Thekillergreece Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το οτι θα κρατήσεις το Norton 2011 είναι προφανές. Και αγορασμένο να μην ήταν, αν ήταν να αγοράσεις κάτι αυτό θα σου έλεγα να πάρεις. Μιλάμε για το πιο σύγχρονο av απο το 2010 μέχρι σήμερα. Και θα είναι και για το 2012. Για μετά βλέπουμε. Είναι το μόνο av που πρότεινα σε άλλους να αγοράσουν (καλά απο ebay αλλά και πάλι..). Δεν μιλάμε μόνο για reviews απο χρήστες, αλλά απο τεστ μεγάλων εταιρειών όπου το norton τα έχει πάρει όλα σερί, και απο μικρές ομάδες χρηστών ειδικών σε malware. Και αν είανι ελαφρύ ή όχι φαίνεται απο τη πρώτη μέρα. Πλέον δε χρησιμοποιώ av, αλλά για όσο χρησιμοποιούσα, επειδή μου άρεσε να τα δοκιμάζω και να τα τεστάρω, το norton ήταν το πρώτο μακράν... Πραγματικα αν δεν εχεις av δεν σε βλεπω στο ψηφο "Κανενα"...Αλλα τελος παντων.
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πραγματικα αν δεν εχεις av δεν σε βλεπω στο ψηφο "Κανενα"...Αλλα τελος παντων. Είπα πλέον, που μου έχει φύγει η όρεξη να ψάχνομαι με virtual machines κτλ. Είχα ψιλοχαλάσει το στήσιμο του υπολογιστή μου. Τελευταίο που δοκίμασα ήταν το norton 2012 beta, ενώ για το Norton 2011 είχα αγοράσει για φίλους ένα serial απο ebay, και κράτησα και εάν για μένα.
ntg1980 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αυτο ακριβως τους λεω...Αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα Εγώ πλέον δεν ακούω κανέναν σε ό,τι αφορά software. Όσες φορές εμπιστεύτηκα "φημολογίες", τη πάτησα! Αν δε δοκιμάσω ένα πρόγραμμα, δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Κι αν το δοκίμασα πριν 4-5 χρόνια σε μια πανάρχαια έκδοση του, πάλι δε μπορώ να εκφέρω άποψη! Χρησιμοποιώ το Norton από την έκδοση 2009 και έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ έως σήμερα! Η προστασία του, ως και ο τρόπος που "συνεργάζεται" με τα Windows, είναι άπιαστο όνειρο για όλα τα υπόλοιπα antivirus που κυκλοφορούν στην αγορά! Όταν βλέπω να το συγκρίνουν με το Microsoft Security Essentials, με πιάνουν τα γέλια......
ss13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εγώ πλέον δεν ακούω κανέναν σε ό,τι αφορά software. Όσες φορές εμπιστεύτηκα "φημολογίες", τη πάτησα! Αν δε δοκιμάσω ένα πρόγραμμα, δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Κι αν το δοκίμασα πριν 4-5 χρόνια σε μια πανάρχαια έκδοση του, πάλι δε μπορώ να εκφέρω άποψη! Χρησιμοποιώ το Norton από την έκδοση 2009 και έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ έως σήμερα! Η προστασία του, ως και ο τρόπος που "συνεργάζεται" με τα Windows, είναι άπιαστο όνειρο για όλα τα υπόλοιπα antivirus που κυκλοφορούν στην αγορά! Όταν βλέπω να το συγκρίνουν με το Microsoft Security Essentials, με πιάνουν τα γέλια...... Αν δε προσέχεις που μπαίνεις ό,τι antivirus και να βάλεις θα την φας , να είσαι σίγουρος !!
ntg1980 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αν δε προσέχεις που μπαίνεις ό,τι antivirus και να βάλεις θα την φας , να είσαι σίγουρος !! Για θέματα απόδοσης και λειτουργίας μιλάμε! Και στα συγκεκριμένα θέματα το Norton "σήμερα" είναι κορυφή και το Microsoft Security Essentials "μπροστά στο Norton" ένας κουτσός νάνος...!
ss13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Για θέματα απόδοσης και λειτουργίας μιλάμε! Και στα συγκεκριμένα θέματα το Norton "σήμερα" είναι κορυφή και το Microsoft Security Essentials "μπροστά στο Norton" ένας κουτσός νάνος...! Καλά δεν θα τσακωθούμε κιόλλας , όλα καλά είναι , εγώ με Avira και τώρα Microsoft Security Essentials είμαι μια χαρά !!
Thekillergreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλά δεν θα τσακωθούμε κιόλλας , όλα καλά είναι , εγώ με Avira και τώρα Microsoft Security Essentials είμαι μια χαρά !! Ανησυχω γι αυτο το AVIRA με το MSE : μπορει να γινει κανενα CONFLICT
ss13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ανησυχω γι αυτο το AVIRA με το MSE : μπορει να γινει κανενα CONFLICT Εννοώ ό,τι είχα το AVIRA και το αντικατέστησα πρόσφατα με το MSE , εννοείτε ό,τι δεν έχω και τα δυο αντιβιοτικά ταυτόχρονα επάνω !!
Adawn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Γεια σας, Μπορω να εχω Microsoft Security Essentials μαζι Norton Internet Security 2011? Εχω μαθει οτι το MSE κανει καλη δουλεια...Και ετσι λεω να το εχω μαζι με το Norton...Μπορω?Η μηπως θα εχω προβληματα??? Απαντηστε ναι πως ... πήγαινε αγόρασε μια RAM 4GB μόνο για το Norton. ααα, και CPU Corei3 στην χειρότερη ... κρίση έχουμε... φίλε δεν ξέρω τι κάνεις με το PC, άμα κατεβάζεις τσόντες τότε κάτι θες , εγώ πάλι δεν έχω τίποτα πάνω ... θα σου πρότεινα ένα NOD που είναι ελαφρύ , η Kaspersky πάντως όχι Norton, πολύ βαρύ...
ntg1980 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ναι πως ... πήγαινε αγόρασε μια RAM 4GB μόνο για το Norton. ααα, και CPU Corei3 στην χειρότερη ... κρίση έχουμε... φίλε δεν ξέρω τι κάνεις με το PC, άμα κατεβάζεις τσόντες τότε κάτι θες , εγώ πάλι δεν έχω τίποτα πάνω ... θα σου πρότεινα ένα NOD που είναι ελαφρύ , η Kaspersky πάντως όχι Norton, πολύ βαρύ... Norton 360 σε NETBOOK με 2gb Ram και λειτουργεί άψογα! Norton Internet Security στον υπολογιστή της δουλειάς μου με επεξεργαστή της πλάκας και 2gb RAM και λειτουργεί άψογα! Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς... Αν δεν ακολουθούμε ένα topic, ας μη γράφουμε βλακειούλες!
Bspus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Στη δουλεια εχουμε το Symantec Small Business edition 12. Ουσιαστικα ειναι η corporate εκδοση του Norton. Δυστυχως το ειχανε αγορασει ηδη οταν πηγα, διαφορετικα δεν θα το εβαζα. Μηχανηματα που πηγαιναν σφαιρα με 512 ΜΒ με XP απλως δεν υποφερονται. Θελει minimum 1 GB για να πηγαινει αποδεκτα. Και μπορει 1 GB να ειναι λιγο για τα σημερινα δεδομενα, αλλα μιλαμε για παλιο λειτουργικο και μηχανηματα με DDR μνημη που πλεον ειναι και ακριβη. Και λεφτα δεν υπαρχουν. Το security essentials δεν εχει προβλημα σε αυτα τα μηχανηματα. Και την προηγουμενη βδομαδα ενα μηχανημα παλι κολλησε ενα απο αυτα τα fake AV προγραμματα παρολο που ειχε το symantec πανω. Χρειαστηκε malware bytes για να καθαρισει. Ευτυχως το προβλημα περιοριστηκε γιατι οι χρηστες εχουν περιορισμενα δικαιωματα. Περιμενω μα ληξει η αδεια για να βαλω το security essentials πανω. Η λογικη των γονιων να μην εμπιστευονται δωρεαν προγραμματα ειναι περα για περα λανθασμενη. Δηλαδη αμα τους πεις αυριο οτι θες να πειραματιστεις με linux τι θα πουνε? Γιε μου μας απογοητευσες?
ntg1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μπορεί Symantec = Norton, αλλά άλλο Symantec Small Business Edition & άλλο Norton Internet Security! Η βάση δεδομένων προστασίας ενδεχομένως να είναι η ίδια, αλλά ο τρόπος που λειτουργούν τα συγκεκριμένα προγράμματα διαφέρει εις το έπακρον! Μιλάς για μηχανηματα που πηγαιναν σφαιρα με 512 ΜΒ με XP... Μόνο που πλέον έχουμε 2011 και έχουνε πολλά πολλά χρόνια που έπαψαν να βγαίνουν μηχανήματα με 512mb μνήμης RAM & φαντάζομαι και με τι επεξεργαστή! Αν στο συγκεκριμένο μηχάνημα έβαζες Windows 7 (που έχουν απαίτηση minimum 1gb RAM μνήμης) και σερνόταν ο τόπος όλος... θα έφταιγαν τα Windows 7? Δε μου φαίνεται! Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τα antivirus. Μη τα βάζουμε με κάποια software, όταν δεν είναι σε θέση οι υπολογιστές να τα υποστηρίξουν! Περί προστασίας από πλευράς Microsoft Security Essentials καλύτερα ας μην ανοίξουμε θέμα... ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανύπαρκτη malmware προστασία που υπόσχεται!
Thekillergreece Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ναι πως ... πήγαινε αγόρασε μια RAM 4GB μόνο για το Norton. ααα, και CPU Corei3 στην χειρότερη ... κρίση έχουμε... φίλε δεν ξέρω τι κάνεις με το PC, άμα κατεβάζεις τσόντες τότε κάτι θες , εγώ πάλι δεν έχω τίποτα πάνω ... θα σου πρότεινα ένα NOD που είναι ελαφρύ , η Kaspersky πάντως όχι Norton, πολύ βαρύ... Ξερω οτι το Norton ειναι βαρυ μα ειναι η καλη προστασια...Μα τι τσοντες λες να κατεβαζο?!?!?!Ο βλακας αδερφος μου βλεπει τσοντες....Αλλωστε ξερω οτι εχουμε κριση μα οι γονεις μου μου λενε πρεπει να αγοραζουμε γνησια antivirus αντι για τζαμπα...εγω προτιμω να κατεβαζο τζαμπα...Εχω ενα λαπτοπ με 4GB RAM και εχω εκει Norton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.