Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α καλη φαση, τωρα δεν παιζει γτ ειμαι δουλεια. Κανουμε και κανενα διάλειμμα βλεπεις απο το χθεσινο καψιμο (απο 16lvl στα 21) :P

Δημοσ.

Μια χαρα :) Εγω απλα χαζευω διοτι περιμενω να βγει και μετα να το καψω. Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι απ αυτους που γουσταρουν να παιζουν σιγα σιγα, να χαζευουν τοπια και να lvlαρουν αιωνια, κανοντας απειρα Quests.

Για μενα στα mmo μετρανε 3 πραγματα. 1) Το Gameplay 2) Tο κατα ποσο ειναι πραγματικο MMO ενα παιχνιδι, εχοντας πολυ Group Content το οποιο να ειναι ενδιαφερον, ποιοτικο και Rewarding και 3) Tο Endgame το οποιο κατα κυριο λογο θελω να ειναι Raids, Dungeons, BG's, Arenas κλπ με τεραστια εμφαση παντα στο Grouping. Υ.Γ Ενα 4ο αλλα πολυ σημαντικο ειναι η ταχυτητα που βαζουν Content και η ποιοτητα αυτου, αλλα αυτο φαινεται στην πορεια.

Οταν ο χαρακτηρας μου θα ειναι το 99% του συνολικου χρονου που θα παιξω στα max lvl, τοτε προφανως με ενδιαφερει τι θα εχω να κανω εκει και οχι στο 1%. Αν ηθελα Questing Experience, Lore, Graphics κλπ θα επαιζα καποιο Single Player Game, το οποιο ειναι παντα 100% καλυτερο σ αυτους τους τομεις απο ενα MMO κι επιπλεον δεν χρειαζεται και συνδρομη :)

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοίως, σε μια βδομάδα με κόβω 50lvl :)

Pimis, που τα βάζουμε τα addon ; Κατέβασα τώρα το GalaxyMeter και έχει κάμποσα αρχειάκια μέσα.Στο Appdata/user/bla bla υπάρχει ο NCsoft φάκελος με έναν υποφάκελο AddonSaveData.

Δημοσ.

Μπες στο curse, δες τα addons που θελεις κι επειτα πατα να γινουν install μεσω του curse client. Τσεκαρε να ειναι συμβατα με το API 8 που ειναι το τελευταιο του παιχνιδιου.

Εγω για αρχη εχω βαλει τα BijiPlates - Deadlock Extended - WhisperAlert - SCastBar - JunkIt - IconLoot - CustomFoV (ειναι αυτο που αλλαζεις το FoV αλλα με ευκολια πλεον κι οχι μεσω console command). Αν θελεις τσεκαρε και το PotatoUI κι αλλα. Ειναι ωραια κι ευχρηστα τα addons στο WS.

http://www.curse.com/ws-addons/wildstar

Δημοσ.

Ε εγω το rushαρα γιατι στα closed beta δεν προλαβα να δω τα Dungeon. Μαρεσε η δυσκολία που ειχε, σωστα pulls απο το τανκ οπως εκανε ο spirit, να μην βιαζονται τα dps να ξερασουν to dmg τους while pulling (βλεπε prospector :P) και να γνωριζει το group τα tactics. Τα boss fights παντως ηταν πολυ intensive! Τωρα χαλαρα λοιπον, θα δοκιμάσω και κανενα engin tank και enough με την open open :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε εγω το rushαρα γιατι στα closed beta δεν προλαβα να δω τα Dungeon. Μαρεσε η δυσκολία που ειχε, σωστα pulls απο το τανκ οπως εκανε ο spirit, να μην βιαζονται τα dps να ξερασουν to dmg τους while pulling (βλεπε prospector :P) και να γνωριζει το group τα tactics. Τα boss fights παντως ηταν πολυ intensive! Τωρα χαλαρα λοιπον, θα δοκιμάσω και κανενα engin tank και enough με την open open :P

Καλα το κανες! Ο καθενας οπως του αρεσει παιζει :)

Δημοσ.

Addons που έχω:

Bijiplates (αντικαθιστά τα plates του παιχνιδιού με ανθρώπινα)

MovableFrames (μετακινείς ότι θες όπου θες)

BetterQuestLog (ότι λέει)

FastTargetFrames (απενεργοποιεί τα animations στα Target Frames για fps boost)

IconLoot (σου δείχνει καλύτερα το loot που παίρνεις)

InstantQuestAccept (το αγαπώ)

Junkit (με το που κάνεις κλικ σε vendor πουλάει ότι του έχεις πει να πουλήσει, και repair)

ProtoMail (Open All mail αυτόματα, κάνει και delete μετά το άνοιγμα. πρέπει να έχει bug όμως στο mail notification, έχω mail και δεν το δείχνει)

Scastbar (cast bar, πετάει κάποιο error στο login αλλά δουλεύει κομπλέ)

ThreatMeter (απαραίτητο για μένα προφανώς)

To galaxymeter δεν μου δουλεύει ούτε μένα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...