Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pimis πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι στο 50 αν σε σκίζουν από μεριά AMPs ; εγώ όχι εκτός και αν μπαλανσάρουν και τους υπόλοιπους και πάλι ο stalker έρθει εκεί που πρέπει - το να χρειάζεται σαν rogue να πρέπει να ρίξω 6 impale ( αυτό δεν γινόταν ούτε πριν το nerf,που τώρα που μας κατέβασαν τα AMPs ) σε κλοθά και αυτά να βγούν όλα critical για να τον σκοτώσω άστο καλύτερα να παίξω κάτι άλλο

Prospector απ'ότι διαβάζω ο esper θα μπουσταριστεί στο mobility και επίσης θα μπουστάρουν και τον warrior

θα ξεκινήσω με warrior και όπου θέλει ας βγει...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@wintaxt θα φτιάξετε guild στο wildstar έχετε ακόμα ενεργά μέλη (απο rift)

λέει τπτ το healing class ? αξίζει το subscription ?

στην αρχή ήμουν αρνητικός λόγο sub

αλλά τώρα που είδα κάποια βίντεο από dungeon

ίσως και να αξίζει ένα try

δες το πμ σου :D

ανοιξανεεεε μπουκάρετε 

Δημοσ.

Φτιαξανε αρκετά πράγματα,good job. Αλλα να μην πειραξουν τον esper να ειναι λιιιγο πιο mobile θεωρώ μεγαλη βλακεια... Anyway, αποφασίστηκε και επισημα λοιπον ο warrior μου :P

Δημοσ.

3 πράγματα.

1.Όποτε ξανα-ανοίγω τον launcher μου γυρνάει το region σε NA και ας το βάζω εγώ EU.

2.Επιτέλους δώσαν επιλογή για FXAA-Off.

3.Το View distance το κατέβασαν στο ''920'' από ''1024'' που ήταν πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας. Έχω προαγοράσει το game κ έχω παίξει σε 2 beta αν κ δεν έλιωσα ιδιαίτερα κυρίως για να μη χαλάσω το first time feeling. Και τις 2 φορές έπαιξα stalker μέχρι lvl10 ish.

Σκόπευα να παίξω γενικότερα stalker και στο pve μου φάνηκε μια χαρά αλλά διαβάζω αριστερά δεξιά ότι στο pvp το burst τους δεν είναι αρκετό, ότι το τωρινό nerf ήταν gamebreaking, για tank stalker που δε μ'ενδιαφέρει να παίξω κ.α.

Οπότε ήθελα να σας ρωτήσω από προσωπική εμπειρία ή απ' αυτά που διαβάσατε να μου πείτε 2-3 λόγια (όχι πολλά) για τα DPS classes του παιχνιδιού μπας κ αποφασίσω τι θα αρχίσω. Δε μ ενδιαφέρουν για την ώρα tank κ healers. Όποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση θα το εκτιμούσα.

Edit: Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος είμαι ανάμεσα σε SS-war-stalker

Επεξ/σία από prospa
Δημοσ.

έχουν έναν server up τώρα.

prospa περίμενε να το δει κανά dps να απαντήσει. πάντως είδα απαντήσεις από stalkers (αν λένε αλήθεια ότι παίζαν stalkers) ότι ένα νερφ χρειαζόταν. μεταφέρω άποψη άλλων, δεν έχω δική μου. εγώ stalker tank θα παίξω και πάλι.

Δημοσ.

όλοι αγγλικά μιλάνε μέσα πάντως. απλά δεν έχουμε χαρακτήρες, ε, φτιάξτε κανέναν που δεν έχετε δοκιμάσει. εγώ πήγα dominion να δω πως είναι - exiles είναι πιο ωραία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...