Pimis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 From Twitter : "EU Authentication servers are currently down. We are investigating. Apologies for the inconvenience caused!" Merci
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 http://www.twitch.tv/CautionEL Boss 2 Stormtalon. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πάει και το δεύτερο Boss, last boss Stormtalon τώρα..Για να δούμε.. 1
kom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Psycho για δοκίμασε να βάλεις αντί για Relentless Strikes το Menacing Strike από support και πες μου διαφορές στο damage παρατήρησα πώς για σολάρισμα βγάζει πολύ περισσότερο damage και ανεβάζει κατακόρυφα το kinetic energy από RS παρόλο που tech δεν έχω ανεβασμένο παρά μόνο όσο δίνουν τα stats από το gear
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παρτε εδω το build του warrior των Eugenic EU First kill τοy Experiment x89.Δευτερος στο dps αν θυμαμαι καλα http://ws-base.com/builds/5440-Warrior_highest_DPS#ppv1vKsQvMvr/95.96.97.91.151.98.27.28.29.35.23.24.25.36.37.30.45.39.13.16.17.18 Σχετικα με το kill εδω τα σχετικα: http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/27q300/eugenic_vs_experiment_x89raid_boss_eu_first/
kom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 από AMPs έχει ξεκλειδώσει το power link και δεν το έχει στη μπάρα το οποίο θα έβαζα και θα έβγαζα την αηδία το smackdown 1
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ισως να χρειαζοταν στο fight... In other news, γιατι να κανουν τα Amps του SS τοσο τραγικα σπανια δεν μπορω να καταλάβω... Πως γαμω το.... θα βγαλει dps αμα ακομα σε αλλους servers δεν εχει πεσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!?! Φυσικα για το Trigger Fingers αναφερομαι και για το Power Surge.. Οταν αλλα class απλα τα παιρνουν απο ventor ή τα παίρνουν 10-20g..
Pimis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλημερες. Δυο σημερινες ανακοινωσεις στα official forums. "Part of the patch tonight is trying to force people's CPU to behave a little smarter, particularly an issue with AMD users.As for the particle slider, I couldn't track down the status of it down today as I was prepping for the patch tonight, should be able to do so tomorrow." "AMD is testing WildStar extensively in their hardware labs, I am not privy to exact details but we are still working on it." 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το πρώτο αναφέρεται σε cpu - προφανώς - , εγώ δεν είδα καμμία διαφορά πάντως. Ακόμα CPU usage κάτω από 60% και ίδιο feeling. Το δεύτερο αφορά σε gpu, τουλάχιστον στην κουβέντα που γινόταν εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει και στο cpu performance. lvl33 έχω πάει, πήρα 3lvls χθες με 4ωρο heavy questing με ένα παιδί από το guild. Farside μακράν η ωραιότερα ζώνη μέχρι τώρα, πολύ καλά fps εκεί χωρίς προβλήματα, που και που πολύ ωραία quests που σε κάναν να ξεφεύγεις λίγο, και η έλλειψη βαρύτητας είναι πολύ διασκεδαστική. Πάρα πολύ ωραίο το shiphand με τα hallucinations. /spoilers 2
wintaxt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 πας και εσυ ..με εγκατέλειψες...alt run με κοβω...χαχαχαχα 1
kom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 πατήσαμε και τα 35 solo τελείως μιας και δεν έχω μπει ακόμα σε Guild
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το Menacing Strike είναι για Tank αποκλειστικά..
doctorjim Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παίδες καλώς σας βρήκα στην παρέα του Wildstar. Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Psycho για την ευγενική χορηγία του Guest Pass...Παιδιά από drivers σε 7970 τι έχουμε για όσο το δυνατον καλύτερο performance??? (Έχω μείνει λίγο πίσω στο θέμα υπολογιστές και games τον τελευταίο χρόνο λόγο Πανελληνιων αλλά καιρός να επανέρθω ) Ευχαριστώ
virginkiller Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 14.4 αλλά performance μην περιμένεις... οι AMD έχουν θέμα. ή περιμένουμε drivers ή κατάλληλο ptch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα