Προς το περιεχόμενο

1 λογισμικο σε 2 PC ;

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχω κανει εδω το σωστο topic .

Θελω να ρωτησω εχω εναν Deskotp και ενα Laptop γινεται με το router-switch που εχω συνδεσει το Destop με ethernet και το Laptop με WiFi να συνδεσω εναν σκληρο μεσω ethernet στο router-switch και εκει να εγκαταστησω ενα λογισμικο που με το ανοιγμα των δυο PC να μπαινουν εκει σε αυτο το λογισμικο και οχι σε καμποιο εσωτερικο του υπολογιστη.

(δεν νομιζω να γινετε αλλα αν δεν ρωτησω δεν θα μα8ω)

Καταλαβατε τιποτα ;

Δημοσ.

Αν με λογισμικό εννοείς κάτι σαν τα windows τότε όχι δεν γίνεται,επίσης δεν γίνεται να κάνεις εγκατάσταση από το ένα από τα δύο στο εξωτερικό και να τρέχει και από τους δύο.

Αν δεν σε πέτυχα με κανένα από τα δύο κάν'τα ποιο λιανά.

Δημοσ.

Κοιτά εάν είναι αρχεία εγκατάστασης (το σίγουρο) δεν γίνεται γιατί θα χρειαστεί καταχωρίσεις στο μητρώο κτλ .Εάν είναι portable έκδοση ναι μπορείς .

Για τι λογισμικό μιλάμε ;

Δημοσ.

Κοιτά εάν είναι αρχεία εγκατάστασης (το σίγουρο) δεν γίνεται γιατί θα χρειαστεί καταχωρίσεις στο μητρώο κτλ .Εάν είναι portable έκδοση ναι μπορείς .

Για τι λογισμικό μιλάμε ;

με portable ναι το ξερω γιατι εχω κανει ον εναν σκληρο μου κοινοχρήστων χρεισιοποιω Win7 και στα δυο .

οποτε δεν γινετε αυτο ε; αυτο που θελω να πετηχω π.χ. ειναι και στα δυο PC εχω το mozilla να το εχω εγκαταστημενω στο κοινο λογισμικο και με κοινα addons και σελιδοδεικτες ή το save απο ενα παιχνιδι σε οποιο υπολογιστη αν μπω να συνεχειζω απο το ιδιο save

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...