Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μεγάλη βελτίωση βλέπω μέσα στην Thayd με το σημερινό patch.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 εδώ τα ίδια τα γνωστά. περιμένω το φοβερό breakthrough για τους AMD CPU που είπαν. σιγά που το περιμένω δηλαδή, δεν πιστεύω τίποτα, αλλά λέμε.με το patch βλέπω την guild bank άδεια, δεν μπορώ να ποστάρω στο commodities, και o Credd seller μου επιστρέφει lua error. μπορεί να φταίνε και κάποια addons βέβαια, αλλά δεν είχα χρόνο να τα τσεκάρω τώρα ένα ένα.
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγω απο τοτε που βγηκε o driver της Amd, ελυσα το προβλημα με τα fps, με ολα ultra και FxAA 3,κατω απο 50fps δεν παω ουτε στην Thayd στα 1440p. Με τα bots πρέπει να κανουνε κατι διοτι εχει εκνευριστει πολυς κοσμος και αυτα αυξανονται ραγδαια...
Pimis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Και γω ειμαι πλεον κομπλε με τα FPS. Οτι παραπανω δινουν απο τωρα και περα καλο ειναι, δεν με χαλαει. Οσον αφορα το patch απλα τα σπαει. Μακαρι να συνεχισουν με αυτους τους ρυθμους διοτι το μεγαλυτερο μου παραπονο τοσα χρονια που παιζω mmo's ειναι ο αργοςς ρυθμος που βγαζουν content updates. Αν η Carbine το συνεχισει ετσι, τοτε πραγματικα οι ανθρωποι αξιζουν τη συνδρομη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγω απο τοτε που βγηκε o driver της Amd, ελυσα το προβλημα με τα fps, με ολα ultra και FxAA 3,κατω απο 50fps δεν παω ουτε στην Thayd στα 1440p. Με τα bots πρέπει να κανουνε κατι διοτι εχει εκνευριστει πολυς κοσμος και αυτα αυξανονται ραγδαια... Σοβαρά τώρα παίζεις με FXAA ;
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν θυμαμαι καλα ειχα λιγοτερο jagged edges με Fxaa... Δεν μπορω να διακρινω αλλη μεγαλη διαφορά :S
Deus ex machina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 boys, οσοι εχετε ασχοληθεί αρκετα με το game τι λέτε την αξίζει τη συνδρομη ;;; Παίζει να ξεκινήσουνε κάτι φιλαράκια μου και το σκέφτομαι αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν αξίζει να ξεκινήσω κάτι με συνδρομή.
wintaxt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 boys, οσοι εχετε ασχοληθεί αρκετα με το game τι λέτε την αξίζει τη συνδρομη ;;; Παίζει να ξεκινήσουνε κάτι φιλαράκια μου και το σκέφτομαι αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν αξίζει να ξεκινήσω κάτι με συνδρομή. Καλησπέρα! Το παιχνιδι αυτη τη στιγμη προσφερει πολυ υλικο να ασχοληθει κανεις αν εισαι και λιγο καζουαλ ισως και να μην τα προλαβαινεις ολα!το WS ειναι και χωρις συνδρομη με ingame λεφτα οποτε αναλογως το ποσο θα κανεις τα κουμαντα σου με το AH ισως και να ην βγαζεις ψηλο free!
Pimis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγω παντως προλαβα πριν λιγες μερες και τσιμπισα 2 CREDD με 5p το καθενα και μεχρι αρχες Σεπτεμβριου θα παιζω free, οποτε μια χαρα Οσον αφορα το content, δεν ειναι μονο το οτι ειναι παρα πολυ ηδη, ειναι και το οτι βαζουν content updates καθε μηνα, οπως το χθεσινο. Στα τα επομενα θα εχουμε νεα bg's, arenas, dungeons κλπ κλπ οποτε απο αποψη τουλαχιστον content δεν νομιζω να εχει ποτε κανεις παραπονο σ αυτο το παιχνιδι. Τα υπολοιπα ειναι θεμα προσωπικου γουστου.
wintaxt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τελικα επρεπε να ειμασταν σε PvP server...οταν εχεις τους χαζο Domi να σου φυτευουν λαθος tree και χανεις το Gold Rank ...Saber Riders εν δρασει....Eko Server Πολυ ενδιαφέρων το event αυτο καλη δουλεια κανανε αν και επρεπε οι Exiles να έμπαιναν σε διαφορετικο phase με τους domi γτ δεν υπαρχει συνεννόηση για το event και έστω ενας ασχετος να φυτέψει ενα λαθος φυτό ειναι fail..
Pimis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ποτε δεν ειναι αργα να ερθετε στον Zhur μιας κι ετσι κι αλλιως το μεγαλο ποσοστο των Ελληνων βρισκονται εδω, αν και νομιζω οτι δεν γινεται transfer απο pve σε pvp Btw καλη σκεψη νομιζω ειναι να κανει καποιος την αρχη και να δημιουργησει ενα Circle στο οποιο να μπαινουν ολοι οι Ελληνες μεσα ανεξαρτητου Guild.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα