Pimis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 χαχα ωραίος και επειδή βαριέμαι να ψάξω είναι pay2win ή pay2play? Δεν υπαρχει καν cash shop στο παιχνιδι άντε να στρώσει λίγο το game με το queue γιατί είναι μ......α να σχολάω και να έχω μπροστά μου 2-3 ώρες να παίξω και αυτές να τις τρώω σε queue 25lvl και έχω να λογκάρω 2 μέρες Ο μονος server με queue ειναι πλεον ο Hazak. Με τους παραπανω servers που ανοιξαν και τα free transfers πλεον δεν υπαρχουν queue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 παίζω Hazak και κάνω υπομονή....ίσως με την λήξη των trial αλλάξει το πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ισχύει. Γυρισα και εγω μεσημερι χθες, το βαζω ξεροντας οτι θα εχω queue ωστε να κανω κατι δουλειές, και βλεπω οτι με εβαλε κατευθείαν!! Τι σκατα λεω, χαλασε!?!? (Eko server) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στον Zhur κανένα πρόβλημα με Queue, βέβαια κάποια στιγμή προς το βραδάκι αρχίζει και έχει λίγο delay.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 παίζω Hazak και κάνω υπομονή....ίσως με την λήξη των trial αλλάξει το πράμα νομίζω ότι ο subscriber έχει προταιρεώτητα απο τον trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν υπαρχει καν cash shop στο παιχνιδι ούτε θα έχει συνδρομή? η nc soft δεν το αναπτήσει ? 'ημουν φαν του L2, άπειρο κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 νομίζω ότι ο subscriber έχει προταιρεώτητα απο τον trial έτσι λέει αλλά στις 9-10 το βράδυ έχει πάντα αναμονή 2-3 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 η nc soft δεν το αναπτήσει ? Όχι, η Carbine Studios η οποία αποτελείται από Ex-Blizzard developers οι οποίοι ήταν στο Vanilla WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ναι οκ, άντε τα λέμε από δευτέρα παίδες pfff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Server?? Κανα 10λεπτο να παρει max 15.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με 400 posistion ειναι περιπου 10 λεπτα το queue, ο χρονος που σου δειχνει ειναι bug. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο μονος σερβερ που εχει queue ειναι ο Hazak αρα μαλλον εκει εισαι. Απ τη στιγμη που σε χαλαει κι αφου εχουν δωσει free transfers γιατι δεν αλλαζεις server? Αν θελεις PvP μπορεις να ερθεις στον Zhur που εχουμε μαζευτει ολοι οι Ελληνες σχεδον και δεν εχει queues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπερα πιαδια θα ήθελα και εγω ενα key αν έχει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Pimis τι όνομα έχεις in-game και σε ποια guild είσαι(Αν είσαι) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με 400 posistion ειναι περιπου 10 λεπτα το queue, ο χρονος που σου δειχνει ειναι bug. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο μονος σερβερ που εχει queue ειναι ο Hazak αρα μαλλον εκει εισαι. Απ τη στιγμη που σε χαλαει κι αφου εχουν δωσει free transfers γιατι δεν αλλαζεις server? Αν θελεις PvP μπορεις να ερθεις στον Zhur που εχουμε μαζευτει ολοι οι Ελληνες σχεδον και δεν εχει queues. λοιπόν αρχίζω zhur γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση - exile ή dominion ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Exiles είμαστε οι περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα