Remiel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 <p>το 1ο κλειδάκι το πήρε ο carrypizza<br><br> έχουν μείνει άλλα 2 για πάμε</p> Μπορω να γινω ο δευτερος;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ένα και εγω παρακαλώ! το 1ο κλειδάκι το πήρε ο carrypizzaέχουν μείνει άλλα 2 για πάμε α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 2o κλειδάκι ο parlar 3o κλειδάκι ο dlar 2 μακάρι να είχα και άλλα να μοίραζα παιδιά να'στε καλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το 1ο κλειδάκι το πήρε ο carrypizza έχουν μείνει άλλα 2 για πάμε φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Πάρτε μερικές φώτο να σας ανοίξει η όρεξη : Εδώ έπιασα φώτο με το bug(Ο War βαράει με το όπλο του Relic Hunter και όχι με το κύριο όπλο του ) Πάρτε και δύο φώτο από ένα event-quest που γίνεται στο διάστημα και είναι για 10 άτομα(Dominions/Exiles μαζί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω τρία (3) διαθέσιμα Guest Passes για το παιχνίδι.Οι τρεις πρώτοι που θα μου στείλουν PM θα τα πάρουν. ***Edit: Οι τρεις (3) νικητές : doctorjim Remiel konstantinos77 Καλή διασκέδαση. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μολις διαβασα κατι πολυ ενδιαφερον. Εκτος του Guild Housing ερχονται και τα Guild Neighborhood. http://wildstarreport.com/2014/06/04/wildstar-news-update-for-june-4th-2014/ Ριξτε και μια ματια στο βιντεο στη 1 ωρα και 19 λεπτα για λεπτομερειες http://www.twitch.tv/wildstar/b/534793438 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keoni Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδιά αν ήταν εφικτό θα ήθελα και εγω ενα Guest Pass αν έχει κάποιος.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ρε παιδια sto can u run it μου λεει μπορω να παιξω στα minimum αλλα μεσα στο game με ολα low κολλας παρα πολυ δεν γινετε να παιξω ξερει κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 για δώσε λίγο παραπάνω Info για τον υπολογιστή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 AMD FX-6300 Six-Core Processor CPU Speed: 3.5 GHz Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit Video Card AMD Radeon HD 6450 4gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Video Card AMD Radeon HD 6450 Και εδω βλεπουμε το προβλημα. Πες μας οτι ειναι η εκδοση των 512mb Vram να μας αποτελειωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 2gb Video Card Minimum: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 3850, or better You Have: AMD Radeon HD 6450 Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have Pixel Shader version 3.0 5.0 Vertex Shader version 3.0 5.0 Dedicated Video RAM 256 MB 2.1 GB αφου εχω ολα τα recomended που ειναι το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 το game δεν ειναι optimised για amg gpu εγώ με r9 290 ¨εχω χάλια fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα