Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν έχει κάποιος κάποιος beta key ή ξέρει που μπορώ να βρώ ας μου στείλει ένα π.μ :)

θέλω να δώ το game , με έχει φάει η περιέργεια!

δεν έχω καταλάβει όμως ακόμα πως πάει στο θέμα της αγωράς του παιχνιδιού, θα πληρώνουμε μια φορά σαν το guild 2 και τέλος ή θα έχει και συνδρομή?

τέλος πότε βγαίνει απο beta ξέρουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχει συνδρομή

προσωπική άποψη :

καλά θα κάνουν να nerfarουν την δυσκολία

από τα dungeons τώρα που είναι νωρίς

αλλιώς θα μείνουν με ... την συνδρομή στο χέρι

δεν μπορεί lvl 20 να μπαίνεις σε dungeon και ακόμα καλά καλά

δεν έχουμε μάθει τους μηχανισμούς του game και τα trash να κόβουν κ@λους

δεν μιλάμε για boss δεν έφτασα καν

με ότι party και αν μπήκα ένα wipe fest συνάντησα

εγώ αυτό δεν το θεωρώ διασκέδαση ...

λάθος προσέγγιση η δυσκολία στο game

όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν  τέλεια

έχει συνδρομή

προσωπική άποψη :

καλά θα κάνουν να nerfarουν την δυσκολία

από τα dungeons τώρα που είναι νωρίς

αλλιώς θα μείνουν με ... την συνδρομή στο χέρι

δεν μπορεί lvl 20 να μπαίνεις σε dungeon και ακόμα καλά καλά

δεν έχουμε μάθει τους μηχανισμούς του game και τα trash να κόβουν κ@λους

δεν μιλάμε για boss δεν έφτασα καν

με ότι party και αν μπήκα ένα wipe fest συνάντησα

εγώ αυτό δεν το θεωρώ διασκέδαση ...

λάθος προσέγγιση η δυσκολία στο game

όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν  τέλεια

Εγω παλι το μονο που δεν θελω στο παιχνιδι ειναι να nerfaroun οτιδηποτε και ειδικα τα dungeons. Αρκετα φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια ολα τα casual dungeons και οχι μονο. Ας υπαρχει κι ενα παιχνιδι που να διατηρει ενα αυξημενο επιπεδο δυσκολιας.

• Like 1

Εγω παλι το μονο που δεν θελω στο παιχνιδι ειναι να nerfaroun οτιδηποτε και ειδικα τα dungeons. Αρκετα φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια ολα τα casual dungeons και οχι μονο. Ας υπαρχει κι ενα παιχνιδι που να διατηρει ενα αυξημενο επιπεδο δυσκολιας.

συμφωνώ, είναι πολύ βαρετό και ανούσια να κάθεσε και να καθαρίζεις με το κιλό dungeons..

αμα έχει δυσκολία το κάνει και ποιο ενδιαφέρον..

48..Άντε δύο level ακόμα..Κουραστικά είναι τα περισσότερα quests και ευτυχώς το leveling είναι σχετικά γρήγορο αλλιώς δεν θα το αγόραζα καν το γκέιμ..

Έμεινα από Quests στα 48/50% και έτρωγα mobs για να πάω 49 και να με πάει στο Crimson Badlands και διάβασα και στο επίσημο φόρουμ ότι δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε..

psycho έτσι είναι σχεδιασμένο απ'όσο κατάλαβα. έχω δει και εγώ πολλούς να το λένε. το τελευταίο lvl με dungeons-pvp-κλπ. πες μας αν ισχύει ή τι σκοπεύεις να κάνεις.

Παιδιά το παιχνίδι δεν είναι beta, έχει βγει κανονικά. Έχει μηνιαία συνδρομή και είναι δύσκολο. Τα dungeons δεν τα τρέχουμε για πλάκα επειδή βαριόμαστε στο Wildstar. Οποιοδήποτε mob θα σε σκοτώσει αν δεν προσέχεις 100%. Κάποια trash είναι χειρότερα από τα bosses. Δεν θα χάσουν κόσμο γιατί η πλειοψηφία ξέρει σε τι παιχνίδι παίζει, και γιατί τα dungeons δεν είναι απαραίτητα στο leveling. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Aν πάτε αρκετές σελίδες πίσω, θα δείτε να λέω πόσο πολύ περιμένω τα dungeons και πόσο καθοριστικό ρόλο θα έπαιζαν στο αν θα αγοράσω το Wildstar. Ε, όσο είναι live το παιχνίδι δεν έχω κάνει κανένα. Γιατί; Λόγω των repairs που σίγουρα θα έχω, λόγω γρηγορότερου leveling με το questing, και λόγω χρόνου.
Έχω πάντα την επιλογή να τα κάνω (και θα τα κάνω) γιατί γίνεσαι scale στο lvl του dungeon.

Όσο για τα nerfs, η άποψή μου συμπίπτει με αυτή των devs:

frost-difficulty-no.png

• Like 1

Εμένα πάλι ρε παιδιά δεν με συγκίνησε το game -.-"

Αλλά εφόσον το αγόρασα, και περιμένω το WOD θα παίξω λίγο..

Για συνδρομή πάντως δεν το κόβω..

Γουστα ειναι αυτα :)

Παντως προσωπικα σε σχεση με το WoW το βρισκω αρκετα μπροστα και εχω παιξει απειρες ωρες WoW.

Ειτε απο αποψη Combat, ειτε απο Fight Mechanics σε Dungeons, Raids αλλα ακομα και σε απλα mobs, ειτε λογο του εξαιρετικου Player Housing (ερχεται και το Guild Housing) ειτε ακομα και στο End Game Content με το Elder Gem System, το βρισκω πολυ μπροστα.

Τα Professions ειναι κλασεις ανωτερα και πιο Deep, ενω και το Path System ειναι αρκετα ενδιαφερον. Eπισης τα Warplots ειναι πολυ καλη και πρωτοτυπη προσθηκη.

Ωραιο ειναι επισης και το Commodity Exchange το οποιο λειτουργει σαν 2ο AH και μπορεις να βαλεις τοσο Buy Orders οσο και Sell Orders (οπως στο EvE).

Μ αρεσει tρομερα και το Customization που μπορεις να κανεις σε πολλα πραγματα, απο το Gear μεχρι τα Mounts.

Κατι τελευταιο το οποιο λατρευω ειναι η ελλειψη των Flying Mounts και του LFR κι ελπιζω τιποτα απ τα δυο να μην μπει ποτε.

Εν παση περιπτωση ομως οπως ειπα και στην αρχη ολα ειναι θεμα γουστου, γι αυτο υπαρχουν και απειρα παιχνιδια πλεον ωστε να παιζει ο καθενας οτι του αρεσει και του ταιριαζει :)

Υ.Γ. Αν κανουν πραξη την υποσχεση τους για μηνιαια ποιοτικα Content Updates, τοτε με βλεπω εδω για πολυ καιρο. Αυτο ομως μενει να το δουμε στην πραξη.

Είναι fail τα Quests..Βάλε συγκεκριμένα Quests από την πρώτη Zone μέχρι την τελευταία και να έχει μια καλή ροή το παιχνίδι μέχρι τα 50lvl, μην μου βάζεις ξέμπαρκα Quests από 'δω και από 'κει γιατί καταντάει κουραστικό μέχρι αηδίας.Επίσης αυτό με το leveling τόσα χρόνια δεν το κατάλαβα..Βάλτε κάνα server να πηγαίνεις Instant 50 και να πλακώνεσαι στα Raids και στο PvP γιατί το leveling σου τρώει χρόνο για το τίποτα κυριολεκτικά και άσε και μερικά realms με leveling για τους φανατικούς.Τώρα στα 48 level έχουν κάνει πατάτα στην περιοχή και δεν έχει αρκετά Quests με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σκοτώνεις απλά mobs(Όπως έκανα και 'γω) για να πας 49 και μετά να σε πάει στη νέα περιοχή.Θα μπορούσαν να σε πηγαίνουν στη νέα περιοχή από τα 48 για να μην υπάρχει πρόβλημα.Πάντως αρκετά Quests που ήταν bugged στην BETA είναι και 'δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...