Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Άντε φαρμάρετε να πάμε κάνα dungeon..Εγώ είμαι έτοιμος.
Pimis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλημερες! Εβλεπα το Twitch χθες βραδυ και ειδα οτι με το πρωτο content patch (28 Ιουνιου) θα μπει εκτος των αλλων, μια ολοκληρη περιοχη κι ενα νεο BG. Επιπλεον επιβεβαιωσαν οτι θα μπουν companions και pets, οπως επισης οτι θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το costume και στο PvP. Αντε να δουμε αν θα ειναι τελικα οι πρωτοι που θα κρατησουν τις υποσχεσεις για μηνιαια και ποιοτικα content updates. Καλα το πανε παντως μεχρι τωρα
Prospector8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Οσοι ηταν στα προηγουμενα beta ισως κερδισουν καποια ακομα Fps. http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/256719/got_major_perfomance_boost_and_stable_5060_fps/ 1
WildstarGR Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλημερα σας εχει δημιουργηθει μια ελληνικη κοινοτητα στο Facebook(https://www.facebook.com/WildstarGR?fref=ts) για αρχη και θα προχωρησει in game σε guild. Υπαρχει και RC για συζητηση και leveling με καλη παρεα. Επισεις καποιοι φιλοι αρχισαν τα πρωτα greek guides στο youtube https://www.youtube.com/user/BestOfTsounami και https://www.youtube.com/user/DeserterXGaming Σας περιμενουμε
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλημερες! Εβλεπα το Twitch χθες βραδυ και ειδα οτι με το πρωτο content patch (28 Ιουνιου) θα μπει εκτος των αλλων, μια ολοκληρη περιοχη κι ενα νεο BG. Επιπλεον επιβεβαιωσαν οτι θα μπουν companions και pets, οπως επισης οτι θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το costume και στο PvP. Αντε να δουμε αν θα ειναι τελικα οι πρωτοι που θα κρατησουν τις υποσχεσεις για μηνιαια και ποιοτικα content updates. Καλα το πανε παντως μεχρι τωρα Η απλα δεν τα εβαλαν απο την αρχη για να εχουν να βαλουν κατι στα patches Αναλογα πως το βλεπει κανεις
Pimis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλημερες! Εβλεπα το Twitch χθες βραδυ και ειδα οτι με το πρωτο content patch (28 Ιουνιου) θα μπει εκτος των αλλων, μια ολοκληρη περιοχη κι ενα νεο BG. Επιπλεον επιβεβαιωσαν οτι θα μπουν companions και pets, οπως επισης οτι θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το costume και στο PvP. Αντε να δουμε αν θα ειναι τελικα οι πρωτοι που θα κρατησουν τις υποσχεσεις για μηνιαια και ποιοτικα content updates. Καλα το πανε παντως μεχρι τωρα Η απλα δεν τα εβαλαν απο την αρχη για να εχουν να βαλουν κατι στα patches Αναλογα πως το βλεπει κανεις Ε καλα με αυτη τη λογικη δεν επρεπε να μπαινει τιποτα μετα το launch διοτι ολα θα μπορουσαν ή θα επρεπε να ειχαν μπει ηδη. Εδω το ESO (το αναφερω επειδη ειναι το τελευταιο παιχνιδι που βγηκε πριν το WildStar, οχι για κανενα αλλο λογο) εχει ακομα τον ευρωπαικο σερβερ στην αμερικη και δεν εχει βαλει ακομα τα adventure zones, πραγματα τα οποια επρεπε να ειναι απ την αρχη, σε χαλαει αν μετα το launch του WildStar βαλουν ενα zone, ενα dungeon ή bg ή οτιδηποτε αλλο? Εμενα παντως οχι και μακαρι να εχουν φυλαξει κι αλλα τετοια για τους υπολοιπους μηνες. Ετσι το βλεπω εγω
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Pimis άρχισες ή μόνο μπλα μπλα είσαι ; Ευρωπαϊκός server στην Αμέρικα ; Πως γίνεται αυτό ; Άρα το ping είναι στα ύψη για εμάς ; Τώρα μην συγκρίνουμε το ESO με το Wildstar..Το ένα είναι skyrim online και το άλλο είναι MMO.. 3
Pimis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Pimis άρχισες ή μόνο μπλα μπλα είσαι ; Ευρωπαϊκός server στην Αμέρικα ; Πως γίνεται αυτό ; Άρα το ping είναι στα ύψη για εμάς ; Τώρα μην συγκρίνουμε το ESO με το Wildstar..Το ένα είναι skyrim online και το άλλο είναι MMO.. Παιζω χαλαρα κι ανεβαζω διαφορους χαρακτηρες. Τωρα ειμαι lvl 7 με ενα Esper στον Hazzak. Το καψιμο με το launch Οσο αφορα to ESO το ξεκαθαρισα και πριν το ξεκαθαριζω και τωρα ωστε να μην γινει debate μεταξυ των 2 παιχνιδιων εδω. Απλα το ανεφερα επειδη ηταν το προηγουμενο απ το WS. Αυτο και μονο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Name ; Ή έχεις μπει ήδη στο circle που έχουν κάνει τα παιδιά.Επίσης, πόσοι έχετε πρόβλημα να πάμε Dominions ? Ψήνομαι για Draken warrior..Εγώ στον Hazak έχω έναν Mordesh war 23 level και βαριέμαι να τον ανεβάσω άλλο, βάζω queue για κάνα dungeon να περάσει η ώρα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δώσαμε πόνο με prospector kai psycho στο stormtalon's, βγήκαμε πριν λίγο. Έχοντας tankάρει και με engineer και με stalker, πολύ καλύτερος ο stalker. Έχει ότι λείπει από τον engineer, mobility. Και δεν έχει και τα καθυστερημένα για την ώρα bots να μου τραβάνε το μισό dungeon. Ωραία ήταν. περί optimization 1
Prospector8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Επεσα καταλαθως πανω σε αυτο εδω https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AgXsGfQ7VISedDc0ODVSdVE0NG5DSjNrLXhYMXdTQ2c&type=view&gid=0&f=true&colid0=0&filterstr0=Stalker&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250οποτε τωρα γνωριζετε που θα βρειτε το κλειδωμενο AMP σας
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Όσον αφορά το optimization, τα MMO είναι που καραθέλουν ένα API σαν το Mantle και σαν το DX12 εφόσον είναι τόσο CPU limited.
Pimis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλημερες! Σημερα κοιταζα το latency και τα ms απ οταν ξεκινησαμε να παιζουμε στον EU server δεν εχουν ξεπερασει τα 78. Στο WoW και τα υπολοιπα παιχνιδια ημουν περιπου στα 90-110, οποτε μια χαρα. Αντε να τελειωνουν και με τα fps και ειμαστε τουμπανα. Σημερα αυριο ειπαν οτι θα βγαλουν ουσιαστικα το πρωτο fps patch. Εγω παντως ηδη εχω δει διαφορα και ειδικα οταν αλλαξα τα default nameplates με αυτα του Bijiplates addon.
Prospector8 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Α γιαυτο καλυτερεψαν τα Fps μου? Pimi πως καταφερες και ειδες ποσα Ms βγαζεις?
Pimis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Α γιαυτο καλυτερεψαν τα Fps μου? Pimi πως καταφερες και ειδες ποσα Ms βγαζεις? Α γιαυτο καλυτερεψαν τα Fps μου? Pimi πως καταφερες και ειδες ποσα Ms βγαζεις? Alt+F1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα