Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/25h8rm/sorry_but_the_name_reservation_is_a_mess/chh7cwp Ακόμα να φτιάξει..Καλά πάμε ***Edit : Name registered. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλημέρες..Εδώ βλέπετε αν το όνομά σας είναι reserved. http://rest.wildstar-online.com/api/gnpnr
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πρέπει να κάνεις log-in και μετά να πατήσεις το link για να δεις.
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ασπρη σελιδα με {"character":false,"guild":false,"tte":{"character":null,"guild":null}}
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ξανακάνε reserve, δεν έπιασε. εμένα τα εμφανίζει
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Έβαλες το όνομα που θες να γίνει reserve ; Αν όχι γι' αυτό σου βγάζει ''false''.Αλλιώς θα έγραφε character(yourname) bla bla..Και το ίδιο και δίπλα με το guild name.Εν τω μεταξύ χτες όπως είχα γράψει, υποτίθεται ότι είχε γίνει reserved το name μου αλλά δεν..Έπρεπε να το ξανακάνω σήμερα όπως και οι υπόλοιποι ''τυχεροί'' που έκαναν register χτες και πήγαν για ύπνο ήσυχοι..
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πατησα το name,εκανα save και απλα εκλεισα το παραθυρο. Μετα ξαναπατησα το reserve και μου λεει να κανω Preorder to game...και οταν μπαινω στο απο πανω Link Μου βγαζει κατι για preorder... Nα περιμενω να περασει μια ωρα? Νομιζω εγινε.. για να δουμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Όταν βάζεις το name, ξεκινάει ένας χρόνος 60 minutes, μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά είναι editable το όνομα που έβαλες, αν περάσει ο χρόνος τέλος.Αλλά από τη στιγμή που ξεκινάει να μετράει, σημαίνει ότι το πήρε.Τώρα πάλι ζητάει pre-order και αηδίες όπως χτες ; Το χάλασαν πάλι τότε γιατί και χτες το βράδυ τα ίδια είχαμε..
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μαλιστα.. Ειχα βαλει το βασικο name που ξερετε ποιο ειναι και δεν μου ειχε κανει κατι και δεν εβγαλε την αντιστροφη μετρηση.. Παω και το ξανακανω και αφου νομιζα οτι θα το ειχε παρει, μου ξαναλεει να βαλω name α κατσε λεω θα βαλω και του alt μου.. Βαζω του alt μου και μου βγαζει την αντίστροφη μέτρηση και κανω edit με το name του main μου... Μου λεει δεν ειναι διαθέσιμο... Μπαινω τωρα να δω ποιο name εχει τωρα το account μου. Και μου βγαζει του alt μου. Gz φακιν me...
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αρα μου το ειχαν παρει.... Και μεχρι τις 2μιση χθες το βράδυ δεν δουλευε τπτ... Ξενερα αλλα αν ειχα κολλημα με τα ονοματα θα τα ειχα πάρει πολυ ασχημα right now..
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ή απλά το buggαρες εσύ που το έβαλες αρχικά αλλά τελικά δεν το πήρε και ουσιαστικά πήγε περίπατο το name χωρίς να το πάρει κανείς..Νομίζω παίζουν και τέτοια..
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ακριβώςσε αυτο που ειπες ελπιζω και εγω... Θα δειξει οταν ανοιξει επισημα... Και να πεσουνε παλι ολα τα logins... Βεβαια πιστευω πηρανε ενα μαθημα ενος ντου.. 2η φορα... Δεν δικαιολογουντε..
Grobath Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μπήκα σήμερα να παίξω και σε 30 λεπτα έφαγα 5 fatal error :/. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Έφτασα 20 lvl esper αλλα ακόμα δεν κατάφερα να μπω dungeon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα