Remiel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Η προσωπικη μου άποψη,μετα την ευγενικη χορηγια του Psycho_Warhead του Guest Pass,είναι οτι το παιχνίδι μου αρέσει.Μου φάνηκε πολύ ευχάριστο και τα quest είναι πολύ διασκεδαστίκα.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στο PvP που με μπέρδεψάν οι μπάρες που εμφανίζονταν αλλα νομίζω ο λόγος ήταν οτι δεν το έχω συνιθήσει ακομα και επιπλέον επειδή δεν χρησιμοποιώ καποιο addon ή επειδή δεν έχω κάνει καλή διαχείριση του μεγεθούς των ειδοποιήσεων οταν κάποιος παίρνει τη σημαιά κλπ.Τώρα αν θα έδινα μηνιαία συνδρομη είναι άλλο θεμα γιατι φοβάμαι οτι θα ξεφουσκώσει οπως έγινε και με άλλα παιχνιδια τέτοιου είδους.Έχώντας γνώμονα τα twitch views το παιχνίδι είναι με δυσκολία στα τοπ 5 1 εβδομάδα μετα την έναρξη του και αύτο δέν ειναι καλος οιωνός.Προσωπικά θα περιμένω 1 μηνα τουλαχιστόν να δω πως θα είναι τότε η κατασταση του παιχνιδιου,γιατι την έχω πατήσει απέιρες φορές, και μετά το ξανασκεύτομαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Η θέση του στο Twitch είναι εκεί που πρέπει για ένα νέο MMO, δεν μπορεί να βγει μπροστά από LoL/Dota 2/Hearthstone σε καμία περίπτωση..
Pimis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Η προσωπικη μου άποψη,μετα την ευγενικη χορηγια του Psycho_Warhead του Guest Pass,είναι οτι το παιχνίδι μου αρέσει.Μου φάνηκε πολύ ευχάριστο και τα quest είναι πολύ διασκεδαστίκα.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στο PvP που με μπέρδεψάν οι μπάρες που εμφανίζονταν αλλα νομίζω ο λόγος ήταν οτι δεν το έχω συνιθήσει ακομα και επιπλέον επειδή δεν χρησιμοποιώ καποιο addon ή επειδή δεν έχω κάνει καλή διαχείριση του μεγεθούς των ειδοποιήσεων οταν κάποιος παίρνει τη σημαιά κλπ.Τώρα αν θα έδινα μηνιαία συνδρομη είναι άλλο θεμα γιατι φοβάμαι οτι θα ξεφουσκώσει οπως έγινε και με άλλα παιχνιδια τέτοιου είδους.Έχώντας γνώμονα τα twitch views το παιχνίδι είναι με δυσκολία στα τοπ 5 1 εβδομάδα μετα την έναρξη του και αύτο δέν ειναι καλος οιωνός.Προσωπικά θα περιμένω 1 μηνα τουλαχιστόν να δω πως θα είναι τότε η κατασταση του παιχνιδιου,γιατι την έχω πατήσει απέιρες φορές, και μετά το ξανασκεύτομαι. Δυο παρατηρησεις. 1. Βαλε το BiJiplates addon και ρυθμισε τις μπαρες οπως σε βολευουν. Επιπλεον κανε χρηση της εντολης /eval Apollo.SetConsoleVariable("spell.visualSuppression", 0.9) στο game chat ωστε να μειωσεις τα spell effects των αλλων. (0=show all / 1=show none) 2. Δεν μπορω να προβλεψω το μελλον για κανενα παιχνιδι, ομως αφου σχολιαζεις την δημοτικοτητα του WS θα σου αναφερω μερικα στοιχεια. Ειναι 1ο σε πωλησεις στο Amazon, στο GameStop, στο AllKeyShop και σε αλλα sites. Επιπλεον αν κοιταξεις το Raptr, προγραμμα το οποιο κανει track τις ωρες και τα παιχνιδια που παιζουν πανω απο 30 εκ/ρια παιχτες, θα δεις οτι ειναι στην 4η θεση πισω απο LoL, Dota2 και WoW με 610,000 ωρες την εβδομαδα. Δες τα υπολοιπα παιχνιδια και ειδικα ορισμενα καινουρια και πολυδιαφημισμενα, ποσες ωρες εχουν ωστε να συγκρινεις. Αν θελεις να τσεκαρεις, μπες στο Raptr.com πηγαινε στο Profile soy-->Games Collection-->Discover Games και δες στη δεξια μερα τα στατιστικα. Αυτα. Το αν σ αρεσει ή οχι ή αν θα πληρωσεις συνδρομη ειναι δικο σου θεμα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από Pimis
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.twitch.tv/CautionEL Στριμάρω όποιος θέλει μπαίνει να δει, είμαι dungeon αυτή τη στιγμή.Η ποιότητα είναι όσο καλύτερη γίνεται για 1mb upload..Να δω πότε θα βρω random group(Αφού μόνο εγώ και άλλος ένας είμαστε 50 στη Guild αυτή τη στιγμή) που να βγάλουμε έστω το πρώτο boss, αυτοί είναι τόσο άχρηστοι που ψοφάνε σε trash mobs..Χτες ήμουν πολύ κοντά με ένα group να το βγάλουμε αλλά στράβωνε στο δεύτερο phase η δουλειά με τον healer, τουλάχιστον φτάσαμε ως εκεί.Οι περισσότεροι ούτε τα trash mobs..
kom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 βάλε http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220192-procshudγια να βλέπεις πότε έχεις crits για breaching strike με οπτικό & ηχητικό σήμα
Constant1ne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Είναι το πιο διασκεδιστικό και ποιοτικό που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Έχει και το feel που έλειπε από το guild wars για παράδειγμα. Έχει ψυχή. Κρίμα που δεν έχω σε καμία περίπτωση χρόνο για mmo. Δε βαριέσαι, θα φτιάχνω το σπίτι και τον κήπο μου. Ωραίο feature αυτό btw. Προβλέπω να ασχολείται αρκετός κόσμος με αυτο το κομμάτι. 2
Pimis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Είναι το πιο διασκεδιστικό και ποιοτικό που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Έχει και το feel που έλειπε από το guild wars για παράδειγμα. Έχει ψυχή. Κρίμα που δεν έχω σε καμία περίπτωση χρόνο για mmo. Δε βαριέσαι, θα φτιάχνω το σπίτι και τον κήπο μου. Ωραίο feature αυτό btw. Προβλέπω να ασχολείται αρκετός κόσμος με αυτο το κομμάτι. Και που να δεις οταν μπει το Guild Housing / Neighborhood. Μηχανικοι εγω και η γυναικα μου προβλεπεται να φαω τρελο κολλημα
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μερικά άτομα που έχω συναντήσει, απορώ πως πήγαν 50 level..Δεν μπορούν να αποφύγουν έναν κόκκινο στατικό σταυρό που βγάζει το boss..Είναι δυνατόν να 'σαι 50 level και να μην έχεις ιδεά από dash ; 1
Pimis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μερικά άτομα που έχω συναντήσει, απορώ πως πήγαν 50 level..Δεν μπορούν να αποφύγουν έναν κόκκινο στατικό σταυρό που βγάζει το boss..Είναι δυνατόν να 'σαι 50 level και να μην έχεις ιδεά από dash ; Psycho το προβλημα δεν ειναι το dash, αλλα το ποσο χαμηλου skill γενικοτερα ειναι οι παικτες των mmo's σημερα. Δεν φταιει βεβαια ο κοσμος αφου απο τη δυσκολια του Vanilla WoW του EQ1 αλλα και παλαιοτερων ακομα mmo's, φτασαμε στο casual gameplay του σημερινου WoW αλλά κι αλλων, τα οποια εχει συνηθισει ο κοσμος και ειναι πλεον default αυτη η δυσκολια. Οποτε οτιδηποτε ειναι λιγακι δυσκολοτερο, δημιουργει προβλημα κι αμεσως αρχιζουν οι γκρινιες για nerf κλπ. Δυστυχως καπως ετσι ειναι η κατασταση σημερα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το Sunwell στο TBC ήταν δυσκολότερο από οτιδήποτε στο Vanilla WoW, όσο για τα υπόλοιπα που λες όντως έτσι είναι και από ότι βλέπω μέχρι στιγμής και στο WildStar είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου οι περισσότεροι παίχτες.Οκ, το παιχνίδι είναι καινούργιο, κανείς δεν ξέρει τα πάντα, αλλά εστω τα βασικά ρε φούστη μου..Τον ρημαδοκόκκινο κύκλο μάθε να τον αποφεύγεις..
Pimis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ναι μεχρι και το TBC ηταν δυσκολα τα πραγματα. Για μενα το δυσκολοτερο απ ολα ηταν το Sunwell για να πω την αληθεια. Τι να κανουμε ομως, υπομονη. Προτιμω κατι δυσκολο και να παρει χρονο να το συνηθισει ο κοσμος αλλα να υπαρχει challenge, παρα casual Dungeons του 5λεπτου και LFR μπουρδες στο Raiding.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 όσο ανεβαίνω level - σχεδόν 30 είμαι - πέφτουν τα fps στις περιοχές.. πονοκέφαλος. κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα. δεν την γλιτώνω την μετάβαση σε intel.
virginkiller Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 όσο ανεβαίνω level - σχεδόν 30 είμαι - πέφτουν τα fps στις περιοχές.. πονοκέφαλος. κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα. δεν την γλιτώνω την μετάβαση σε intel. τι να πούμε και εμείς με amd?
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 From Twitter : "EU Authentication servers are currently down. We are investigating. Apologies for the inconvenience caused!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα