Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έβαλες το όνομα που θες να γίνει reserve ; Αν όχι γι' αυτό σου βγάζει ''false''.Αλλιώς θα έγραφε character(yourname) bla bla..Και το ίδιο και δίπλα με το guild name.Εν τω μεταξύ χτες όπως είχα γράψει, υποτίθεται ότι είχε γίνει reserved το name μου αλλά δεν..Έπρεπε να το ξανακάνω σήμερα όπως και οι υπόλοιποι ''τυχεροί'' που έκαναν register χτες και πήγαν για ύπνο ήσυχοι..

Δημοσ.

Πατησα το name,εκανα save και απλα εκλεισα το παραθυρο. Μετα ξαναπατησα το reserve και μου λεει να κανω Preorder to game...και οταν μπαινω στο απο πανω Link Μου βγαζει κατι για preorder... Nα περιμενω να περασει μια ωρα?

Νομιζω εγινε.. για να δουμε

Δημοσ.

Όταν βάζεις το name, ξεκινάει ένας χρόνος 60 minutes, μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά είναι editable το όνομα που έβαλες, αν περάσει ο χρόνος τέλος.Αλλά από τη στιγμή που ξεκινάει να μετράει, σημαίνει ότι το πήρε.Τώρα πάλι ζητάει pre-order και αηδίες όπως χτες ; Το χάλασαν πάλι τότε γιατί και χτες το βράδυ τα ίδια είχαμε..

Δημοσ.

Μαλιστα..  Ειχα βαλει το βασικο name που ξερετε ποιο ειναι και δεν μου ειχε κανει κατι και δεν εβγαλε την αντιστροφη μετρηση..  Παω και το ξανακανω και αφου νομιζα οτι θα το ειχε παρει, μου ξαναλεει να βαλω name α κατσε λεω θα βαλω και του alt μου.. Βαζω του alt μου και μου βγαζει την αντίστροφη μέτρηση και κανω edit με το name του main μου...  Μου λεει δεν ειναι διαθέσιμο...  Μπαινω τωρα να δω ποιο name εχει τωρα το account μου.  Και μου βγαζει του alt μου.  Gz φακιν me... 

Δημοσ.

Αρα μου το ειχαν παρει.... Και μεχρι τις 2μιση χθες το βράδυ δεν δουλευε τπτ... Ξενερα αλλα αν ειχα κολλημα με τα ονοματα θα τα ειχα πάρει πολυ ασχημα right now..

Δημοσ.

Ή απλά το buggαρες εσύ που το έβαλες αρχικά αλλά τελικά δεν το πήρε και ουσιαστικά πήγε περίπατο το name χωρίς να το πάρει κανείς..Νομίζω παίζουν και τέτοια..

Δημοσ.

Ακριβώςσε αυτο που ειπες ελπιζω και εγω... Θα δειξει οταν ανοιξει επισημα... Και να πεσουνε παλι ολα τα logins... Βεβαια πιστευω πηρανε ενα μαθημα ενος ντου.. 2η φορα... Δεν δικαιολογουντε..

Δημοσ.

Μπήκα σήμερα να παίξω και σε 30 λεπτα έφαγα 5 fatal error :/. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Έφτασα 20 lvl esper αλλα ακόμα δεν κατάφερα να μπω dungeon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...