aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 από που το πήρες aliakas; άνοιξα και ticket στο kinguin, να δω τι θα μου πουν Καλημερες! Για οποιον ενδιαφερεται το G2A εχει το WildStar 29.99 euro https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-headstart-cd-key-eu.html απο εδω ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 thanks, εσένα το λέει ξεκάθαρα ότι περιμένεις κλειδί. οπότε είμαστε στα ίδια. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μην νομίζεις ότι το ήξερα πότε περιμένουμε τα realms up ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 αν τα λέει σωστά ένα λινκ που έδωσα 2-3 σελίδες πριν, κατά τις 10 το πρωί το σάββατο. Τι κατάλαβα από το ψάξιμο για τα κλειδιά, διαβάζοντας και κάτι απαντήσεις από Carbine: 2 κλειδιά, όπως στην περίπτωσή μας, έχουν μόνο όσοι παραγγέλνουν physical copies λέει η carbine. Άρα g2a, kinguin και λοιποί θα μας στείλουν το κλειδί που υπάρχει στο κουτί, όταν προφανώς παραλάβουν και αυτοί. Με το κλειδί που πήραμε κατά την αγορά, είμαστε οκ για το headstart, και το full game key θα πρέπει να το βάλουμε στις 3 μέρες που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι το κανονικό launch. Τότε θα μας ζητήσει και το billing plan. Εάν δεν βάλουμε το κλειδί, δεν ξεκινάει να χρεώνει και ο μήνας και προφανώς δεν παίζουμε κιόλας. Αναμένω και την απάντηση του kinguin και ενημερώνω και από εκεί τι γίνεται. αν είχαμε και το κουτάκι καλά θα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ωπα μισο,δλδ εμεις που ο πηραμε απο to eshop,και εχουμε λαβει και βαλει ηδη εναν κωδικο,δεν θα μπορουμε να μπουμε στο Headstart??2 Ιουνιου το φερνει το game ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κοίτα το account σου, στην ίδια περίπτωση είμαστε λογικά (και εμείς έχουμε βάλει ήδη 1 κωδικό). Αν σου λέει pre-order είσαι μια χαρά για το headstart. https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/49073-difference-between-account-type-preorderstandar/?p=540223 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ναι preorder ελεγε το θυμαμαι..Ουφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 κράτα το ουφ για όταν μας στείλουν το 2ο κλειδί στην ώρα του Wildstar, Phagetech Prototypes, Genetic Archives(20man 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 κράτα το ουφ για όταν μας στείλουν το 2ο κλειδί στην ώρα του ROLF ΣΩΣΤΟΣ στο video θα ήθελα να το δω μέσα από κάποιον healer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 δυστυχώς δεν υπάρχουν γενικά πολλά raid videos ακόμα. Βρίσκω τανκ και dps, healer με τίποτα. μπορείς να δεις όμως από dungeons για να πάρεις μια γεύση. https://www.youtube.com/results?search_query=raid+wildstar+healer+pov&page=1 ψάχνοντας για το tanking χθες προχθές, είδα ότι γενικά οι healers είναι focused sto tank, και τα dps μπαίνουν στα telegraphs μέσα για να πάρουν κι αυτά heals. όταν είστε όλοι κοντά θα έχετε και κάποιο heal με μεγάλο range που θα τους πιάνει όλους λογικά. δεν νομίζω ότι θα τρέχεις γύρω γύρω γενικά κυνηγώντας 15-18 άτομα να τους healάρεις. προφανώς αυτά αλλάζουν ανάλογα το εκάστοτε fight, σαν γενική εικόνα το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Σε φιλο του γραφει Standard. Λογικά και αυτος δεν θα μπει στο headstart κανονικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Σωστο. Αυτο με το να παιζουν το **** τους oi DPS και να μην νοιαζονται για τπτ πρεπει να το ξεχασουν. Δεν μπορει οι 5 να κυνηγανε τους 35. Πρεπει επιτελους να νιωσουν λιγακι και τα DPS και να κανουν και κατι αλλο εκτος απ το να κοιτανε τα DPS Meters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μπορείς να δεις όμως από dungeons για να πάρεις μια γεύση εγώ είχα δει ένα live streaming από το πρώτο dungeon του game πριν από καμιά 15αρια μέρες με healer medic περιττό να σου πω ότι πέθαινε κόσμος δεξιά - αριστερά και μου έδωσε την εντύπωση τότε ότι δεν ήξερε να healαρι αλλά τώρα δεν ξέρω τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Σε φιλο του γραφει Standard. Λογικά και αυτος δεν θα μπει στο headstart κανονικα?? ναι. απλά αυτός πήρε digital κανονικά. εφόσον έχει περάσει τον κωδικό πριν τις 31, είναι κομπλέ. aliakas, πολλοί healers που συνάντησα εγώ ως tank στα dungeons ήταν ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ όντως, σε εκνευριστικό βαθμό. και δεν εκνευρίζομαι εύκολα σε παιχνίδια. δεν δείχναν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν. το damage είναι πολύ, δεν αντέχω πολλά χτυπήματα χωρίς healing, το tank είναι προτεραιότητα. δική τους δουλειά -των dps- είναι να τρέχουν μέσα στα telegraphs και να εκμεταλλεύονται τα heals που προορίζονται για το tank. εγώ αυτό έχω καταλάβει, δεν μου φαίνεται λογική άλλη προσέγγιση. Αν δεις πχ το raid boss x-89 το βγάζουν με 2 healers, δεν θέλει 5. Οπότε οι healers έχουν την δυναμική να το βγάλουν, το θέμα οπότε φαίνεται να είναι το πώς τοποθετούνται οι παίκτες. ως τανκ βέβαια και 'γω έχω κουνηθεί προς dps ώστε να διευκολύνω τον healer, όσο γίνεται. γενικά θέλει συνεργασία, συγκέντρωση και να μην κοιτάς την πάρτη σου μόνο. στραβές θα κάτσουν, δεν γίνεται να μην κάτσουν. θα το δεις στο 1ο dungeon, δεν είναι βόλτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Οι Principal Gods περιμένοντας το Warlords of Draenor (Fall 2014) θα παίξουμε Wildstar στον Server Hazak PvP με τους Dominion. Για να μην παρενοχλούμε την συζήτηση εδώ θα σας παραπέμψουμε στην παρουσιάση μας στο Wildstar.gr http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=39&t=43. Η σελίδα μας είναι http://www.principalgods.gr και καλούμε όσα παιδιά θέλουν να παίξουν το Wildstar σε ένα ευχάριστο κλιμα παρέας να μας κάνουν αίτηση εκεί. Καλή αρχή σε όλους και ελπίζουμε το Wildstar να ικανοποιήσει όλους τους Fans του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα