Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι σπίτι να το δοκιμασω ο ιδιος, δοκιμαστε να τρεξετε το game se dx9, δινει αρκετο fps boost εαν δουλεψει..

Right-click the shortcut icon on your Desktop

Select Properties

You'll notice under the Shortcut tab, that there is a box called Target

In this box it should list the location of your Wildstar installation. We need to slightly modify this line in order to force DirectX9 mode.

At the very end of your target, enter a space, followed by the text -dx9 

For example, my target box is as follows: "C:\Program Files (x86)\NCSOFT\WildStar\Wildstar.exe" -dx9

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για σημερα λεγανε οτι θα μπορουμε να κανουμε name reservation που παμε ομως? στο επισημο σαιτ δεν υπαχει κατι σε ευκρινες σημειο  :-(

Δημοσ.

Μπα δεν με ψήνουν..Θέλω PvE server και Dominions..Αλλά αν είναι τόσο καλό το community τους και σοβαρό, πάμε σ' αυτούς..Με την προϋπόθεση πως θα υπάρχουν άτομα που θα ασχοληθούν σοβαρά με PvE.

Δημοσ.

Progress θα δεις σιγουρα , μετα απο 2 μηνες βεβαια μπορει να παρατησουν το παιχνιδι

Αν δεν εχεις προβλημα να σου λενε τι να κανεις , τοτε δεν θα εχεις προβλημα :P

Δημοσ.

Θέλω λεπτομέρεις..Τι να το παρατήσουν, δεν νομίζω να 'ναι τέτοιοι..Τώρα όσον αφορά για το τελευταίο, άμα κανονίζουμε raid, θα 'μαστε στην ώρα μας :)

Δημοσ.

To νομιζω εγω :D

Mπορεις να μπεις στο raidcall , να δεις πως λειτουργουνε , αμα δεν σου αρεσει την κανεις

Δημοσ.

χαχαχ τι μλ@κες είναι αυτοί ρε. χαρντκορ

μ'αρέσει η προσέγγισή τους στα βίντεο, απλά και λίγα λόγια. γιατί συνήθως έχουμε μεγάλα λόγια στα video και ingame τρώμε την πατάτα.

ωραίοι. άντε και με το optimization να γίνει κάτι, σπάσανε τα νεύρα μου εμένα. το σημερινό δεν μου έκανε τίποτα απολύτως. έχω δοκιμάσει τα πάντα. λούστηκα με ούλτρεξ. λούστηκα με μπύρες. λούστηκα με wildstar. τίποτα, τα ίδια.

σε καλά νέα από χθες το latency μου έχει πέσει στα 47ms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...