Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πρώτα θέλει να βγάζεις Gold τα Adventures να πάρεις το epic gear και μετά πας παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έκαψα φλάτζα στο παιχνίδι σήμερα, παίζω από τις 13:00 περίπου και βγήκα πριν λίγο Βέβαια δεν έχω παράπονο γιατί πήρα κάμποσα items. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έκαψα φλάτζα στο παιχνίδι σήμερα, παίζω από τις 13:00 περίπου και βγήκα πριν λίγο Βέβαια δεν έχω παράπονο γιατί πήρα κάμποσα items. Μια χαρα Δυστυχως λογο δουλειας δεν μπορω να το καψω και ειμαι ακομα 40lvl Ετσι απο περιεργεια, για κανε ενα σχολιο πως βλεπεις τα tank/heal/dps classes. Μια αποψη οσον αφορα τουλαχιστον το πως τα παει καθε class στα dungeons, για τα raids θα μας πεις αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι όλα, εκτός από το DPS.Θέλει επειγόντως balance γιατί ο war ξεφεύγει πολύ σε σχέση με τα άλλα class, μόνο ο engineer τον φτάνει.Να φανταστείς χτες στην 5άδα ήμασταν ένας Medic DPS, ένας Stalker DPS και εγώ έβγαζα πιο πολύ DPS με το War και από τους δύο μαζί, λολ Τώρα στο heal, είναι δύσκολο να heal-άρεις τους Spellslinger γιατί κουνιούνται σαν πουτ@νες, και είναι μαρτύριο για τον healer.Γενικά όπως το κόβω το παιχνίδι πρέπει να ρίξουν balance στο DPS ειδικά, και στο heal νομίζω ο Medic είναι άπιαστος.Τα Adventures έχουν κάποια bugs πάντως ακόμα, για παράδειγμα τα lag spikes δεν τα έφτιαξαν ακόμα 100%, βελτιώθηκε πολύ με το τελευταίο patch αλλά θέλει δουλειά ακόμα και επίσης, στο Malgrave Veteran ας πούμε εκεί που έχεις το Caravan και το πας, ξαφνικά πετάγονται κάτι mobs και βγάζουν one-shot αυτούς από το Caravan και χάνεις το Gold λόγω αυτού, βγαίνει και Gold αλλά είναι να μην σου τύχουν τα περίεργα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι όλα, εκτός από το DPS.Θέλει επειγόντως balance γιατί ο war ξεφεύγει πολύ σε σχέση με τα άλλα class, μόνο ο engineer τον φτάνει.Να φανταστείς χτες στην 5άδα ήμασταν ένας Medic DPS, ένας Stalker DPS και εγώ έβγαζα πιο πολύ DPS με το War και από τους δύο μαζί, λολ Τώρα στο heal, είναι δύσκολο να heal-άρεις τους Spellslinger γιατί κουνιούνται σαν πουτ@νες, και είναι μαρτύριο για τον healer.Γενικά όπως το κόβω το παιχνίδι πρέπει να ρίξουν balance στο DPS ειδικά, και στο heal νομίζω ο Medic είναι άπιαστος.Τα Adventures έχουν κάποια bugs πάντως ακόμα, για παράδειγμα τα lag spikes δεν τα έφτιαξαν ακόμα 100%, βελτιώθηκε πολύ με το τελευταίο patch αλλά θέλει δουλειά ακόμα και επίσης, στο Malgrave Veteran ας πούμε εκεί που έχεις το Caravan και το πας, ξαφνικά πετάγονται κάτι mobs και βγάζουν one-shot αυτούς από το Caravan και χάνεις το Gold λόγω αυτού, βγαίνει και Gold αλλά είναι να μην σου τύχουν τα περίεργα. Ωραια. Τον Esper Dps πως τον βλεπεις? Δεν με νοιαζει αν ειναι τουμπανο ή οχι διοτι θα πεσουν ακομα πολλα nerf kai boosts αλλα εως τωρα τι λεει? Οσο για τα bugs εκτος απ το τελευταιο patch, αν δεις τα PTR Notes που μπαινουν με το νεο content στις 2 Ιουνιου, εκτος των αλλων εχει πανω απο 1000 bug fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδια μηπως μπορει καποιος να κανει κανα mini review για το παιχνιδι να παρουμε μια ιδεα περι τινος προκειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 50 και εγώ το έκαψα για τα καλά χθες - προς το παρών με το gear από τα factions +2 κομμάτια epic 50lvl που πήρα από random drops στο τελευταίο map έτοιμος για veteran adventures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ελπίζω να είσαι σε Guild της προκοπής αλλιώς ξέχνα το progress.Επίσης, εάν σας ενδιαφέρουν τα Attunements, κοιτάξτε αν είστε Beloved of the exiles/Beloved of the dominions, θέλει 32.000 Reputation στο καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχει τοση μεγαλη διαφορά με τον warrior, πες του stalker οτι κατι κανει λαθος. Επισης αρχιζω και εχω καποιες αμφιβολιες για το πόσο σωστα δειχνει το galaxy meter διοτι στα world bosses μου ελεγα οτι ημουν +130Κ dmg παραπανω απο τον δευτερο.. Αυτο εγινε και με τον stalker μου αλλα και με τον SS μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Κάνει κάτι κουλά μερικές φορές το GalaxyMeter αλλά στα Boss είναι μια χαρά.Τώρα σου ξαναλέω, ο war με σωστό powerlink build/skills είναι πολύ πάνω στο DPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τι παιζει πάλι με τα dc σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 πολύ πάνω σε dps ειδικά μετά το 45 που πλέον στανταρ έχεις 1η θέση και τρώγεσαι με άλλους warriors να την κρατήσεις από κάτω βάζω engi που παίζουμε στα σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 SpiritBreaker's PvE DPS PowerLink Build Το δικό μου build για όποιον ενδιαφέρεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 πολύ πάνω σε dps ειδικά μετά το 45 που πλέον στανταρ έχεις 1η θέση και τρώγεσαι με άλλους warriors να την κρατήσεις από κάτω βάζω engi που παίζουμε στα σημεία Εσυ τι class ειπαμε οτι εισαι?? Θα σας δειξω ρε τι εστι Skill>Gear>Class 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Warrior σαν και μένα είναι, αφού λέει ότι στο DPS είναι πρώτος τι ρωτάς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα