Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το FPS patch που είναι ; Επίσης τι ώρα δική μας είναι το 11AM PDT ;

We have implemented more client improvements and optimizations.

Added UI display and performance improvements.

Κατι αλλο που μ αρεσει ειναι που αυξανουν το XP απ το PvP. Οτιδηποτε μου δινει τη δυνατοτητα σ ενα παιχνιδι να κανω lvl up εκτος των quest το εκτιμω αφανταστα :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι performance patch. Ειπα οτι θα μπει στις 10.30 patch το οποιο θα εχει και client / UI performance optimizations. Δεν ειμαι Dev για να ξερω ουτε τι εννοουν, ουτε τι ακριβως θα ειναι αυτες οι αλλαγες και κατα ποσο θα βελτιωσουν το performance.

Δημοσ.

Αφου σου ειπα οτι την βρηκα σε καλη τιμη (39Ε),so why not?

Το bug που ανεφερα ετυχε σε κανεναν αλλον?

Καλα δεν πιστεύω να δουμε τοση μεγαλη διαφορά..

Δημοσ.

Χτες ή σήμερα νομίζω είχες πει για performance patch.Άρα λογικά αυτό εννοούσαν, άντε να δούμε..

Το πρωι ειπα αυτο:

"

Καλημερες!!!

Κατα τις 10.30 θα μπει ενα μικρο patch το οποιο θα εχει και client / UI optimizations. Ξεκινησε επιτελους κι αυτο :) "

@Prospector

Και γω Deluxe πηρα αλλα δυστυχως στα 49 ευρω...

Οσον αφορα το θεμα που λες, οχι δεν μου εχει τυχει ουτε το χω συναντησει σε κανενα post οποτε δεν εχω ιδεα.

Συμφωνω κι εγω οτι δεν θα εχει καμια τεραστια διαφορα, αλλα μενει να δουμε. Το θεμα ειναι ποσο θα βελτιωθει συνολικα και πως θα ειναι στο launch. Εγω παντως ειμαι μια χαρα με τα fps κι εχω μετριο pc. Οχι βεβαια οτι με χαλαει οτι παραπανω optimization γινεται ετσι? :)

Πριν το launch σίγουρα θα μπει μεγάλο patch που θα φτιάξει πάρα πολλά πραγματάκια, ένα από αυτά θα είναι και το performance.

Ναι σ αυτο εχεις δικιο, το λεει και μια τελευταια ανακοινωση τους πριν καμια ωρα στα official forums.

Δημοσ.

ααα αναφερεσαι σε παλιοτερο. Ναι οτι διαβασα τοτε ειπα κι οτι διαβασα σημερα παλι ειπα. Δεν ειμαι μαντης :)

Εν παση περιπτωση, οτι διαβαζω απο δω κι απο κει κανω post εδω για ενημερωση, δεν ειναι δικες μου εκτιμησεις ή υποοθεσεις, ουτε μπορω να ξερω κατι παραπανω απ οσα ανακοινωνουν αυτοι.

Ασχετο, για μια παλιοτερη συζητηση περι guild.

Ειδα οτι οι Elysium ξεκινησαν ουσιαστικα τωρα το recruit κι ειναι ηδη 40 ατομα. Απο φιλο που επαιζε ESO εκει εμαθα οτι τοσο αυτος οσο και πανω απο το 60-70% οσων το επαιζαν ηδη το παρατησαν και πολλοι θα πανε WildStar. Σημερα θα τον ρωτησω για περισσοτερα info.

Αν καποιος ξερει αλλο Ελληνικο guild ή αν σχεδιαζει ο ιδιος να φτιαξει δικο του, ας το πει.

Προσωπικα με ενδιαφερουν οι Exiles και PvP server.

Δημοσ.

Ναι βρηκα οτι το bug μου ειναι γνωστο και ισχυει οτι το grouping εχει πολλα προβληματα, γιαυτo και δεν ειχαμε και την καλύτερη εμπειρια χθες :/

Στο UI με τους friends δεν εχει την επιλογη Invite

Πολλα quest, δεν μπορεις να τα κάνεις share και ακομα πιο πολλα εαν ειναι ηδη completed.

While questing, λιγα πραγματα μοιραζεστε ταυτοχρονα, πολλες φορες ο καθενας μαζευει για τον εαυτο του.

To bug με τα loots, need ή greed και μετα το item κολλαει και δεν το παιρνει κανεις.

Πολλες φορες χρειαστηκε να πατησουμε warp to, ενω δεν υπαρχουν νομιζω αλλα καναλια, τοτε γτ να μην βρισκεις τον αλλον κατευθείαν !?

Ακομα ειναι κολλημένο το εικονιδιο κατω αριστερα με τα αιτηματα φιλιας που δεν στα δειχνει παντα.

Γενικα ολο αυτο καταληγει να ειναι πιο time consuming απο το solo lvling..

Μακαρι να φτιάξουν καποια απο αυτα μεχρι το release..

Δημοσ.

Ναι πιστευω να τα φτιαξουν, γι αυτο ειναι η open beta ετσι κι αλλιως. Ισως να υπαρχουν και καποια fixes στο σημερινο patch αφου αναφερει και το UI. Δεν νομιζω πως θα ειναι κατι τραγικα δυσκολο παντως. Θα δειξει.

Παντως εγω οτι bug συνανταω δινω αβερτα feedback :)

Δημοσ.

ααα αναφερεσαι σε παλιοτερο. Ναι οτι διαβασα τοτε ειπα κι οτι διαβασα σημερα παλι ειπα. Δεν ειμαι μαντης :)

Εν παση περιπτωση, οτι διαβαζω απο δω κι απο κει κανω post εδω για ενημερωση, δεν ειναι δικες μου εκτιμησεις ή υποοθεσεις, ουτε μπορω να ξερω κατι παραπανω απ οσα ανακοινωνουν αυτοι.

Ασχετο, για μια παλιοτερη συζητηση περι guild.

Ειδα οτι οι Elysium ξεκινησαν ουσιαστικα τωρα το recruit κι ειναι ηδη 40 ατομα. Απο φιλο που επαιζε ESO εκει εμαθα οτι τοσο αυτος οσο και πανω απο το 60-70% οσων το επαιζαν ηδη το παρατησαν και πολλοι θα πανε WildStar. Σημερα θα τον ρωτησω για περισσοτερα info.

Αν καποιος ξερει αλλο Ελληνικο guild ή αν σχεδιαζει ο ιδιος να φτιαξει δικο του, ας το πει.

Προσωπικα με ενδιαφερουν οι Exiles και PvP server.

Καλημερα εχει δημιουργηθει μια ελληνικη κοινοτητα στο Facebook(https://www.facebook...starGR?fref=ts) για αρχη και θα προχωρησει in game σε guild. Υπαρχει και RC για συζητηση και leveling με καλη παρεα.(RaidCall ID : 8416055)

Απο πρωτες συζητησεις αποφασιστηκε να να παιξουμε Exiles στον PVP server HAZAK

Δημοσ.

Και το αλλο που ξεχασα να αναφερω, ήταν οτι δεν μπορεις να διακρινεις τον group φιλο σου μεσα σε πληθος.. Με marks βγαζαμε ακρη εμεις χθες..

Παρτε ενα addon το οποιο σου δειχνει με βελακι σαν των quest, που ειναι οι group members σου.

http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220370-groupradar

• Like 1
Δημοσ.

Και το αλλο που ξεχασα να αναφερω, ήταν οτι δεν μπορεις να διακρινεις τον group φιλο σου μεσα σε πληθος.. Με marks βγαζαμε ακρη εμεις χθες..

Παρτε ενα addon το οποιο σου δειχνει με βελακι σαν των quest, που ειναι οι group members σου.

http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220370-groupradar

Ναι το εχω κι εγω αυτο το addon :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...