Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει σημασια το latency κ δεν το προσεχεις ιδιαιτερα , αλλωστε η beta δεν ειναι για να απολαυσεις το παιχνιδι
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η BETA είναι για να βρεις διάφορα bugs, να τα κάνεις report και να δεις αν θα σ' αρέσει το παιχνίδι ώστε να το αγοράσεις.Τα bugs που θα βρεις εσύ, θα τα βρουν και άλλοι τόσοι χιλιάδες που παίζουν, οπότε πάμε στην δεύτερη εκδοχή που το παίζεις για να δεις αν θα σ' αρέσει και με αυτό το latency δεν σε ψήνει πολύ.Πας σε dungeon και κάνει 1.5 sec να cast-άρει το skill.
dungeon master Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ωραία τα combat mechanics ΑΝ βέβαια στρώσουν το lag των abilities, κατά τα άλλα μοιάζει πιό πολύ με expansion του wow παρά νέο mmo, είπαμε follow the leader αλλά αυτοί το παράχεσαν με καρμπόν τα πάντα όλα με κάτι ψιλοπροσθήκες που τις έχουμε ξαναδει - σύντομα buffs, διπλό jump, evade, explorer mode και κάτι ψιλά ακόμη. Ακόμη και στο detail των γραφικών είναι κάτω από τα επίπεδα της mop beta, κάτι που ακούγεται απίστευτο για παιχνίδι του 2014 αλλά είναι πραγματικότητα. Βέβαια για όσους δεν μπούκωσαν ακόμη απ'το wow, έχουν κάνει clear το mop και βαριούνται να περιμένουν μέχρι να βγει το wod καλό είναι, για τους υπόλοιπους περατζάδα χωρίς άγγιγμα και πάμε παρακάτω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν έχουν lag τα abilities, οι servers της BETA βρίσκονται στην Αμερική, πάτα Alt+F1 να σου βγάλει τα frames και το latency κάτω δεξιά.Παίζουμε με 300άρες εμείς εδώ, εξού και το delay/lag.
dungeon master Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 χαίρω πολύ το ξέρω ότι είναι αμερική, τα 200-300 ms που έδειχνε το αλτ φ1 δεν νομίζω να ισούται με 1-1,2 δευτερολεπτα που κάνει απ'την στιγμή που πατας το πλήκτρο μέχρι να δεις να ξεκινά το animation, έπαιζα χρόνια wow με 250-300 ms , το wildstar αργεί πολύ παραπάνω άρα δεν είναι μόνο το server lag, ελπίζω να το λύσουνε πριν το release
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έπαιζες με 250-300ms και ήσουν και καλός ; Μιλάμε για τρελό delay..
savoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μπείτε στο alienwarearena.com .έχει άλλα 980 keys για το σκ.
savoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Full κλειδιά έχουν σκοπό να δώσουν ; Δίνουν κάθε δευτέρα.αν μπείς στο reddit.com στην σελίδα του wildstar λένε πότε δίνουν.
savoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Λένε ότι δίνουν, αλλά δεν είναι τερμα random..ΤΕΡΜΑ όμως.. :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το ξέρω, 6 e-mails είχα κάνει register και κλειδί δεν έχω δει
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μπείτε στο alienwarearena.com .έχει άλλα 980 keys για το σκ. Available Keys: 6565 πήρα ενα
savoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Available Keys: 6565 πήρα ενα το πρωί έδειχνε 1000 όταν μπήκα..και 980 όταν πήρα το δικό μ..lol?
gildo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εκανα register γυρω στις 2.30 και μου γραφει que και λεω καλα παει τελειωσε.Την ιδια στιγμη βλεπω στο mail και ειχαν στειλει κλειδι lol.Κατεβαζει το cilent αλλα στο region το αφησα στο close beta θελει αλλαγη?Γιατι την προηγουμενη φορα με το teso τα τρελαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα