wintaxt Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 παιδια απο οσο εχω δει και καποια fight το μυστικό για τους healers ειναι το εξης: φυσικά focus στο τανκ αλλα παίζοντας κοντα στο τανκ κ σε ποιο <<μοναχική>> περιοχη αριστερα του η δεξια του ,επειδή τα heal έχουν μεγάλο range στη αρχή του telegraph ειναι το τανκ εχει πολυ μεγαλο μέρος πίσω απο το τανκ-->boss-->ωστε τα melee dps να το παιρνουν ετσι και αλλιως και οι range να ερχονται στο τελος toy telegraph ωστε να παιρνουν το heal! Εν κατακλείδι ο healer πρεπει να παίρνει στρατηγικές θεσεις σε καθε fight ωστε να βολεύει ολους με το telegraph του!Η λογικη ειμαι ο healer και ελα σε εμενα η το αντιστροφο ειμαι ο dps ελα εσυ σε εμενα δεν υφίσταται..πρέπει πρώτα ο healer να νοιώσει το κάθε fight και να βρει τη σωστη θεση παντα και υστερα τα dps να εχουν το νου τους να ειναι κοντα στο telegraph του healer!Ωχ! κουράστηκα...(joke) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Οι Principal Gods περιμένοντας το Warlords of Draenor (Fall 2014) θα παίξουμε Wildstar στον Server Hazak PvP με τους Dominion. Για να μην παρενοχλούμε την συζήτηση εδώ θα σας παραπέμψουμε στην παρουσιάση μας στο Wildstar.gr http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=39&t=43. Η σελίδα μας είναι http://www.principalgods.gr και καλούμε όσα παιδιά θέλουν να παίξουν το Wildstar σε ένα ευχάριστο κλιμα παρέας να μας κάνουν αίτηση εκεί. Καλή αρχή σε όλους και ελπίζουμε το Wildstar να ικανοποιήσει όλους τους Fans του. Ευχάριστο να βλεπω γνωστα ελληνικα guild στο WildStar. Καλη επιτυχια παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakossss Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτο το παιχνιδι...Αν υπαρχει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω Θα ηθελα να ρωτησω...εγω το αρχισα το παιχνιδι απο beta μου ειχαν δωσει για 10 μερες εναν κωδικο αλλα για να συνεχισω πρεπει να παρω μια προπληρωμενη καρτα...απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να αγορασω και το παιχνιδι...το παιχνιδι το εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη μ απο το site...θα πρεπει να αγορασω και το παιχνιδι και τν προπληρωμενη καρτα η μονο την καρτα??? Ας μου απαντησει καποιος που ξερει.... Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτο το παιχνιδι...Αν υπαρχει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω Θα ηθελα να ρωτησω...εγω το αρχισα το παιχνιδι απο beta μου ειχαν δωσει για 10 μερες εναν κωδικο αλλα για να συνεχισω πρεπει να παρω μια προπληρωμενη καρτα...απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να αγορασω και το παιχνιδι...το παιχνιδι το εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη μ απο το site...θα πρεπει να αγορασω και το παιχνιδι και τν προπληρωμενη καρτα η μονο την καρτα??? Ας μου απαντησει καποιος που ξερει.... Ευχαριστω πολυ Λοιπον το παιχνιδι κοστιζει απο 29,90 ( https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-headstart-cd-key-eu.html ) εως 39,90 (ελληνικα sites) αναλογα απο που το αγορασεις. Η beta εχει τελειωσει ουσιαστικα και θα κυκλοφορησει στις 31/5 για οσους το εχουν κανει pre order. Για τους υπολοιπους ξεκιναει στις 03/06. Μαζι με την αγορα του παιχνιδιου παιρνεις κι ενα μηνα δωρο σαν συνδρομη η οποια δεν χρειαζεται καποια καρτα για να ενεργοποιηθει. Γινεται αυτοματα με το που θα περασεις το cd key του παιχνιδιου στο account σου. Οσον αφορα την εγκατασταση του παιχνιδιου απ τη στιγμη που το εχεις κατεβασει απ το site εισαι οκ. Δεν χρειαζεται να το κανεις install απ το dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά τα ίδια μου λέει και εμένα, 3 Ιουνίου θα μου στείλουν το κλειδί. Οι κινγκουίνοι μου απάντησαν μετά από "βρισίδι" λόγω αναμονής μιας μέρας. Έπρεπε να έχω προτιμήσει το g2a, ξηγήθηκαν πολύ καλά με την αργοπορία του diablo (δώσαν δώρο 1 επιλογή από παιχνίδια) και δεν το βλέπω να τη γλιτώνουμε πάλι. Όχι ότι πειράζει αφού θα γίνεται χαμός, αλλά λεμε. Πω πω την κοπάνησε την τιμή το g2a.com απ'ότι βλέπω!... Λάθος αλλού κοίταζα. Tο ενθαρρυντικό είναι πως ακόμα υπάρχει η 15ήμερη κάρτα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 θελω να το προπαραγγειλω σημερα αυριο,απο που μου προτεινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγω το χω παρει απ το eshop 39,90 αλλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και προς G2A μερια που το εχει 29,90. Οτι θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγω το χω παρει απ το eshop 39,90 αλλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και προς G2A μερια που το εχει 29,90. Οτι θες συμφωνώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τώρα που παίξαμε και το Watch_Dogs είμαστε ready2go για Wildstar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 οκ παιδια ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πω πω την κοπάνησε την τιμή το g2a.com απ'ότι βλέπω!... Λάθος αλλού κοίταζα. Tο ενθαρρυντικό είναι πως ακόμα υπάρχει η 15ήμερη κάρτα.Ναι αλλα δεν αξιζει, ποιο ακριβα σου βγαινει η 15ημερη καρτα. Και απο εδω ολα ετοιμα, πηραμε το Σ/Κ ρεπο, ολα κομπλε Αυτο που θελω πολυ να μαθω ειναι το πως και σε ποσο χρονο θα χρειαστει καποιος για να βγαλει τα gold ωστε να τα εξαργυρωσει σε CREDD, αν το λεω σωστα. Εχω τουλαχιστον 3 φιλους που δεν μπαινουν λογο του P2Play :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν δεν μπορείς να παίξεις μήνα, είναι λίγο πιο ακριβά αλλά δεν έχεις το feeling του "χάνω τις μέρες". Για το Credd, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Άλλοι λένε 12-15 ώρες farming, άλλοι τις διπλές. Συμφέρει να πληρώσεις gamecard δηλαδή Τι εννοεί farming ο καθένας, τρέχα γύρευε. Εμένα με ανησυχεί και το AH στο θέμα αυτό, με τον περιορισμό των 25 auctions. Για να μην πιάσουμε repairs και crafting. Δύσκολα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Νεο Trailer εσκασε μυτη https://www.youtube.com/watch?v=vGSqb-pNZK0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 και αυτό Posted Today, 05:42 AM Hi all, NCSOFT's account system is going down for maintenance at 20.00 PDT (05/27/14) / 21.00 EDT (05/27/14) / 03.00 UTC (28/05/14). During this time, you will be unable to log in and access these following services: • Account Management• WildStar Support Site• WildStar Forums This downtime is scheduled to last 14 hours, however may be longer. Please monitor this thread for any update! Regards,Team WildStar https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?%2Ftopic%2F52737-05272814-nc-account-maintenance%2F&do=findComment&comment=556502 οmg τώρα είδα ότι το πρώτο μου post είναι στη σελίδα 7. καλά το πάμε, που να βγει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πάμε γερά..Σε 4 μέρες θα καεί ο τόπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα