Προς το περιεχόμενο

End of Nations

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι closed beta για stress test και balance. Και δεν είναι ούτε 3 μέρες γιατί χθες όλη μέρα απόσυνδεόταν. Ούτε το tutorial δε κατάφερα να βγάλω γιατί με πέταξε.

Πάντως πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Είναι αξιόλογο παιχνίδι. Αλλά θέλω να το δω παραπάνω. Μόνο last stand έχω κάνει προς το παρών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγόρασε κανείς;Κυκλοφορεί στα 20 ευρώ από ότι βλέπω.Αλλά στην επίσημη σελίδα λέει ότι είναι σε pre-order κατάσταση και θα κάνουν και 3η closed-beta φάση.

Δημοσ.

εμενα μου αρεσε,τωρα ενταξει θα δειξει,απο την αλλη 19$ ηταν,οποτε σιγα το σπουδαιο ποσο,2 μηνακια συνδρομη+ τα μπονους,καλα ηταν.

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανένας για το 4ο beta weekend (7-9 Σεπτεμβρίου), πήρα key το οποίο απ'οτι βλέπω δεν θα προλάβω να χρησιμοποιήσω -- το πρώτο PM λογικά το παίρνει :P

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται πάντως κανένας για το 4ο beta weekend (7-9 Σεπτεμβρίου), πήρα key το οποίο απ'οτι βλέπω δεν θα προλάβω να χρησιμοποιήσω -- το πρώτο PM λογικά το παίρνει :P

μια απτα ίδια το πρώτο pm το παίρνει

Δημοσ.

μια απτα ίδια το πρώτο pm το παίρνει

Κάτι άλλο που δεν βλέπω είναι ενδιαφέρον :P Μάλλον τζάμπα θα πάει το key μια και αύριο τελειώνει το weekend :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...