Themistoklis999 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γεια σας. Έχω μια κάρτα μνήμης SDHC Ultra και θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό αναγνωριστή καρτών μνήμης ο οποίος είναι συμβατός με κάρτες μνήμης SD και SD Ultra II μόνο(από sd). Η ερώτηση μου είναι εάν θα μπορώ να βάλω την κάρτα μου σε αυτή τη συσκευή χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορεί να αναγνωρίσει την κάρτα γιατί η παλιά μου ψηφιακή μηχανή δεν την αναγνωρίζει.
sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Την κάρτα την αναγνωρίζει ο υπολογιστής και όχι η συσκευή (όπως με την μηχανή σου) οπότε θεωρώ πως δε θα έχεις πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Γεια σας. Έχω μια κάρτα μνήμης SDHC Ultra και θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό αναγνωριστή καρτών μνήμης ο οποίος είναι συμβατός με κάρτες μνήμης SD και SD Ultra II μόνο(από sd). Η ερώτηση μου είναι εάν θα μπορώ να βάλω την κάρτα μου σε αυτή τη συσκευή χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορεί να αναγνωρίσει την κάρτα γιατί η παλιά μου ψηφιακή μηχανή δεν την αναγνωρίζει. Την κάρτα την αναγνωρίζει ο υπολογιστής και όχι η συσκευή (όπως με την μηχανή σου) οπότε θεωρώ πως δε θα έχεις πρόβλημα μην το λες.πχ μπορει να μην μπορει ενας αναγνωστης να διαβασει shxc .τωρα ναι οι φωτογραφικες μηχανες σιγουρα διαβαζουν μεχρι καποιο οριο.σε μερικες αλλαζει το οριο με firmware update της φωτογραφικης. αλλα τωρα sdhc διαβαζουν πλεον ολα τα card reader.Με shxc δεν ξερω τι παιζει με τα reader. το πολυ το reader να μην σου βγαλει Full speed αλλα λιγω σε νοιαζει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.