοσ.

7) όταν βλέπουν νέο/μορφωμένο άτομο που ξέρει να μιλά...

Και πάνω απ'όλα μετριόφρωνα! :rolleyes:

Όσο για τα παππούδια που τριγυρίζουν εκεί μέσα θα συμφωνήσω,η 3η ηλικία είναι γενικά για τα σκυλιά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ας ρωτησω κ δω..

Πήγα σε ενα γιατρο (πληρωσα) και μου εγραψε κατι εξετασεις, κυριως αιματος ειναι.

Ειμαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ. Μπορω να τις κανω χωρις να τις πληρωσω απτην τσεπη μου ολες?

Γινεται να παω δλδ σε καποιο γιατρο του ΙΚΑ να μου τις γραψει στο βιβλιαριο να τις κανω σε καποιο μικροβιολογικο?

Δεν εχω ιδεα τι παιζει, ειμαι καινουρια στο ΙΚΑ..

Δημοσ.

αν τις δικαιολογει ναι.συνηθως δε τις δικαιολογουν ολες.θα πρεπει πρωτα να πας σε γιατρο του ικα να στις γραψει.

Δημοσ.

Εγώ αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος στο ΙΚΑ,με έχει αφαλίσει η μητέρα μου και δεν πληρώνω τίποτα.

Τα αποτελέσματα μέσα σε μια βδομάδα μου είπαν θα έχουν βγεί.

Για εξετάσεις αίματος στο ΙΚΑ πρέπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού με παθολόγο και αυτός να σου δώσει παραπεμπτικό για τις εξετάσεις.

Δημοσ.

Και μενα με ασφαλιζει ο πατερας μου και ειχα παει να κανω 9 ορμονολογικες εξετασεις(γυναικολογικες) και μου διακαιολογουσε μονο τις μισες παρακαλω!Και δεν ειναι και φθηνες οι συγκεκριμενες.Τωρα για μια γενικη αιματος για παραδειγμα ε ναι τη δικαιολογει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...