Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαμος γινεται στο forum με αυτο,Rip World PvP και τετοια...Πολλοι ξενερωσανε απιστευτα,τι το τραγικο εκαναν??

Δε νκαταλαβαινω που ειναι το θεμα. Απλα αν εχεις π.χ. Exile σ ενα server μπορεις να φτιαξεις και Dominion αν θελεις. Εμενα προσωπικα μ αρεσει, διοτι μπορει να θελω να ανεβασω κι απ το αλλο Faction char καποια στιγμη, γιατι να πρεπει να παω σε αλλο server? Εν παση περιπτωση ομως δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα. Και στο WoW και στο Rift και σε πολλα αλλα παιχνιδια μπορεις να το κανεις. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα για να πω την αληθεια...

παιδια βγηκαν τα trial η οχι?

Ναι βγηκαν. Στα στελνουν μολις αγορασεις το παιχνιδι με mail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σαν ρεζουμε και ειδικα μετα το hotfix, σαν launch νομιζω οτι ηταν αρκετα καλο και σιγουρα πολυ πανω απ το μεσο ορο. Ειδικα το αν συγκρινει κανεις με το ESO ( το αναφερω λογο του ESO fan 2 posts πριν αλλιως δεν θα το εκανα) ειναι πραγματικα αιωνες μπροστα και αν μη τι αλλο οι EU servers ειναι στην Ευρωπη!

Έχεις θέμα με το ESO , μία κράζεις τους παίχτες και μία το game, χωρίς ιδιαίτερο πάτημα.

Να το κοιτάξεις.

Δεν σου αρέσει, ξεκόλλα και προχώρα.

• Like 2

Έχεις θέμα με το ESO , μία κράζεις τους παίχτες και μία το game, χωρίς ιδιαίτερο πάτημα.

Να το κοιτάξεις.

Δεν σου αρέσει, ξεκόλλα και προχώρα.

Φιλε πρωτον δεν σου μιλησα. Δευτερον δεν εγραψα κατι στο φορουμ του ESO και τριτον οπως ειδες ειπα οτι το αναφερω διοτι πριν 2 posts εγινε αναφορα απο ESO fan σ αυτο το φορουμ.

Αν δεν γουσταρεις μεινε στο φορουμ του ESO και μην λες πολλα.

όποιος θέλει Trial να μου στείλει Pm - έχω 3 και θα τηρήσω σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα που έλαβα το πμ και θα ανακοικώσω τα ονόματα εδώ

Ολοι θα τα παραλαβετε στο email σας, dont worry. Με το δεξί μπηκε στο Metacritic στο User score (8.0),αλλα εχει πολυ δρομο ακομα.. Ειπα πως θα αγνωησω τελείως το Housing, και μια που βλεπω το διαστημοπλοιο μου και μια που χαλασα 3 ωρες για να φτιαξω τα decors, κηπους δεντρα κτλπα :P

Παιδιά άν έχει κανένας κάποιο guest pass που δεν χρειάζεται θα του ήμουν υπόχρεος αν μου το έδινε για να δώ το παιχνίδι διοτί δεν πρόλαβα τις μέρες που ήταν η open beta ένεκα της δουλείας.Ευχαριστώ εκ  των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...