Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Unfortunately the Stalker notes were not added to the patch notes. We did have some changes this patch and you can find them below.

Abilities
·         Nano Skin: Lethal
o   Damage increase reduced to 18% from 22% 
·         Impale 
o   T4 Armor Pierce reduced to 30% from 45% 
o   Damage reduced from behind to 80% AP from 86.64% AP, Damage Per level stays the same 
o   Damage per tier from behind reduced to 4% AP down from 4.6% AP 

AMPs
·         Battle Mastery
o   Bonus is now activated when below 30% Suit Power down from 50% 
·         Onslaught 
o   Assault Power increase reduced to 12% Assault power from 20% 

και εδώ το λινκ https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/38621-nerf-incoming/page-3&do=findComment&comment=381271

άκουσαν τα κλαψιάρικα low noobs που έτρωγαν χιλιάρικα στα μικρά level απ'ότι φαίνεται και μαζί με το pve άλλαξαν και το pvp και κατέστρεψαν εντελώς το class

από max damage που έβγαζα με stealth/impale/trinket 15-16k έχω πέσει στα 6-8k και το πήρα χαμπάρι από το Galaxy meter που ξαφνικά σε 2-3 adventures είχα πέσει πολύ σε damage .........άντε γεια 
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τον stalker πάντως τον σακάτεψαν με το nerf που έφαγε.....πάμε για re-roll

καλα δεν ειπες οτι δίνεις το account σου?οτι το πουλάς?

Δημοσ.

δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με νούμερα ακόμα για να κρίνω. Οκ, είναι nerf σίγουρα. Πρόκειται για balance nerf που τελικά θα είναι καλό για όλους, ή μας κατάστρεψαν δηλαδή; τι αντίκτυπο θα έχει σε max lvl; btw βλέπω ότι είναι από 2 Μαΐου αυτό, χαμπάρι δεν πήρα (μόνο threat meter είχα)

Δημοσ.

wintaxt ναι είπα ότι το δίνω αλλά με κρατάνε τα φιλαράκια πίσω,,,,,θα δείξει, πάντως να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το balance team τους διότι και στους medic έριξαν nerf αλλά ο assualt medic με ίδιο assault power ( 1300 ) όσο το δικό μου μου έριχνε 12K crit νερφαρισμένος wtf....και εγώ δεν προλάβενα σε duel να του σπάσω καν την ασπίδα,μη πώ για το telegraph του το οποίο πιάνει σχεδόν τη μισή οθόνη σε σχέση με το δικό μου

Δημοσ.

κοιτα δεν ξερω για αλλους αλλα αν στου healers το telegraph δεν πιανει ενα μεγάλο μερος ..πως θα κανει heal?θα πρεπει να τρεχει σαν λαγος απο εδω κ απο εκει...και δεν νομιζω να διαλεξεις medic ωστε να παιζεις assault(DPS),,, και φυσικά στο 50 λβλ εννοω..

Δημοσ.

λογικά πάντως, η προσέγγιση του wildstar είναι ότι και τα dps τρέχουν στα telegraphs του healer, πχ σε raid που είναι τα heals είναι focused στα tanks.

*Gentlemen, start your launchers*

Some wild patching files appeared!

Δημοσ.

Θελει πολυ να κανω ultra wine message, αλλα δεν θα το κανω...Μα ειναι δυνατον δλδ...Πω τι ξενερα τωρα ηταν αυτη.... Μαρεσει που νερφαρανε και τα ΑΜPs που ηταν BUGAΡΙΣΜΕΝΑ,αντι να τα φτιαξουν !!!!!!! Αν εχουν το θεο τους δλδ..

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα δεν ξερω για αλλους αλλα αν στου healers το telegraph δεν πιανει ενα μεγάλο μερος ..πως θα κανει heal?θα πρεπει να τρεχει σαν λαγος απο εδω κ απο εκει...και δεν νομιζω να διαλεξεις medic ωστε να παιζεις assault(DPS),,, και φυσικά στο 50 λβλ εννοω..

@wintaxt θα φτιάξετε guild στο wildstar έχετε ακόμα ενεργά μέλη (απο rift)

λέει τπτ το healing class ? αξίζει το subscription ?

στην αρχή ήμουν αρνητικός λόγο sub

αλλά τώρα που είδα κάποια βίντεο από dungeon

ίσως και να αξίζει ένα try

Δημοσ.

Καλησπερες!

Επειδη διαβαζω διαφορα, ειναι δυνατον ρε παιδια να μιλατε για OP classes κλπ ενω εχετε παιξει μεχρι το 25 lvl? Αν ειναι δυνατον! Φταστε πρωτα max lvl, βαλτε κανενα item πανω σας,  παιξτε κανενα bg, arena, dungeon, raid κλπ και μετα εκφραστε αποψη για το αν καποιο class θελει nerf ή boost κλπ.

Ξερω οτι ολοι μας ειμαστε οι καλυτεροι προπονητες στο ποδοσφαιρο εδω και χρονια, αλλα μην το παρακανουμε κιολας :)

Οσον αφορα το patch οπως εγραψαν στα φορουμς ειναι λαθος τα 2,7. Στην πραγματικοτητα ειναι 1GB

Δημοσ.

Man δεν ειναι μονο αποψεις δικες μας πανω στην εμπειρια που ειχαμε,αλλα απο ατομα που ειναι 50lvl και ειδανε MASSIVE nerf στο Dmg τους και οχι 2-4% που θα ηταν το σωστο ας πουμε..Anyway..ωραια νεα διλημματα τωρα πανω που ειχαμε καταληξει..esper ή warrior..pfff

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...