Shyn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 @Pimis Εννοειται οτι δεν με ζαλησες και ευχαριστω για το αναλυτικο review. H αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω κανενα Trial να το δοκιμασω!
Pimis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 @Pimis Εννοειται οτι δεν με ζαλησες και ευχαριστω για το αναλυτικο review. H αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω κανενα Trial να το δοκιμασω! Να σαι καλα φιλε μου. Αν βρω κανενα trial θα στο στειλω. Για οτι αλλο θελεις ρωτα με. Ασχετο. Ελειπα απ το σπιτι ολη μερα. Τι κοσμος ειναι αυτος στο παιχνιδι ρε παιδια? Περα απο καθε προσδοκια, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι κανενα παιχνιδι με μεγαλο IP ωστε να το αγορασει κοσμος που μπορει και να μην του αρεσει, απλα και μονο για το ονομα. Ολο ανοιγουν σερβερς κι ολοι γεματοι. Αντε να δουμε μπας κι απ το πουθενα εχουμε καμια μεγαλη επιτυχια μετα απο χρονια
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σε Queue και στον Zhur, γέμισε κι' αυτός..
virginkiller Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να σαι καλα φιλε μου. Αν βρω κανενα trial θα στο στειλω. Για οτι αλλο θελεις ρωτα με. Ασχετο. Ελειπα απ το σπιτι ολη μερα. Τι κοσμος ειναι αυτος στο παιχνιδι ρε παιδια? Περα απο καθε προσδοκια, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι κανενα παιχνιδι με μεγαλο IP ωστε να το αγορασει κοσμος που μπορει και να μην του αρεσει, απλα και μονο για το ονομα. Ολο ανοιγουν σερβερς κι ολοι γεματοι. Αντε να δουμε μπας κι απ το πουθενα εχουμε καμια μεγαλη επιτυχια μετα απο χρονια έχουμε ένα game από την Ncsoft Και Carbine ( ¨ηδη 2 μεγάλα ονόματα ) kai developers από vanilla WoW ( να και η μπόμπα ) το οποίο υπόσχεται ένα νέο combat system που θα αλλάξει τα δεδομένα αλλά όχι τόσο, ώστε ακόμα να θυμίζει το νο1 σε πωλήσεις mmo που έχει βγει μέχρι στιγμής. Φοβερή η κίνηση τους. μετά απο όλα αυτά εγώ περίμενα άκρα. Ή τρελό κόσμο ή πολύ λίγο. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι φαίνεται να κρατάει το όνομα του γερά. καλό support ( αν πηγαίνανε όλα ρόδινα πως θα έβλεπες το καλό support?) και φυσικά καθόλου βαρετό. ακόμα και αυτό το άνοιγμα των νέων server πιστεύω ότι ήταν σχεδιασμένο έτσι ακριβώς ένα καλό μάρκετινγκ. ένα μάρκετινγκ όμως το οποίο το κάνεις με πράξεις και όχι με λόγια. άλλο ένα μπράβο στους developers και υπεύθυνους του παιχνιδιού, δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι με έχουν αφήσει έκπληκτο και ικανοποιημένο απο την δουλειά τους.
Pimis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για μενα μετα το πολυ καλο launch (εστω μετα απο καμποσες ωρες προβληματων για καποιους) και τον κοσμο, που για μενα ειναι περα απο καθε προσδοκια, αυτο που μενει πραγματικα σαν μεγαλο στοιχημα για το παιχνιδι ειναι το κατα ποσο θα μπορεσουν να υλοποιησουν το σχεδιο τους για μηνιαια και ποιοτικα content updates. Ο χρονος θα δειξει αλλα ειναι μεγαλο στοιχημα. Δεν ξερω αν θα παιζω και τι μετα απο μερικους μηνες, ομως μιλοντας με καθε ειλικρινεια δεν εχω αισθανθει ετσι για παιχνιδι μετα απο το EQ1 και το Vanilla WoW. Δεν λεω οτι θα εχει την επιτυχια τους και δεν ξερω ουτε μπορω να προβλεψω το μελλον, απλα λεω για το πως νιωθω παιζοντας το παιχνιδι.
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Και μολις ειχαμε τον πρωτο Real First lvl 50 στον Εκο server. Dominion ηταν και spellslinger. Σχετικα με το perfomance,ειδα τεραστια διαφορα οταν ανοιξα το game με το x64 αρχειο (οσοι εχουν φυσικα x64 windows) που εχει και μετα εβαλα να τρεξει με Dx9. (Right-click the shortcut icon on your Desktop Select Properties You'll notice under the Shortcut tab, that there is a box called Target In this box it should list the location of your Wildstar installation. We need to slightly modify this line in order to force DirectX9 mode. At the very end of your target, enter a space, followed by the text -dx9 For example, my target box is as follows: "C:\Program Files (x86)\NCSOFT\WildStar\Wildstar.exe" -dx9 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 υποτίθεται ότι πλέον ο launcher επιλέγει μόνος του το σωστό αρχείο. Αν έχεις δηλαδή 64μπιτα, ανοίγει το 64bit .exe . σήμερα τρομερό improvement στα fps, καμμία σχέση με χθες. ευτυχώς γιατί είχα απογοητευτεί, γυρίσαμε 2 μήνες πίσω. σήμερα ήταν όπως τις τελευταίες μέρες της beta, πολύ καλά ευτυχώς.
wintaxt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στον Eko παιρναμε καλα λεμεε..ηδη 30 ατομα στο guild και συνεχίζουμε..κοπιάστε κοπιάστε! Εσυ δεν ειπες οτι πας για υπνο!!! 1
lolgeorgelol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το παιχνιδι χθες, καποια στιγμη εφτασε 350κ - 400κ viewers περιπου. Βεβαια δεν ξερω αν υπηρχαν bots, αλλα φαινεται οτι υπαρχει μεγαλο hype.. Εσεις που το αγορασετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του? Εχω απογοητευει με τα mmorpgs τελευταια. Επαιξα Lineage2, Aion, Tera, WoW για αρκετο καιρο ολα τα βαρεθηκα.. Τωρα ειμαι μεταξυ Guild wars 2 και WildStar, αλλα δεν κανω pre-order μιας και την εχω πατησει απειρες φορες! viewbots ήταν, εδώ ένας παππούς streamer έφτασε τους 283.000. Χθες το απόγευμα το νούμερο του επίσημου channel ήταν γύρω στις 5.000. Ιmo πάντα, όχι δεν τα αξίζει. Το παρακολουθώ από το '11 που το ανακοίνωσαν και άρχισαν να το μοστράρουν σε διάφορες εκθέσεις και ρίξανε από τότε πολύ νερό στο κρασί τους, μιλάγανε για action combat και ενώ περιμέναμε κάτι σαν tera - c9 τελικά βάλανε το σύστημα του gw2 που μόνο action combat δεν είναι, δείχνανε τρεηλερ με σούπερ γραφικά που δεν υπάρχουν ingame ούτε με 290, διάολε δεν είμαστε στο 2004 να βλέπουμε γραφικά - χαλκομανίες σαν το wow, βάλανε telegraphs και στο pvp κάτι που απέρριπταν μέχρι πέρσι ρίχνοντας έτσι το skill cap στα τάρταρα, μιλάγανε για δύσκολα 5ρια με tactics κλπ μόνο που όσα είδα στην μπετα που έπαιζα για μήνες είναι γελοία tank and spank σαν του wow, ούτε cc θέλουν ούτε τπτ το ιδιαίτερο πέρα από το κλασσικό " μην στέκεσαι στην φωτιά **********", το pvp είναι για τα μπάζα μιας και πήγανε να αποφύγουν τις κακοτοπιές του wow με τα ατελείωτα cc και φτάσανε στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα σε συνάρτηση με τα spell που είναι όλα aoe, ακόμη και στην αρενα όλοι να σπαμάρουν ότι dmg spell έχουν αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Ασε τι γίνετε στα Bg ειδικά αν παίζεις stalker, πέφτει τόσο πολύ aoe που συχνά σε βγάζουν από stealth τυχαία πριν το opener. Τέσπα περίμενε για trial, ίσως να σου αρέσει, εμένα πχ ούτε το gw2 μου άρεσε και περιμένω για next, από games άλλο τπτ έχω να παίζω για χρόνια οπότε klein και να αργήσει να βγει άλλο. Μακάρι να τα πάει καλά πάντως για να ζορίσει κάτι wow κλπ μπας και φιλοτιμηθούν να βγάλουν κανά καινούργιο και στείλουν τον δεινόσαυρο στο νεκροταφείο.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Kαλα action combat δεν εχει το wildstar αυτο ειναι σιγουρο ..Σε αυτου του τυπου τα wow games θα πρεπει να βρεις αλλα στοιχεια που θα σου αρεσουν .Το gw2 κατι πηγε να κανει αλλα και εκει μπερδευτηκε το πραγμα .Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα ειναι δυσκολο πολυ ...Για να εχεις action combat θα πρεπει το game να ειναι πιο πολυ rpg(eso ,etc) παρα κλασσικο mmo(wow ,wildstar etc)
Pimis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Kαλα action combat δεν εχει το wildstar αυτο ειναι σιγουρο ..Σε αυτου του τυπου τα wow games θα πρεπει να βρεις αλλα στοιχεια που θα σου αρεσουν .Το gw2 κατι πηγε να κανει αλλα και εκει μπερδευτηκε το πραγμα .Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα ειναι δυσκολο πολυ ...Για να εχεις action combat θα πρεπει το game να ειναι πιο πολυ rpg(eso ,etc) παρα κλασσικο mmo(wow ,wildstar etc) ESO.... Εδω γελαμε, οχι μονο για το combat του αλλα γενικοτερα σαν παιχνιδι
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Kαλα εσυ γελα οσο θες και εγω μπορει να γελαω με αλλα δεν εχει να λεει κατι ...Ειπα απλα την γνωμη μου πανω σε αυτο που ανεφερε ο lolgeor πιο πανω και νομιζω εχω δικιο. 2
Pimis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Kαλα εσυ γελα οσο θες και εγω μπορει να γελαω με αλλα δεν εχει να λεει κατι ...Ειπα απλα την γνωμη μου πανω σε αυτο που ανεφερε ο lolgeor πιο πανω και νομιζω εχω δικιο. E οταν μου λες οτι δεν εχει action combat το WildStar και εχει το ESO τοτε πες μου πως να μην γελαω σε παρακαλω.
carrypizza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεν ξερω παιδια αλλα εγω παντως αν βρω κανα trial θα το δοκιμασω αν και μου φενεται αρκετα καλο δεν θελω να την πατησω οπως το diablo 3 που το αγορασα χωρις να το δοκιμασω και απογοητευτηκαγια τα 40 ευρω που εχασα p.s. Αν καποιος εχει καποιο trial και δεν το χρειαζεται αν θελει να μου το δωσει ευχαριστω
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ωραιες η γνωμες που ακουστηκαν αλλα ρε guys ποιο θεωρειται δλδ τελειο MMO?? Μηπως κανενα?? Μηπως ολα εχουν τα θεματακια τους? Μηπως κάνουμε συμβιβασμούς με τα αρνητικά και διαλέγουμε το MMO με τα περισσότερα θετικα που βρισκει ο καθένας για τον εαυτό του?? Οτι ξενιζει εσενα ειναι μπορει να ειναι τελειο για μενα, γενικα μιλοντας. Ο καθένας έχει τους λογους του λοιπον που μπαινει σε ενα MMO. Επισης λετε οσοι λετε τα παραπονα σας αλλα την λυση πανω σε αυτα δλδ τις προτάσεις ωστε να ηταν το παιχνίδι καλυτερο,δεν τις ακουμε.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα