carrypizza Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εε τοτε προτιμω να ξαναπαιξω wow απο το να παρακαλαω την εταιρια να κανει κατι το οποιο επρεπε να ειχε κανει απο το beta ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για το κλειδακι Kom!Να εισαι καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εε τοτε προτιμω να ξαναπαιξω wow απο το να παρακαλαω την εταιρια να κανει κατι το οποιο επρεπε να ειχε κανει απο το beta ... Φιλε μου χωρις να θελω να σε προσβαλω ουτε σταλια και ειδικα στις δυσκολες οικονομικα μερες που περναμε ολοι, θα ηθελα να σου πω οτι η καρτα που εχεις ειναι των 50 ευρω κυριολεκτικα. Δεν ειναι για παιχνιδια, ποσο μαλλον για ενα νεο παιχνιδι στα μεσα του 2014. Οτι optimization και να εκαναν δυστυχως δεν θα μπορουσες να παιξεις με την συγκεκριμενη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 συμφωνώ με τον pimis εδώ. για να μη μιλήσουμε και για τον επεξεργαστή (και 'γω amd έχω) που έχει θεματάκι το παιχνίδι με τους amd.. δεν πάει και πολύ καλά ακόμα. επίσης είσαι και στη minimum μνήμη. φίλε μου σε καταλαβαίνω πάντως γιατί και 'γω πίστευα ότι είμαι οκ γενικά, αλλά δεν... έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα gaming rigs κιόλας, όλοι 8-16-32GB ram, καλές κάρτες κλπ... και πάλι πολλοί έχουν θέμα με τα fps. Γενικά εγώ με το σύστημα της υπογραφής μου είμαι οριακά καλά. θα έπρεπε φυσικά να είμαι πολύ παραπάνω. περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πάντως εγώ είμαι 40 level, πήγα και στην τελευταία περιοχή(Για τώρα) και τα FPS σε αρκετές περιοχές είναι τουλάχιστον τραγικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μην ξεχνατε οτι το game ειναι mostly Cpu bound, το εχουν πει και οι Devs. Οποτε θα προτεινα να βοηθούσατε το cpu να διαβαζει οσο πιο λιγα πραγματα βλέπετε στην οθονη σας. Οποτε: - μειωστε οσο μπορειτε το View, View distance etc (εγω τα εχω τερμα αριστερά), - τα nameplates των αλλων ατομων βαλτε να μην φαινονται, τουλάχιστον όχι οταν ειστε στην πολη, -δοκιμαστε με dx9 να ανοίξετε το game, -δειτε με borderless ή window αν εχετε διαφορα στα fps, - απενεργοποιηστε το targetframe addon που εχετε στα Addon Options, - καντε ενα OC στο cpu εφοσον του παρέχετε καλη ψυξη. Εγω με ολα αυτα και high ultra τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στα 1440p, στην Thayd δεν πεφτω κατω απο 40fps,και δεν κολλαω καθολου στο 40αρη World Boss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akyra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κανένα EU guest pass (είμαστε 2, οπότε 2 θα ήταν τέλεια!) για να δοκιμάσουμε το game? Τhanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλημερες. Καταραμενη φτωχεια! Προσπαθω και γω κατι αιωνες να αναβαθμισω το pc μου αλλα λογο της οικονομικης καταστασης δεν... το χω βαλει ομως στο προγραμμα (10ετες...) και πιστευω σε κανα μηνα οτι θα ειμαι ετοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλημερες. Καταραμενη φτωχεια! Προσπαθω και γω κατι αιωνες να αναβαθμισω το pc μου αλλα λογο της οικονομικης καταστασης δεν... το χω βαλει ομως στο προγραμμα (10ετες...) και πιστευω σε κανα μηνα οτι θα ειμαι ετοιμος Intel επεξεργαστή να προτιμησεις, no offence στους Vfm Amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Intel επεξεργαστή να προτιμησεις, no offence στους Vfm Amd Εννοειται. Σκεφτομαι: I7 4790 3.6GHz / Asus Z97 / GTX 770 2GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εννοειται. Σκεφτομαι: I7 4790 3.6GHz / Asus Z97 / GTX 770 2GB Αν το θες μονο για gaming, ο i7 δεν θα σου προσφέρει τπτ παραπανω σε συγκριση με τον 4690, δλδ πεταμενα λεφτα θα εδινες διοτι βγαζουν ακριβως τα ιδια fps! Αν και στην θεση σου θα περιμενα να ερθει ο 4690Κ,και τον απλο 4690 να παρεις θα εισαι τουμπανο. Οσο για την καρτα θα προτεινα να πηγαινες σε καμια R9 280X κυριως λογο Vram που εχει παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν το θες μονο για gaming, ο i7 δεν θα σου προσφέρει τπτ παραπανω σε συγκριση με τον 4690, δλδ πεταμενα λεφτα θα εδινες διοτι βγαζουν ακριβως τα ιδια fps! Αν και στην θεση σου θα περιμενα να ερθει ο 4690Κ,και τον απλο 4690 να παρεις θα εισαι τουμπανο. Οσο για την καρτα θα προτεινα να πηγαινες σε καμια R9 280X κυριως λογο Vram που εχει παραπανω. Φοβαμαι τους ATI drivers για να πω την αληθεια. Σ αυτο το θεμα οσο και στην συμβατοτητα, προτιμω Nvidia ακομα κι αν ειναι λιγο κατω σε σχεση αποδοσης/τιμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν και αυτα ειναι παλιες προκατάληψεις που τα τελευταία χρονια δεν ισχυουν, δλδ δεν υπαρχει καμια αποδειξη πλεων οτι οι drivers της Nvidia είναι καλυτεροι απο της Amd. Απο το 2010 εγω εν καιρο 5870 χρησιμοποιουσα τους beta drivers της amd, και οι φορες οπου τα προβληματα μου ηταν due to drivers, ειναι ελαχιστες. Αλλα οπως νομιζεις και με 770 κομπλε θα εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν και αυτα ειναι παλιες προκατάληψεις που τα τελευταία χρονια δεν ισχυουν, δλδ δεν υπαρχει καμια αποδειξη πλεων οτι οι drivers της Nvidia είναι καλυτεροι απο της Amd. Απο το 2010 εγω εν καιρο 5870 χρησιμοποιουσα τους beta drivers της amd, και οι φορες οπου τα προβληματα μου ηταν due to drivers, ειναι ελαχιστες. Αλλα οπως νομιζεις και με 770 κομπλε θα εισαι. Ναι ισως εχεις δικιο περι προκαταληψης, δεν λεω οχι. Παρ ολα αυτα προτιμω τις Nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδες αν υπαρχει ενα κλειδακι για trial ωστε να δοκιμασω το game θα ημουν ευγνωμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα