LuxJaja Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Είναι closed beta για stress test και balance. Και δεν είναι ούτε 3 μέρες γιατί χθες όλη μέρα απόσυνδεόταν. Ούτε το tutorial δε κατάφερα να βγάλω γιατί με πέταξε. Πάντως πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Είναι αξιόλογο παιχνίδι. Αλλά θέλω να το δω παραπάνω. Μόνο last stand έχω κάνει προς το παρών.
skiabox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Το αγόρασε κανείς;Κυκλοφορεί στα 20 ευρώ από ότι βλέπω.Αλλά στην επίσημη σελίδα λέει ότι είναι σε pre-order κατάσταση και θα κάνουν και 3η closed-beta φάση.
Plug Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εμενα μου αρεσε,τωρα ενταξει θα δειξει,απο την αλλη 19$ ηταν,οποτε σιγα το σπουδαιο ποσο,2 μηνακια συνδρομη+ τα μπονους,καλα ηταν.
Greygore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ενδιαφέρεται πάντως κανένας για το 4ο beta weekend (7-9 Σεπτεμβρίου), πήρα key το οποίο απ'οτι βλέπω δεν θα προλάβω να χρησιμοποιήσω -- το πρώτο PM λογικά το παίρνει
link012000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ενδιαφέρεται πάντως κανένας για το 4ο beta weekend (7-9 Σεπτεμβρίου), πήρα key το οποίο απ'οτι βλέπω δεν θα προλάβω να χρησιμοποιήσω -- το πρώτο PM λογικά το παίρνει μια απτα ίδια το πρώτο pm το παίρνει
Greygore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μια απτα ίδια το πρώτο pm το παίρνει Κάτι άλλο που δεν βλέπω είναι ενδιαφέρον Μάλλον τζάμπα θα πάει το key μια και αύριο τελειώνει το weekend
skiabox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε ακόμα μία τελευταία closed-beta (η 4η παρακαλώ) μας έμεινε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα