Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή Αρχή να έχουμε θα μας βρείτε ---->

Contact Us

Raidcall ID: 6347582

Faction : Exile

Realm: Eko

Account name: [email protected]

Site: >> Click <<

FB Group: >> Click <<

Google+ : >> Click <<

Εύχομαι σε όλους καλό ξεκίνημα ,καλές επιτυχίες, και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας αυτό το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι . Θα χαρώ να τα πούμε και ingame!

Δημοσ.

Βγήκα, αργότερα πάλι.

Για launch θα έλεγα τα πήγαν οκ, τουλάχιστον από την εμπειρία που είχα εγώ. Όχι καλά, αλλά ούτε και άσχημα. Μια ώρα καθυστέρηση, προβληματάκια ακόμα από εδώ κ από εκεί αλλά φτιάχνονται και ενημερώνουν συνεχώς για την κατάσταση.

Οι του guild μας είναι οι περισσότεροι online+raidcall χωρίς προβλήματα.

Posted Today, 12:44 AM

Hi all,

We are currently investigating and tracking the following issues.

• Players are unable to view Realm List/Enter Realms
  • Players are seeing extremely long queue times
  • Players cannot speak/do not have permissions to use chat channels
  • Players are missing their entitlement items (Boom Boxes, Pre-Order bonuses etc)
  • Players cannot create characters/have less character slots than intended
  • Players unable to create characters due to no UI being loaded after entering a Realm.
  • Some users are seeing an Error 15 message preventing login.
    • POSSIBLE FIX: We recommend using a hard line into your Router (if possible) rather than a WiFi connection to see if this resolves the issue
  • A new EN-PvP Realm (Ravenous) has been opened to help alleviate traffic
  • Users are reporting their Reserved names are not available.
  • Some users are reporting they are being bounced between NA and EU, receiving a "No Valid Game Account" message.
    • Update: We're still investigating the issue with "No Valid Game Account".

We will try and update you with information as we receive it, but there are a lot of moving parts right now and we're trying to get everything up and running so please bare with us! We're working on these issues as fast as possible and are sincerely sorry if you're unable to get in and enjoy WildStar right now.

More info as we have it.

Thanks for your patience and understanding.

https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/55715-headstart-issues-31514/

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω γκρινια ρε Psycho, ελεος. Πρωτη φορα εισαι σε launch παιχνιδιου? Βλεπεις οτι σηκωνουν νεους servers, φτιαχνουν πραγματα, βαζουν hotfix, ενημερωνουν διαρκως και εχουν να διαχειριστουν κοσμο που ουτε οι ιδιοι δεν περιμεναν. Περιμενεις 5 ωρες μετα το launch να εχουν φτιαχτει ολα?

Προσωπικα δεν εχω θεματα εκτος απ το οταν παω να μπω στον σερβερ που συχνα κολλαει στο loading screen, αλλα οπως ενημερωσαν και για μενα τουλαχιστον πιανει, Alt+F4 και restart. Αυτο ειναι στ αληθεια το μοναδικο θεμα που εχω μεχρι στιγμης. Max 89ms και FPS μια χαρα.

Αυτα μεχρι τωρα :)

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή είμαστε στο 2014 και όχι στο 2004, έχουν βγει ένα σωρό MMO και θα έπρεπε να είναι έτοιμοι αφού ξέρουν τι γινόταν με τα προηγούμενα, για μένα η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Δημοσ.

Καλα, ολα αυτα τα λες επειδη εχεις προβλημα με το realm list? Σε launch παιχνιδιου? Μαλλον δεν εχεις δει πολλα launch και δεν αναφερομαι σε launch 10τιας αλλα σε προσφατα.

Ερωτηση. Στο guild σου (αν θες λες ποιο ειναι) αντιμετωπιζουν πολλοι το ιδιο θεμα? Διοτι ουτε εγω ουτε κανενας αλλος απ τους γνωστους μου το εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...