konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 E οταν μου λες οτι δεν εχει action combat το WildStar και εχει το ESO τοτε πες μου πως να μην γελαω σε παρακαλω. Nα μην γελας απλα γιατι ετσι ειναι πως να το κανουμε τωρα ...Θεωρεις εσυ action combat το κοκκινο τριγωνακι πιο πολυ απο το combat system του eso? ..Aν ναι ισως κατι εχεις καταλαβει λαθος . Εγω παντως δεν εθεσα θεμα vs με το eso Pimis οποτε κατσε απαντησε και το αφηνουμε εδω γιατι προς τα εκει την πηγαινεις την δουλεια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγω παντως δεν εθεσα θεμα vs με το eso Pimis οποτε κατσε απαντησε και το αφηνουμε εδω γιατι προς τα εκει την πηγαινεις την δουλεια .. ναι μην το κάνουμε vs, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. όσοι ζητάτε guest pass, δεν είναι ακόμα διαθέσιμα παιδιά. Από αύριο λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδη το λες εσυ ειναι ετσι? Εν παση περιπτωση ο καθενας εχει την αποψη του περι combat και περι gaming γενικοτερα, οποτε ας το αφησουμε εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ήρθε και το full κλειδάκι. μένει να φτιάξω το internet - τη γραμμή μου μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ναι μην το κάνουμε vs, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. όσοι ζητάτε guest pass, δεν είναι ακόμα διαθέσιμα παιδιά. Από αύριο λογικά. Ναι αυτο ειπα και εγω στον Pimis ,εγω αναφερθηκα στο combat system δεν ειπα οτι το eso ειναι καλυτερο ή χειροτερο ,απλα ο Pimis εχει λιγο την μυγα με το wildstar αλλα οκ θεμιτο .. Επειδη το λες εσυ ειναι ετσι? Εν παση περιπτωση ο καθενας εχει την αποψη του περι combat και περι gaming γενικοτερα, οποτε ας το αφησουμε εδω. Σαφως και οχι man απλα ειπα να μου πεις να δω μη τυχον και εγω εχω καταλαβει κατι λαθος .. Ξερω βεβαια ποιος θα απαντησει τον περιμενω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Οχι φιλε δεν εχεις καταλαβει λαθος και δεν εχει νοημα να προσπαθει κανεις να πεισει τον αλλο για τπτ. Καθενας εχει τη γνωμη του και τα γουστα του, τοσο στο gaming οσο και γενικοτερα στη ζωη. Εν παση περιπτωση, no hard feelings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Nα μην γελας απλα γιατι ετσι ειναι πως να το κανουμε τωρα ...Θεωρεις εσυ action combat το κοκκινο τριγωνακι πιο πολυ απο το combat system του eso? ..Aν ναι ισως κατι εχεις καταλαβει λαθος . Εγω παντως δεν εθεσα θεμα vs με το eso Pimis οποτε κατσε απαντησε και το αφηνουμε εδω γιατι προς τα εκει την πηγαινεις την δουλεια .. Κατσε ρε σι, μισο, το κοκκινο τριγωνακι ειναι που ξεχωριζει?? Και τα δυο παιχνιδια εχω παιξει και αν καποιο παιχνιδι θα επρεπε να διαφημίσει το combat του αυτο θα ηταν μακραν το Wildstar. Την αποφύγη αριστερα και δεξια, οπου την ειδαμε πρωτη φορα στο GW2 αν δεν κανω λαθος,σε συνδυασμό με το κανω skills ενω κινούμαι νομιζω αξιοποιείται τελεια στο Ws. Εσυ γιατι πιστευεις οτι το Eso εχει καποια ιδιαιτεροτητα οσο αφορα το combat του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Prosp ελα λιγο pv για να μην χαλασουμε εδω τωρα το thread με vs ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλά πότε πρόλαβαν μερικοί και πήγαν 50 Level ; Να φανταστώ ότι είναι 2-3 άτομα και κλείνουν 8ώρα ο καθένας με αποτέλεσμα να μην σταματάει ποτέ το leveling..Εγώ θεωρώ ότι έχω καεί αυτές τις μέρες και είμαι μόνο 28..Επίσης, μιας και μιλάτε για combat, αν είναι κάτι που ξεχωρίζει το Wildstar από τα υπόλοιπα MMOs είναι το combat και please μην ακούω αηδίες για ''κόκκινα τριγωνάκια'' από άτομα που δεν έχουν πάει καν σε 5άρι dungeon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια για οσους ενδιαφερονται ανοιξαν free server transfer απο τους FULL servers, ωστε να μειωθουν τα queue times. Νομιζω οτι η λυση ηταν η καλυτερη δυνατη και αμεση αν σκεφτει κανεις οτι τους πηρε ουσιαστικα 2 μερες. Καλα το πανε " Hey everyone, as you can imagine we’ve been seeing calls for Free RealmTransfers on the forums, reddit on the live-stream. We’ve been working hard to make sure we take a measured approach to this delicate process. So in an effort to bring relief to some of our most populated Realms, we are offering free Realm Transfers off of these Realms and onto some of the lesser populated Realms. Once the server maintenance is complete on June 3rd, 12:00AM PDT, you will have the option to transfer your characters from the following Realms: NA Pergo to Rowsdower Pago to Rowsdower Widow to Rowsdower Stormtalon to Mikros Caretaker to Orias EU Hazak to Contagion Hazak to Gaius Hazak to Deadstar Progenitor to Deadstar Treespeaker to Gaius Ascendancy to Archon Please be aware, there will likely be a rush for Realm transfers when we first open up the service. The transfer process can take time. In some cases it may take up to 24 hours depending on the volume of transactions. Additional Information: Upon the event that we need to remove one of the destination Realms from the free transfer service, we will give the community 48 hour notice before removing a destination Realm from the list of Free Transfers. When new Realms open post launch, we will message if this Realm is a transfer target or not. If the new Realm is not, then the “race to 50” will be preserved on that Realm for at least 2-4 weeks, and transfers will be prevented for that time. The Realm transfer can only be enacted from the character select screen, so you will have to wait in a queue to enact the transfer if there is one on the source Realm. You can move any number of characters you want as many times as you want, but each character can only be moved once every 22 hours. You cannot have pending mail, auctions, commodity orders, or CREDD orders You cannot be a member of a circle, Arena Team, Warparty, or a Guild You cannot be in a circle, Arena Team, Warparty, or Guild leader A note on Rowsdower - In the event that Rowsdower becomes overloaded, we are prepared to open new PvP Realms that Rowsdower players would be able to transfer to." Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από Pimis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Nα μην γελας απλα γιατι ετσι ειναι πως να το κανουμε τωρα ...Θεωρεις εσυ action combat το κοκκινο τριγωνακι πιο πολυ απο το combat system του eso? ..Aν ναι ισως κατι εχεις καταλαβει λαθος . Εγω παντως δεν εθεσα θεμα vs με το eso Pimis οποτε κατσε απαντησε και το αφηνουμε εδω γιατι προς τα εκει την πηγαινεις την δουλεια .. επειδη τα ειδα σε φιλο μου και τα δυο παιχνιδια , θεωρω οτι το wildstar εχει καλυτερο combat system σε σχεση με το eso. αυτα απο μενα και αν και δεν προκειται να το παιξω γιατι με χαλαει η συνδρομη ( εστω και με επιλογες ) , οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες ως προς την ζεστασια των χρωματων του wildstar .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εχουμε νεο Hotfix Build 6714 Factional restrictions have been removed from the realm PvP rule-set. In essence, you may now create both Exile and Dominion characters on the same PvP-flagged realm! Fixed a bug that would occasionally cause an “infinite loading screen” on particularly busy realms. Fixed a bug that would sometimes prevent a Boom Box from being claimed. Anachrondax will no longer grant experience points when slain. The Meteor Crater FABkit has had its level reduced to 8. Fixed a bug with the “guest” realm queue. Fixed a bug with the realm queue, which under rare conditions, could cause it to stop functioning. Added video.framerateMax console variable which can be used to adjust the maximum allowed framerate. Switched to using raw mouse data for relative mouse movement. This will allow users with high-precision mice to look and turn much more accurately. Fixed a performance problem which would have affected users using Windows 7 running in non-Fullscreen Exclusive mode. Fixed a remaining UI bug where players who had purchased the game were being shown as a "guest" in realm queue. Improved overall game performance and graphics optimization. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ωραία το κλειδί ήρθε στην ώρα του εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με το game είναι τα μεγάλα queue times (2 ώρες σε peek time) και απ ότι βλέπω από το post σου παραπάνω ο eko είναι εκτός free Realm Transfer οπότε λογικά το πρόβλημα θα παραμείνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εχουμε νεο Hotfix Build 6714 Factional restrictions have been removed from the realm PvP rule-set. In essence, you may now create both Exile and Dominion characters on the same PvP-flagged realm! Χαμος γινεται στο forum με αυτο,Rip World PvP και τετοια...Πολλοι ξενερωσανε απιστευτα,τι το τραγικο εκαναν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 παιδια βγηκαν τα trial η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα