Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθώ από 10 η ώρα το πρωί να παίξω.Την μία με αντιμετώπιζαν ως ''Guest''(Και ακόμα το ίδιο πρόβλημα έχουν κάποιοι) μετά κάποια στιγμή κατάφερα να φτιάξω τον war μου στον Hazak, έπαιξα λίγο και μετά με πέταξε με Network Error, μετά για κάνα 4ώρο με έβαζε σε Queue ως ''Guest'' στον Ascedancy και ενώ ήθελα να αλλάξω σε Hazak δεν δούλευε η Realm List, τελικά ξαναμπήκα για λίγο, έφτασα 5 level και με ξαναπέταξε με Network Error και τώρα όποτε μπαίνω με βάζει στον νέο PvP Zhur και η Realm List δεν αλλάζει για να μπω στον Hazak.Επίσης, τα bonus(Boxes/Dye etc) δεν δουλεύουν, τα reserve names επίσης έχουν θέμα και γενικά επικρατεί μια χαοτική κατάσταση με πολλά μπινελίκια και δικαίως..

Δημοσ.

Τι να πω ρε φιλε. Πρεπει να εχεις το oscar ατυχιας. Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω τπτ απο αυτα, αλλα και οι περισσοτεροι που γνωριζω το ιδιο. Για να σου κανω την ιδια ερωτηση με πριν. Στο guild σου (αν θυμαμαι καλα ειχες πει παλιοτερα οτι θα εμπαινες Ellysium) αντιμετωπιζουν κι αλλοι τα ιδια θεματα ή εισαι ο μονος γκαντεμης?

Δημοσ.

Εν παση περιπτωση. Αν εισαι τοσο γκαντεμης τι να σου πω. Σταματα να μπαινεις στο παιχνιδι ή κανε refund. Παντως για καποιο λογο εδω και καιρο ημουν σιγουρος οτι σε σενα θα τυχαιναν ολα αυτα και πιστεψε με δεν ημουν ο μονος που το νομιζε αυτο :)

Δημοσ.

δε πα να έρθει και το 2189 τα Mmo στο launch παντα θα έχει θέματα ειδικά ένα mmo με έντονο hype , όπως επίσης θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα αρχίζει να λέει τους developers άχρηστους με το παραμικρό και αντίστοιχα κάποιος που τα βλέπει όλα ρόδινα. 

Δημοσ.

Τα θέματα υπάρχουν παιδιά, είναι τόσο μεγάλο το player base στα ΜΜΟs που κάποιοι δεν θα έχουν πρόβλημα και κάποιοι θα έχουν, γι'αυτό είπα για διαφορετική εμπειρία.

Στον Eko είμαστε οκ πχ, προφανώς γιατί δεν μάζεψε τόσο κόσμο όσο ο Hazak, και γι' αυτό και τον επιλέξαμε (όχι μόνο για σήμερα, γενικά). Το θέμα είναι κατά πόσο αναμένεις αυτά τα προβλήματα την μέρα του launch. Εγώ περίμενα πολύ χειρότερα πράγματα, με τους servers down για ώρες.

Τις γκρίνιες για τα names τις θεωρώ παιδιάστικες εντελώς. Τα υπόλοιπα, όπως αυτά που λέει ο psycho θα ήθελα το wildstar να είναι το 1ο ΜΜΟ που δεν θα τα δω να γίνονται, αλλά έγιναν, και τα περίμενα να γίνουν.

Τα ΜΜΟs προφανώς δεν είναι μιας μέρας παιχνίδια που αγοράσαμε, παίξαμε (ή δεν παίξαμε) 5ώρες και τελείωσε, αλλά είχαμε προβλήματα και ζητάμε refund. Αξιολογούμε τη συνολικότερη εμπειρία σε βάθος χρόνου.

Ας μην κρίνουμε από τώρα το παιχνίδι. Νομίζω κάνουν ότι μπορούν και δεν μας έχουν χεσμ$%υς. Σε λίγες μέρες, μετά το κανονικό launch, θα στρώσει το πράγμα.

Δημοσ.

άλλη πατάτα αυτό με τα boom boxes

εγώ που έχω 153 πρέπει να περάσουν 5 μήνες για να τα ανοίξω ; τί χαζομάρα.....

Δημοσ.

Το παιχνιδι μαζευει πολυ κοσμακη τλκ. Περισσοτερο απ οτι περιμενα εγω και οι περισσοτεροι. Οτι σερβερ σηκωνουν γεμιζει. Ευτυχως το μονο θεμα που ειχα ηταν με την κολλημα της οθονης στο loading αλλα με alt+f4 το ελυσα οποτε ετυχε. Goldsellers, bots, bugged quest etc οσο κι αν ακουγεται υπερβολικο δεν εχω συναντησει ακομα.

Απ οσο ξερω παιδες οι Ellysium και οι Parental Advisory μεταφερθηκαν ηδη στον Zhur, λογο του μεγαλου queue time που υπηρχε στον Hazak.

Φιλε Psycho σου ευχομαι καλη επιτυχια με το refund.

Δημοσ.

Αύριο πάλι.

Από optimizations/fps χειρότερα πάμε πάντως. Αρκετά χειρότερα. Καμμία σχέση με τις τελευταίες μέρες της beta. Λες και κάνανε rollback σε παλιότερη version. δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτό.

Κατά τ'άλλα όντως τα chats είναι καθαρά και στον Eko από goldsellers, -bots δεν υπάρχουν ακόμα έτσι κι αλλιώς- , ο κόσμος βοηθάει γενικά και υπάρχει καλό κλίμα.

αυτά τα fps όμως..φφφφ...

Δημοσ.

Εάν δεν φτιαχτεί μέχρι το βράδυ πάω για refund, αρκετά ασχολήθηκα με τους μακάκες..

Κάποιοι έκραζαν το TESO για bugs etc etc etc...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...