Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγορινες...εχω το εξης προβλημα..ειχα κανει φορματ ρε παιδι μου πριν κατι μερες. και αρχιζα να κανω εγκατασταση τα προγραμματακια που χρησιμοποιω (πχ ccleaner, google chrome) και τετοια...free δηλαδη...εμενα δεν μου αρεσει να βαζω αλλους player μεσα..εχω τον media player και του εχω βαλει το k-lite codec pack standard. Οι ταινιες που εχω ειναι σε φακελο...το αρχειο της ταινιας και το αρχειο των υποτιτλων...υποτιθεται οτι οταν ανοιξω την ταινια..θα παιξουνε και οι υποτιτλοι...αλλα τιποτα...τι φταιει?

Δημοσ.

Φταίει ότι τα προϊόντα της microsoft είναι για τα πανηγύρια...

τρέξε το VobSub που δίνει στον media player την δυνατότητα να βλέπει και υπότιτλους.

Δημοσ.

Φταίει ότι τα προϊόντα της microsoft είναι για τα πανηγύρια...

τρέξε το VobSub που δίνει στον media player την δυνατότητα να βλέπει και υπότιτλους.

το κουφο ειναι οτι με το player classic παιζουνε...παλια δεν το ειχα αυτο το προβλημα..τελος παντων...κατσε να το δοκιμασω

Δημοσ.

Δεν είναι κουφό άλλο το ένα άλλο το άλλο το mp-classic έχει ενσωματωμένη αυτήν την δυνατότητα αυτό των windows είναι άστα να πάνε.

Δημοσ.

Αν είναι να χρησιμοποιείς μόνο τον wmp, βγάλε ότι codec pack έχεις βάλει και βάλε τον shark007.

Αυτό το πακέτο προτείνουν οι περισσότεροι, μαζί με το cccp, αλλά το δεύτερο δεν θυμάμαι αν προσφερει υποστήριξη για thumbnails και subs.

Δημοσ.

Αν είναι να χρησιμοποιείς μόνο τον amp, βγάλε ότι codec pack έχεις βάλει και βάλε τον shark007.

Αυτό το πακέτο προτείνουν οι περισσότεροι, μαζί με το cccp, αλλά το δεύτερο δεν θυμάμαι αν προσφερει υποστήριξη για thubnails και subs

οοοκ flik..κατσε να τσεκαρω να δω αν θα λειτουργησει με αυτους τους codecs.

τιποτα παιδια...τελος παντων αφηστε το δεν πειραζει...

Δημοσ.

Κάτι κάνεις λάθος, μην το παρατάς.

Έλεγξε αν τα 2 αρχεία έχουν ακριβώς ίδιο όνομα εκτός απο τη κατάληξη, και επίσης δοκίμασε να κάνεις drag n drop το αρχείο .srt των υποτίτλων πάνω στο παράθυρο του wmp.

Δημοσ.

Κάτι κάνεις λάθος, μην το παρατάς.

Έλεγξε αν τα 2 αρχεία έχουν ακριβώς ίδιο όνομα εκτός απο τη κατάληξη, και επίσης δοκίμασε να κάνεις drag n drop το αρχείο .srt των υποτίτλων πάνω στο παράθυρο του wmp.

το δοκιμασα...τα ιδια ακριβως ονοματα εχουνε..δεν ειναι μονο με αυτην την ταινια το προβλημα..το εκανα drag & drop αλλα τιποτα...και ολα αυτα συμβαιουνε με τον wmp. απλως μου σπαει τα νευρα γιατι αυτο δεν μου το εκανε...

Δημοσ.

Άνοιξε το settings application και ψάξε εκεί τις επιλογές για subs και δες πως είναι, μαζί με την αντίστοιχη καρτέλα για το αρχείο σου (πχ την mkv καρτέλα αν πας να παίξεις mkv).

Επίσης μπορείς (αφού έχεις τρέξει το settings application ως admin) να πατήσεις το κουμπί "use recommended settings" και δες πως θα πάει έτσι. Έπρεπε να δουλεύει γμτ.

Edit:

Αν και θα έπρεπε να το είχε κάνει απο μόνο του, καθώς παίζει η ταινία, πρέπει να έχει εμφανιστεί το ffdshow video decoder icon δίπλα στο ρολόι.

Κάνει διπλό κλικ σε εκείνο (έχει κόκκινο χρώμα) και στη στήλη αριστερά λέει subtitles, πρέπει να το τικάρεις.

Ελπίζω έτσι να γίνει. Αλλά αυτό με τον shark007 codec pack δεν θα χρειαζόταν κανονικά, καθώς το διαβάζει απο το directvobsub.

Δοκίμασε και πες.

Edit2: Ακόμα και ένα απλό άνοιγμα-κλείσιμο του Settings application μπορεί να κάνει, γιατί τότε κάνει αρχικοποίηση των ρυθμίσεων. Πρώτα αυτό δοκίμασε, και αν δεν παίξει κάντο εσύ χειροκίνητα όπως γράφω στο πρώτο edit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...