Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει συνδρομή

προσωπική άποψη :

καλά θα κάνουν να nerfarουν την δυσκολία

από τα dungeons τώρα που είναι νωρίς

αλλιώς θα μείνουν με ... την συνδρομή στο χέρι

δεν μπορεί lvl 20 να μπαίνεις σε dungeon και ακόμα καλά καλά

δεν έχουμε μάθει τους μηχανισμούς του game και τα trash να κόβουν κ@λους

δεν μιλάμε για boss δεν έφτασα καν

με ότι party και αν μπήκα ένα wipe fest συνάντησα

εγώ αυτό δεν το θεωρώ διασκέδαση ...

λάθος προσέγγιση η δυσκολία στο game

όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν  τέλεια

Βεβαιώσου οτι το tank δεν εχει dps gear, ωστε να μην τρωει 2-3κ dmg, πολλοι πατανε tank role για να βρισκουν κατευθείαν group, δίχως να ξερουν τι τους περιμενει..

Βεβαιώσου οτι ο healer δεν εχει επισης dps gear, δεν ειναι αρκετο το 500αρι heal για να κρατησει το τανκ και τα dps.. Φυσικα πρεπει να τον βοηθάνε και τo position των Dps, δεν μπορει ο range dps να ειναι πισω απο τον healer και να θελει και προσωπικό healing, ψοφα και μαθε απο το λαθος σου.

Και φτανουνε στο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ πραγμα στα dungeon που ειναι το INTERUPTING.. Μαλλον αυτοε ηταν και ο λογος που τρωγατε wipes και απορουσατε γιατι... Δεξια απο το life του Mob εχει ενα αριθμο 1ή2ή3 κτλπα που σημαίνει ποσα interupts χρειάζονται για να αποτρέψετε να κανει το spell του το mob.. Ολα τα class εχουν τουλάχιστον 2 stuns/interupts οποτε while dungeoning πρεπει να τα εχουμε στις μπαρες μας οπως και δηποτε!

Αν ολα αυτα που ανέφερα γινουν πραξη, τοτε εχουμε ενα smooth run και ολοι ειναι ευχαριστήμενοι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

72twcz.png

GZ! Το καψες!!! :)

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρον παιχνιδι αλλα δεν υπαρχει πουθενά free trial. Μήπως έχει κάποιος Guest pass key που δε το χρειάζεται;

Καλησπερα φιλε μου. Ψαχνω να βρω κλειδια οπως κι αλλα παιδια απο δω για να τα δωσουμε σε οποιον χρειαζεται. Ακομα δυστυχως στο ψαξιμο, καθως εχουν φυγει ολα μεχρι στιγμης.

Ε, είχα πει εξαρχής ότι μέσα σε μία βδομάδα θα πάω 50 :) Άλλοι πήγαν στις 3 μέρες..Πάντως το PvP δεν με έχει τραβήξει καθόλου, δεν υπάρχει stunlock ή κάποιο μόνιμο slow που μπορείς να προκαλέσεις στον άλλον, πρέπει να κυνηγάς σαν τον χαζό..Εντάξει τα knockdowns αλλά αν θέλει φεύγει..Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί είναι πολλές κλάσεις κάτω από το WoW στο τομέα PvP..

χάλι μαύρο το pvp και κατά τη δική μου γνώμη. οκ, δεν είμαι pvpάκιας αλλά διάολε, στο wow έτρεχα με την σημαία για κανά τρίμηνο χαλαρά. εδώ μπαίνω με το ζόρι που και που και ανυπομονώ να τελειώσει..

Έχει άπειρα θέματα..Καταρχήν πολλές φορές τον βαράς και δεν τρώει damage καθόλου, ενώ το Grapple του Warrior που σε τραβάει, τον τραβάει λες και έχει lag και τον φέρνει πίσω από το Warrior και όχι πάνω του όπως είναι το σωστό..Τραγικές καταστάσεις..

ελπίζω να φτιάξουν και βασικά να δώσουν συμασία στα καλά pvp γιατί είναι κάτι που λείπει στα games σήμερα.

θυμάμαι τι pvp έπεφτε παλιά σε εποχές lineage 2 :P

τι events , τι sieges, χαμός :D

Από την στιγμή που δεν είναι με target το PvP μάλλον δεν θα γίνει ποτέ καλό..Καλό το combat system για PvE που μπορείς να βαράς 5 mobs ταυτόχρονα αλλά για PvP δεν..

Ε, είχα πει εξαρχής ότι μέσα σε μία βδομάδα θα πάω 50 :) Άλλοι πήγαν στις 3 μέρες..Πάντως το PvP δεν με έχει τραβήξει καθόλου, δεν υπάρχει stunlock ή κάποιο μόνιμο slow που μπορείς να προκαλέσεις στον άλλον, πρέπει να κυνηγάς σαν τον χαζό..Εντάξει τα knockdowns αλλά αν θέλει φεύγει..Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί είναι πολλές κλάσεις κάτω από το WoW στο τομέα PvP..

Μάλιστα, οπότε το PVP δε σου κάνει επειδή ο άλλος μπορεί να αντιδράσει και δε σε παρακολουθεί απλά να τον σκοτώνεις ακινητοποιημένο.

• Like 1

Πως σου φαίνεται να είσαι 50 level και να μπορεί να σου ξεφύγει ο 20άρης επειδή δεν υπάρχει stun της προκοπής ή slow ;Α, και να για να σε προλάβω..Στο WoW ήμουν 2000+ Rating στο Cyclone στην εποχή S3 με mage..

με τον warrior πάντως σαπακιάζω τους πάντες στα level μου ( 27 ),μέχρι και noob medic 34lvl και δεν έχω πρόβλημα στο να μου φύγουν

από τα ss σου είδα πώς δεν έχεις tremor στην μπάρα , βάλτο βοηθάει πολύ στο cc και βγάζει damage - επίσης βγάλε και το ripsaw & augmented blade άχρηστοι πόντοι ενώ μπορείς να παίξεις φουλ tremor & breaching strikes

από AMPs στο δέντρο utility βάλε cooldowns reduction III ώστε να έχεις άμεσα το λάσο και leap

Έχουν αφαιρεθεί αυτά και πλέον έχω powerlink build για PvE με T8 Assault Strike και Rampage και T6 Breaching Strikes.Το Ripsaw είναι πολύ καλό για PvE.Το tremor πλάκα πλάκα ίσως βοηθάει στο PvP γιατί για PvE είναι παντελώς άχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...