Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το bijiplates μου την έσπασε και το έβγαλα, άλλαξα το scale στα γράμματα και θόλωσαν και μετά δεν επανέρχονταν με τίποτα..Θα δω μήπως το δοκιμάσω πάλι.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πατησατε in game την εντολη /lkm και δεν σας ανοιξε?? Ποτε δεν ειχα θεμα με το συγκεκριμένο. Πανω κατω τα ιδια addons εχουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Οτέ και 'συ; 56 έδειχνε σε μένα, ίδια με αυτά που είχα στο bf4 στους γερμανικούς σέρβερς! μια χαρά. άντε να έρθει και το patch, ανοιγοκλείνω τον client σαν χαζός μπας και σκάσει μύτη

• Like 1
Δημοσ.

Οτέ και 'συ; 56 έδειχνε σε μένα, ίδια με αυτά που είχα στο bf4 στους γερμανικούς σέρβερς! μια χαρά. άντε να έρθει και το patch, ανοιγοκλείνω τον client σαν χαζός μπας και σκάσει μύτη

Δηλαδη εγω με τα 78 ειμαι παρακατιανος ε?  :)

Παρε ενα link με πληροφοριες απο το χθεσινο Dev Twitch μεχρι να σκασει μυτη το patch.

http://wildstarreport.com/2014/05/12/wildstar-developer-livestream/

Δημοσ.

Pimi,οπως εισαι καλεσε τον παροχο σου και τους λες : Ναι γεια σας,θα μπορουσατε να μου βαλετε ενα Fastpath απο ολα χωρις κρεμμυδι?? Θα σου πουνε αυτοι ΒΕΒΑΙΩΣ,Κυριε μου και σε 20 λεπτα θα εχεις μειωμενα ms ;)

• Like 1
Δημοσ.

Pimi,οπως εισαι καλεσε τον παροχο σου και τους λες : Ναι γεια σας,θα μπορουσατε να μου βαλετε ενα Fastpath απο ολα χωρις κρεμμυδι?? Θα σου πουνε αυτοι ΒΕΒΑΙΩΣ,Κυριε μου και σε 20 λεπτα θα εχεις μειωμενα ms ;)

Εχω τον παροχο στο τηλεφωνο, να στον περασω να του τα πεις εσυ καλυτερα? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά, 3 φορές μπήκα dungeon με φοβερή αποτυχία στο 1ο boss. είναι πολλοί healer που δεν νοιώθουν μια ε. o τελευταίος ήθελε να το κάνουμε και γρήγορα. ρε ουστ!

/rage quit

name reservation

https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/44519-name-reservation-details/&do=findComment&comment=431800

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.

Άντε να βάλουμε τα ονόματά μας :D

Hoverboard : (Διαφορά σε ταχύτητα με το mount που παίρνεις στα 15lvl δεν έχει, απλά μπορείς να πας πάνω από το νερό(Μεγάλο συν) και σκαρφαλώνει εύκολα.)

2qu22v5.png

Δημοσ.

Ηρθε και το κλειδί της Deluxe :D Αντε να δουμε. 

Κατι αλλο τωρα.  Χθες που επαιζα με μια φιλη για να δει το game και ειμασταν σε group, μας ειχε κατσει ενα εκνευριστικοτατο bug.  Οταν επεφτε ενα item, και παταγαμε need or greed, οτι και να επιλέγαμε το item δεν μπορουσαμε να το σηκωσουμε μετα..!! Μετα απο 5λεπτα μονο, εφευγε το ζαρι απο μονο του και θεωρούταν απο το game ενα απλο drop οποτε μονο ετσι αν σηκωναμε κατι. Δοκιμάσαμε πολλα πραγματα αλλα τπτ εκει αυτο..  Εχει ξανασυμβει σε κανεναν αλλον?  Η λύση που σκεφτηκα ηταν να κανω το group Free for All, αλλα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...