spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μάλιστα.. κάποιοι είμαστε εκτός λοιπόν, δεν ξέρω αν έπεσε και όλος ο server.
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μπηκα ξανα,τωρα αν εφταιγε το rr που εκανε στο Pc,θα σας γελασω.
Pimis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλημερες! Παιδες επειδη λογο δουλειας δεν μπορω να παιξω, για πειτε εντυπωσεις. Πως πανε τα bugs και το optimization? Εχουμε καμια αισθητη βελτιωση? Επιπλεον ενα νεο αναλυτικο βιντεο για το Crafting και τα Tradeskills https://www.youtube.com/watch?v=SS6JZ-tPIuc
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Βελτιωμένα τα βλέπω τα πράγματα, bug σε quest δεν έχω συναντήσει ακόμα.(Ή μάλλον έχω βρει σε ένα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι bug ή αν δεν έχω κάνει κάτι εγώ).Πάντως παίχτηκε μακακία με τον οδηγό της κάρτας γραφικών και το παιχνίδι χτες, εκεί που έπαιζα για κάμποσες ωρίτσες με πέταξε και μου έβγαλε σφάλμα για μνήμη.Παίζει το memory leak να υπάρχει ακόμα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από Psycho_Warhead
wintaxt Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 καλημερα Εγώ το μονο που βρηκα βαγκ ηταν οτι κάποια chua δεν πεθαίνανε ποτε οσο και να τα βαρούσα φυσικά δεν με είχαν ταργκετ και κάποια αλλα κανανε αμεσως respawn @aekoupoli φιλε σου εστειλα request εχτες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επίσης, είμαι 16 level και δεν έχει έρθει mail ακόμα με mount, πέθανε ο τζάμπας ;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Βελτιωμένα τα βλέπω τα πράγματα, bug σε quest δεν έχω συναντήσει ακόμα.(Ή μάλλον έχω βρει σε ένα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι bug ή αν δεν έχω κάνει κάτι εγώ).Πάντως παίχτηκε μακακία με τον οδηγό της κάρτας γραφικών και το παιχνίδι χτες, εκεί που έπαιζα για κάμποσες ωρίτσες με πέταξε και μου έβγαλε σφάλμα για μνήμη.Παίζει το memory leak να υπάρχει ακόμα. και σε εμένα το έκανε, το είπα και στο chat. πρέπει να είναι το memory leak, πριν crashάρει τα fps είχαν πέσει κατακόρυφα. BF4 all over again
aekoupoli Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πρεπει να εχει bug το friend list.μου δειχνει κατω αριστερα ενα κιτρινο θαυμαστικο Μικρο σαν ειδοποιηση αλλα οταν το παταω κ ανοιγει η friend list δεν βλεπω τιποτα,επισης το εχω ulta high κ τα frames δεν εχουν πεσει κατω απο 45 οπου κ να εχω παει.το Ui θελει λιγο φτιαξιμο ομως πχ η ενεργεια του αντιπαλου αν παρατηρησετε δεν ειναι εντελως ευθεια η γραμμη στο τελος της ενεργειας του,κανει σαν σκαλιτσα σαν να ειναι χαμηλη αναλυση,λεπτομερειες ειναι αυτες αλλα λεμε τωρα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πόσα fps σου δίνει στο Tremor Ridge; http://wildstaronline.wikia.com/wiki/Algoroc?file=Algoroc.png κουβέντα να γίνεται - σ'εμένα χτυπάει 14άρια εκεί...
Xero1991 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αν θέλετε κάντε add Traxex (ναι ξέρω βραβείο πρωτοτυπίας).Έπαιζα σε άλλον σέρβερ αλλά μιας και είδα ότι είστε κάποιοι στον Hazak είπα να ξεκινήσω και εγώ εκεί από αύριο. 1
Millennium Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Product director Mike Donatelli: “We have the best damn MMO that you’re going to play this year. Period. End.” 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα