kom Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παιδια ειμαστε στον server PVP Hazak account name μου:Eldopouf ([email protected]) καντε με inv στο Friend list σας να σας κανω inv στο Circle και έπειτα στο Guild! σε έκανα add - το βραδάκι που θα σχολάσω θα ξεκινήσω στον Hazak οπότε και τα λέμε ingame
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε έκανα και 'γω add αλλά δεν σε εμφανίζει στους friends.
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 repair εκανες? Σε έκανα και 'γω add αλλά δεν σε εμφανίζει στους friends. σε εκανα add
aekoupoli Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εκανα restart το Pc κ εφτιαξε.μπηκα κ εγω tifano ονομα εχω
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εκανα restart το Pc κ εφτιαξε.μπηκα κ εγω tifano ονομα εχω σε ποιο server εισαι?
aekoupoli Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στον Pvp eng.τωρα μου κανει patch το client.μαλλον δεν θα τελειωσει ποτε μου κατεβαζει με 30κβ
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ναι κ εγω εκει ειμαι.τελειωσε κ το updatε σου εστειλα inv Eldopouf! παιδια εγω παιζω με 56 fps σταθερα...ακομα δεν εχω μπει σε καποιο καμπ αλλα δεν πέφτει,,
sharpshooter Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μπορώ να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου σε όποιο server θέλω ή όχι?
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εχει μεταφερθεί ήδη σε κάποιον...δυστυχώς αν θες να πας αλλου...πάλι λβλ απ ...αλλα εμενα μου αρεσε
sharpshooter Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αχά δε μπορώ να λογκάρω σε eu όμως μου βγάζει connection closed
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ισχυει οτι δεν μπορουμε να κανουμε Log in right now....
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αχά δε μπορώ να λογκάρω σε eu όμως μου βγάζει connection closed απο το launcher εβαλες Eu?κανε κ ενα restart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα