spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το launch ήταν στους περισσότερους τομείς οκ παιδιά, μη το κουράσουμε. Εξήγησα παραπάνω πώς το εννοώ το "οκ".Ας ελπίσουμε να δούμε βελτίωση και στους άλλους τομείς, στους οποίους τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό και πραγματικό λόγο για να φύγει κάποιος από το παιχνίδι, μιας και θα είναι σταθερά παρόντες, αντί για προβλήματα μιας ημέρας. Το ξαναείπα, δεν παίζουμε για το launch, παίζουμε για τη διαδρομή και για το endgame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ευτυχώς το Guild μου(Elysium) μεταφέρθηκε στον server Zhur και ξεκινήσαμε εκεί χωρίς προβλήματα.Τώρα κάνουν apply και ένα hotfix και μάλλον το γλιτώσαν το refund.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλημερες παιδες! Psycho χαιρομαι που δεν το παρατησες διοτι πραγματικα για τις πρωτες ωρες δεν αξιζε, οτι και σου ειχε συμβει. Φιλικη συμβουλη να εισαι πιο χαλαρος στη ζωη σου γενικα. Οσο για το παιχνιδι μετα το hotfix, αυτα που ειδα μεχρι στιγμης ειναι οτι η λιστα με τους σερβερς ειναι ok, οι chars και το loading screen ειναι ok, Γενικοτερα τα ms μου ειναι τα ιδια με την beta max 79, οπως και τα fps. Μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει bugged quest, οπως επισης δεν εχω δει goldspamming και bot. Ακομα και να υπαρχει κατι απο αυτα πρεπει να ειναι τοσο λιγοστος ο αριθμος τους που δεν τα εχει παρει καποιος χαμπαρι. Σαν ρεζουμε και ειδικα μετα το hotfix, σαν launch νομιζω οτι ηταν αρκετα καλο και σιγουρα πολυ πανω απ το μεσο ορο. Ειδικα το αν συγκρινει κανεις με το ESO ( το αναφερω λογο του ESO fan 2 posts πριν αλλιως δεν θα το εκανα) ειναι πραγματικα αιωνες μπροστα και αν μη τι αλλο οι EU servers ειναι στην Ευρωπη! Εν παση περιπτωση ευχομαι σε οποιον εχει οποιοδηποτε θεμα να λυθει και να ευχαριστηθει το παιχνιδι. *Ασχετο. Χθες εβλεπα Twitch και το παιχνιδι ειχε ξεπερασει ακομα και το LoL σε καποια στιγμη σε views, πραγμα που δεν το εχω ξαναδει ποτε. Ο Kungen απ τους Nihilum ειχε σε καποια στιγμη 93κ views. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το παιχνιδι χθες, καποια στιγμη εφτασε 350κ - 400κ viewers περιπου. Βεβαια δεν ξερω αν υπηρχαν bots, αλλα φαινεται οτι υπαρχει μεγαλο hype.. Εσεις που το αγορασετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του? Εχω απογοητευει με τα mmorpgs τελευταια. Επαιξα Lineage2, Aion, Tera, WoW για αρκετο καιρο ολα τα βαρεθηκα.. Τωρα ειμαι μεταξυ Guild wars 2 και WildStar, αλλα δεν κανω pre-order μιας και την εχω πατησει απειρες φορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα σου πω την προσωπικη μου αποψη για το παιχνιδι. Κατ αρχας ειμαι WoW style player στα mmo's και ουσιαστικα παντα εψαχνα ενα παρομοιο παιχνιδι, το οποιο θα ειχε περισσοτερες επιλογες και θα ηταν κατι νεο. Αυτο για πρωτη φορα το βρηκα στο WS. Εχει το παλιο core play του WoW ( 40 raids, hardcore dungeons, no lfr, no flying mounts, no loading screens, no phasing etc) με αρκετες νεες προσθηκες οπως το action combat, τα paths, τα warplots, τα zone events, κλπ. Επιπλεον εχει επιλογες οπως guild taxing, CREDD (οπως το PLEX στο EvE) κλπ. Ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι οτι επιτελους σ αυτο το παιχνιδι προωθειται το group / guild play αφου κανοντας group δραστηριοτητες παιρνεις ξεχωριστο currency το οποιο χρησιμοποιεις για να παρεις unique items. Ωραια επιλογη ειναι επισης το Elder Game το οποιο σου επιτρεπει να βελτιωνεις τον χαρακτηρα σου με διαφορους τροπους οταν φτασεις στα max lvl. Πολυ ξεχωριστο ειναι επισης το Player Housing που υπαρχει στο παιχνιδι, ενω συντομα θα μπει και Guild Housing, το οποιο λειπει πολυ απ τα περισσοτερα παιχνιδια. Δεν θα σου πω κατι παραπανω διοτι καλυτερα θα ηταν να το δοκιμασεις ο ιδιος, ομως για μενα και για τα παιδια που παιζουμε μαζι το παιχνιδι ειναι κατι που το περιμεναμε χρονια και προς το παρων δεν μας εχει απογοητευσει ουτε σταλια. Ενα τελευταιο αλλα σημαντικο, το οποιο φυσικα μενει να το δουμε στην πραξη, ειναι η υποσχεση της εταιρειας οτι content updates θα βγαινουν καθε μηνα και μαλιστα εχει δρομολογηθει το content για τους επομενους 16 μηνες και το οποιο θα ειναι dungeons, zones, bg's arenas κλπ και οχι daily quests κλπ κλπ. Για το πρωτο update στις 28 του μηνα εχουν ηδη ανακοινωσει οτι μεταξυ αλλων θα υπαρχει μια νεα περιοχη με world bosses, zone events klp. Στο δευτερο θα υπαρχει το νεο bg, ενω στο τριτο καινουρια arena. Αυτα τα ολιγα. Δες το και μονος σου και αποφασισε, ομως να ξερεις ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι απ το GW2. Ελπιζω να μην σε ζαλισα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2014 από Pimis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Pimis, είμαι πολύ χαλαρός στη ζωή μου γενικά σε διαβεβαιώ, απλά χτες κατάφεραν και με έφτασαν στα όρια της υπομονής μου, αφού προσπαθούσα από τις 10 το πρωί να παίξω και τελικά έπαιξα 12 το βράδυ..Και πριν από όλα αυτά είχε προηγηθεί το πρόβλημα με το name reservation στο site τους που έκαναν και εκεί κάμποσες ώρες να το φτιάξουν. Τέλος πάντων, 13 level και συνεχίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 γεια σας παιδια να ρωτησω κατι? υπαχει καποιος τροπος να το δοκιμασω ?? παιζω wow εδω και 6-7 χρονια αλλα το εχω σιχαθει θα ηθελα να πρωτου το αγορασω να ειμαι σιγουρος για να μην κλαιω τα λεφτα μου εχουμε και οικονομικη κριση... υπαρχει καποιο 10 day trial σαν το wow ?Ευχαριστω που το διαβασατε και ακομα πιο πολυ αν μου απαντησετε καλο σας απογευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 όσοι έκαναν pre-order μπορούν να δώσουν 7-day trial σε μερικά άτομα. αν μου περισσέψει δεν έχω πρόβλημα να σου δώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Well,αυτο ηθελα να πω και εγω οτι στο κουτι μου δεν υπηρχε κατι τετοιο ,η μαλλον δεν βρηκα εγω κατι τετοιο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 λογικά αυτά θα ξεκινήσουν στο επίσημο release, Μέσα από την σελίδα του account σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι τωρα το διαβασα και εγω οτι θα τα λαβουμε με email στο release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 14:20 σχόλασα και ακόμα περιμένω queue.......ελεεινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 τώρα μόλις προσπάθησα να μπω, 900 άτομα. Λέει 2 ώρες, για να δούμε. Δεν ξέρω πώς ακριβώς το είχαν σκεφτεί γενικά αλλά, είναι περίεργο όπως και να'χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 πολύς κόσμος!!!! χαχα έχει τα καλά του έχει και τα κακά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 έπεσε στο 100 τώρα, μισή ωρίτσα υπόθεση, πώς κάνετε έτσι μερικοί! δώστε edit: μπήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα